Renunta la virginitate pentru 1.000.000 €. Publicatia italiana 'Chi' a difuzat, ieri, un interviu cu una dintre cele mai populare vedete din Peninsula, o tanara superba, de 20 de ani, Raffaella Fico, fosta concurenta in reality-show-ul Big Brother. Ajunsa faimoasa, Raffaella a facut un anunt socant in revista 'Chi': 'Renunt la virginitate pentru un milion de euro. Eu sper chiar la mai mult. Sa vedem cine da aceasta suma pentru a ma avea'. Imediat dupa anunt, intreaga Italie s-a scandalizat, la fel cum s-a intamplat si in SUA, saptamana trecuta, cand o tanara de 22 de ani voia bani pentru a renunta la virginitate, scrie Libertatea.

Tatuajele albe, ultima durere la moda in randul vedetelor. Pentru ca nu mai stiu cum sa se accesorizeze si totusi sa fie diferite, celebritatile Hollywood-ului au adoptat o noua moda, extrem de dureroasa, de altfel. Tatuajele albe par sa castige teren in fata clasicelor desene negre sau colorate de corp. Printre primele dive care au imbratisat cerneala alba se numara Lindsay Lohan si Kate Moss. Permanentele tatuaje sunt scrijelite pe corp cu un aparat clasic de tatuaj, dar cerneala folosita este mai densa si de mai buna calitate pentru a se putea distinge pe piele, relateaza Romantica.

Si-a inchiriat sotia pentru o lada de bere pe zi. Au incheiat un targ de necrezut: pentru o naveta de bere pe zi, Kai S. (39 ani) a inchiriat-o pe sotia lui vecinului, ca sclava sexuala. Timp de doua luni, ea a trebuit sa indure aproape zilnic rusinea si era obligata sa mearga la vecin de fiecare data cand acesta o striga. “Trocul” a fost descoperit de autoritati iar Kai a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, noteaza Click.

Un artist de origine maghiara a pictat Romania sub forma unui vagin. O expozitie de pictura a unui artist de origine maghiara a nascut ample controverse, iar pictorul a pus lacatul pe usa si s-a refugiat in orasul natal, Timisoara. Saptamana trecuta, Benedek Levente a inaugurat o expozitie de arta plastica pe strada Selari, in Capitala, unde, stupoare, printre mai multe lucrari cu caracter vizibil antiromanesc, troneaza, la loc de cinste, o harta a Romaniei care infatiseaza, in centru, doua maini care deschid un organ sexual feminin! Intr-un alt tablou apare liderul Garzii de Fier, Corneliu Zelea Codreanu, care are in gura organul sexual masculin, anunta Cancan.

Sex cu o masina. Un american beat a fost arestat de politie pentru ca facea sex in public, cu o masina. Individul a fost surprins cu pantalonii in vine, pe cand facea miscari lascive in fata si in spatele autoturismului, marca Toyota, sustine Click.

Profesoara sexy din Roman, fata obraznica pe un site de lesbiene. Fosta profesoara de limba si literatura romana de la un liceu din Roman, care a demisionat dupa aparitia pe internet a unor fotografii porno, figureaza, pe un site de lesbiene, ca membru activ. Cel putin asa da de inteles profilul pseudonimului "Nastygirl" (fata obraznica - n.red.), unde apare o poza a profesoarei Iulia Giurgi. "Nastygirl" se descrie drept "bisexuala convinsa, tandra, caut partenera de nebunii, alaturi de care sa petrec noptile reci de iarna ce vin", scrie Cancan.

I-a intrat in penis un peste de doi centimetri. Medicii de la un spital din India au ramas muti de uimire cand au descoperit un peste de doi centimetri in penisul unui tanar de 14 ani, care se vaita de dureri acute in zona organelor genitale. Luat la intrebari de medici, pacientul a povestit ca in timp ce curata acvariul din casa si tinea unul dintre pesti in mana, s-a dus la toaleta pentru a urina. In acel moment, pestele i-a alunecat din mana si i-a intrat in uretra, sustine Libertatea.

"Femeia Pisica", indragostita lulea. Cu siguranta dragostea este oarba, cum altfel s-ar putea justifica pasiunea pe care designerul american Lloyd Klein a facut-o pentru Jocelyn Wildenstein. Ea este supranumita "Femeia Pisica" din pricina numeroaselor interventii chirurgicale pe care le-a suferit din dorinta de a se asemana cu o felina. Cei doi formeaza un cuplu de la inceputul anului 2008 si nu rateaza nicio ocazie sa se afiseze impreuna. Recent, Jocelyn, in varsta de 68 de ani, si mai tanarul ei iubit au fost surprinsi de paparazzi pe terasa hotelului Beverly Wilshire, din Beverly Hills, unde se delectau cu cocteil si se sorbeau din priviri, relateaza Cancan.

Capre angajate sa tunda iarba. Autoritatile din Los Angeles au angajat 100 de capre flamande care au misiunea clara de a devora iarba si buruienile de pe terenurile virane din metropola. Masura a fost luata din ratiuni economice, inchirierea celor 100 de animale costand doar 3.000 de dolari pe luna, fata de 7.500 de dolari cat ar fi fost salariul lunar a doi angajati care sa scape terenurile de buruieni, scrie Click.

Un catel a sunat la Urgente si si-a salvat stapanul. Buddy, un ciobanesc german in varsta de un an si sase luni, a devenit o adevarata vedeta in Scottsdale, statul american Arizona, dupa ce a salvat viata stapanului sau, apeland serviciul de urgenta 911. Astfel, Buddy a sunat la ambulanta dupa ce stapanul sau, care sufera de apoplexie, a avut o criza si a lesinat. Din inregistrarile serviciului de urgenta reiese ca imediat ce apelul a fost preluat de un dispecer, Buddy a inceput sa latre si sa maraie. Din fericire, numarul respectiv era inregistrat in baza de date cu tot cu adresa, avand notificarea ca un caine special antrenat poate suna la 911, relateaza Libertatea.