Adrian Porumboiu: "Am vazut un accident care parea foarte grav, cu raniti, si am oprit sa vad ce s-a intamplat. Pe acolo a trecut si autocarul care ii ducea pe fanii dinamovisti la stadion. Acestia au inceput sa ma injure, au coborat din autocar si au dat cu picioarele in masina mea. Mi-au zgariat masina, au lovit-o pana au facut entorsa. Eu nu am putut sa intervin pentru ca eram fara bodyguard” (Gsp.ro)

Theodor Stolojan: „Miron Mitrea este un cetatean iesit de sub camion. Ii atrag atentia acestui cetatean asupra unui lucru. In partidul condus de seful sau, a carui porecla nu este inteligentul, simpla rostire a cuvantului „tampit” este destul de riscanta. Am vazut si faptul ca domnul Nastase se arata preocupat de starea mea de sanatate. As vrea sa ii intorc grija, sa ii fac o recomandare, sa umble mai gros imbracat pentru ca va trebui sa bata drumuri multe la DNA si va fi timpul rece, sa nu raceasca cumva”, (EvZ)

Andreea Raicu: “Multa vreme mi-a placut sa fumez. De aici si lipsa dorintei de a renunta. Intr-o zi am decis ca nu e bine sa fumez si din momentul acela am incetat prietenia cu tigarile. Cred ca atata vreme cat vrei sa faci un lucru, nu exista ” (Gardianul)

Alina Plugaru: "Draga domnule Badea, eu sunt o starleta de filme porno, una buna, e drept, dar, prin comparatie cu dumneavoastra, stau mai bine cu partea practica decat cu cea teoretica. E si normal, ca doar n-avem aceeasi scoala. Prin urmare, mi-e greu sa va scriu despre tehnicile si beneficiile unui masaj oral. Mi-e mult mai lesne sa va fac o demonstratie practica. Avem amandoi de castigat. Eu va arat ca pot, dumneavoastra va satisfaceti curiozitatile si va documentati temeinic pentru urmatoarea emisiune. Asadar, va astept la salonul meu, oricand doriti pentru o sedinta de... masaj oral. Asta, in cazul in care am ce sa masez oral la domnia voastra!" (Libertatea)