Ion Ţiriac a criticat ieri politica statului român, care nu stimulează performanţa: „Doream să înfiinţez o fundaţie în România şi să donez 100 milioane de dolari. De doi ani nu-mi permite legea să fac această fundaţie. Am la bani, nene, de nu ştiu ce să fac cu ei. Pot să mă duc la vânătoare 200 de ani de acum înainte, dar stau rău cu timpul“, a spus Ţiriac, într-o conferinţă de presă organizată de Tempo Advertising. (EvZ)

Mihai Trăistariu despre sfarsitul lumii. „M-aş căsători de urgenţă cu Ioana. Aş face la fel de repede şi cununia civilă şi cea religioasă, ca să ştiu că am început cu Ioana şi tot cu ea sfârşesc”, a explicat artistul. Artistul nu se opreşte aici: „Mi-aş lua toţi banii din bancă şi mi-aş cumpăra o navă cosmică, cu care să pot ajunge în spaţiu de unde să pot vedea ce se întâmplă pe pământ, cum decurge întreg fenomenul de distrugere a lumii, deşi ştiu că nici eu nu aş mai trăi decât foarte puţin timp, chiar şi acolo în spaţiu”, a mai adăugat Mihai Trăistariu. (Atac)

Victor Piţurcă a afirmat aseară, la emisiunea „Naşul" de pe B1 TV, că Gigi Becali i-a spus că Mihai Stoica este un travestit. „A fost şase ani secretara lui Marius Stan, iar la Steaua nu a făcut nimic. El este un intrus în fotbal, nu este niciun manager. Prin perversitate a ajuns unde este. M-a rugat Gigi Becali să-l aducă la Steaua şi mi-a spus: «Hai Piţi, că pe ăsta îl punem să vorbească şi îl trimitem la televizor»", a povestit selecţionerul. El a adăugat: „Gigi mi-a zis că Meme este un travestit". Şi, ca să se convingă, patronul Stelei „a vrut să-l dezbrace" pe managerul său din acea vreme. (Adevarul)