In Rusia se da liber la serviciu ca sa faci dragoste. Criza demografica prin care trece Rusia i-a dat o idee nastrusnica guvernatorului unei provincii. El a instituit o zi libera pe an pentru cuplurile care vor sa conceapa un copil pentru a-i convinge pe oameni sa contribuie la cresterea populatiei. Cuplurile primesc frigidere, televizoare, masini de spalat, automobile sau premii in bani. E drept, cu o conditie: copilul sa se nasca pe 12 iunie, ziua Rusiei. De altfel, presa chiar a botezat programul - Da Nastere Unui Patriot, anunta Romantica.

Criza de forta de munca in industria filmelor porno in Romania. Producatorii de filme pentru adulti se plang ca romancele nu mai sunt interesate sa devina actrite pentru adulti. Acestia au ajuns sa dea anunturi de angajare chiar si pe site-uri respectabile de recrutare, in speranta ca la casting vor avea de unde alege. "La ultimul casting au venit vreo sase fete. Sincer sa fiu, abia am putut alege una. Toate erau urate, grase sau trecute de prima tinerete”, a marturisit Adrian Boureanu, care este actor si producator de mai bine de cinci ani, potrivit Click.

Tehnologia da dependenta. Terminalele mobile de genul Blackberry par sa dea dependenta, 35% dintre utilizatorii lor declarand ca ar alege mai degraba acest tip de gadget, nu sotia sau partenera. Studiul mai arata ca 84% dintre subiecti isi iau PDA-ul in dormitor, iar alti 84% isi verifica e-mailul inainte de culcare, scrie EvZ.

Poze compromitatoare cu doi politicieni de top: Jose Maria Aznar si Rachida Dati. In urma cu doar cateva saptamani, fostul prim-ministru spaniol Jose Maria Aznar dezmintea sus si tare ca nu este tatal copilului pe care urmeaza sa-l aduca pe lume frumoasa Rachida Dati, ministrul de justitie al Frantei. Cu toate acestea, revista spaniola "Interviu" a publicat un reportaj foto in care cei doi presupusi iubiti au fost surprinsi impreuna, la iesirea dintr-un restaurant, ceea ce confirma faptul ca se cunosc foarte bine. Imaginile, care au fost facute in martie, ii prezinta pe cei doi foarte relaxati si tandri, purtandu-se asemenea unui cuplu foarte bine inchegat, sustine Cancan.

Cel mai mic om intre cele mai lungi picioare din lume. Cel mai mic om al planetei, He Pingping, de 74,61 de centimetri, a participat la o sedinta foto mai putin obisnuita avand in vedere locul unde a fost nevoit sa stea: intre cele mai lungi picioare din lume, noteaza Click. Svetlana Pankratova, posesoarea picioarelor de 1,32 de metri, l-a “adapostit” pe micut pret de cateva minute cat a durat sedinta foto organizata la Londra, cu prilejul lansarii editiei a 16-a a Guinness Book.

Papagalul care injura turistii. Un papagal de la o gradina zoologica din Marea Britanie este renumit pentru limbajul vulgar fata de turisti. Max, un papagal african de culoare gri, a fost donat parcului din Darlington de catre o familie care s-a saturat de injuraturile micutei pasari. De asemenea, Max irita turisti cand ii imita sau cand mimeaza alarme de incendiu sau tonurile de apel ale telefoanelor mobile. Potrivit angajatilor gradinii zoologice, Max a fost "educat prost" de catre copiii familiei care l-a donat, scrie Cancan.

Inainte spala WC-uri, acum este ministru. La cei 45 de ani ai sai, ministrul afacerilor interne britanic Jacqui Smith este un model de succes pentru femei. Insa putini stiu ca la varsta de 20 de ani, aceasta muncea ca menajera pe feriboturi pentru a castiga un ban. Spalam cabinele din WC-urile de pe feribot si chiar si toaletele. Nu mi-e rusine sa o recunosc. Din banii castigati imi amintesc ca mi-am cumparat ultimele albume Duran Duran si Glastonbury”, a declarat actualul ministru de interne, Jacqui Smith, potrivit Click.

Nunta gay pe Enterprise. Actorul George Takei, cunoscut telespectatorilor gratie personajului Sulu din binecunoscutul serial "Star Trek", si-a oficializat legatura amoroasa cu Brad Altman, cel care ii este partener de viata de 21 de ani. Takei, in varsta de 71 de ani, si Altman, in varsta de 54 de ani, au fost prima pereche din West Hollywood care si-a obtinut licenta de mariaj dupa ce autoritatile din statul California au aprobat casatoriile intre persoane de acelasi sex, pe 17 iunie, relateaza Cancan.

Plasturele care tine de foame. Lipirea unui plasture care tine de foame pe piele a starnit o adevarata polemica in tarile musulmane, unde gardienii religiosi nu vad cu ochi buni recurgerea la aceste stratageme pentru a insela foamea. Desi folosirea lor ridica semne de intrebare in randul comunitatii stiintifice, problema a depasit granita sanitara, devenind o chestiune teologica. Plasturii dietetici, similari celor cu nicotina utilizati pentru a renunta la fumat, asigura ca “substantele herbale sa patrunda lent si progresiv in corp”, tinand in mod eficient de foame, scrie Click.