Isi vinde virginitatea pentru 1.000.000 euro. Raffaella Fico, un manechin italian, a anuntat public ca renunta la virginitate pentru 1.000.000 euro. Frumoasa bruneta, care pretinde ca nu a facut sex niciodata, intentioneaza sa foloseasca onorariul pentru a-si cumpara o casa in Roma si pentru a-si plati cursurile de actorie. Nu stiu cum e sa faci sex. De abia astept sa vad cine a platit pentru mine. Daca nu o sa imi placa de el, o sa beau un pahar de vin ca sa uit", a declarat Raffaela. Italianca nu este prima care isi vinde inocenta. De curand, o fata de 18 ani din America, Natalie Dylan, a declarat ca ar face sex pentru prima oara contra sumei de 1.000.000 USD pentru a-si plati facultatea, scrie Curentul.

"Calugarita" face furori in Italia. In urma cu 15 ani, Leticia Cerchia era calugarita. Acum, la 31 de ani, fotografiile ei au facut inconjurul Italiei si au starnit un val de manie, dar si de admiratie, insa nu e de mirare, deoarece nu vezi in fiecare zi o fosta calugarita devenita model si pozand goala pentru un calendar. Licentiata in biologie si mama a unui copil de patru ani, "calugarita" a declarat ca a renuntat la calea religioasa deoarece obiectivul ei "nu era cu siguranta calea spirituala", afirma Curentul.

Ea este Wilma, imaginea femeii din Neanderthal! Artisti si oameni de stiinta si-au unit fortele pentru a reface imaginea femeii din Neanderthal, cu ajutorul unor mostre de ADN, vechi de 43.000 de ani. Modelul a fost numit Wilma, dupa ce s-a constatat ca are parul roscat, ca cel al personajului din desenele animate Flinstone. In urma cercetarilor, oamenii de stiinta au descoperit ca unii dintre neanderthalienii aveau parul roscat, pielea deschisa si pistrui. Creata pentru numarul din luna octombrie al revistei National Geographic, scheletul Wilmei a fost creat din replici ale oaselor de pelvis si craniu ale femeilor din Neanderthal, scrie Romantica.

Facea sex cu aspiratorul pe strada. Un barbat a fost surprins, ieri, in timp ce facea sex cu un aspirator, pe strada Ștefan cel Mare din Constanta. “Amorezul” le-a spus politistilor chemati la fata locului ca se satisface in public, pentru ca vrea sa fie remarcat ca star porno. Mai mult, el a marturisit ca se filmeaza in timp ce face sex si ca are acasa o intreaga colectie cu inregistrarile video ale “prestatiilor” sale publice. Politistii l-au amendat cu cateva sute de lei, scrie Libertatea.

O blonda dezbracata prezinta stirile de la bursa. O voluptuoasa blonda de origine norvegiana face ca intreaga situatie dezastruoasa de pe piata bursiera sa para chiar placuta. De trei ori pe saptamina, ea prezinta stirile de la bursa pe site-ul propriu, www.mirell.com. Chiar daca frumoasa Victoria Mirell este si un cunoscut model, ea este pasionata de bancile de investitii si de piata bursiera. Ea a invatat la scoli renumite din intreaga lume si a adunat experienta la o banca daneza, unde lucreaza. Stirile prezentate de ea au un real succes, iar frumoasa blonda se declara chiar incintata ca toate comentariile de pe site au legatura cu subiectele pe care le dezbate si nimeni nu se leaga de sinii ei sau de faptul ca se tolaneste dezbracata in cada sau pe pat, scrie Libertatea.

Au pescuit droguri in loc de creveti. Marina militara mexicana a descoperit peste trei tone de cocaina la bordul unui vas de pescuit creveti in apele Pacificului din zona regiunii mexicane Chiapas, informeaza AFP. Nava mexicana “Juan Alejandro” fusese reperata inca de miercuri de Marina mexicana. O inspectie la bord a permis descoperirea a 3.100 pachete cu cocaina, ascunse in unul din rezervoarele sale de apa, a precizat o sursa din cadrul politiei, scrie Click.

Cea mai mare friptura din lume. Macelarii din orasul italian Milano au reusit sa stabileasca un nou record mondial, realizand cea mai mare friptura. Aceasta se intinde pe o suprafata de 24,80 metri patrati. Carnea a fost mai intai transata, dupa care a fost atent pregatita de macelari. Pentru realizarea fripturii s-a folosit carnea de la o vita care cantarea peste 800 de kilograme, scrie Cancan.

Hotel intr-o inchisoare din Germania. O veche inchisoare din orasul german Kaiserslautern a fost transformata intr-un hotel de lux de cinci stele. Centrul de detentie, care a fost construit in 1867, dispune de 57 de camere, de restaurant si bar si de multe alte facilitati, fiind unul dintre cele mai cautate hoteluri. "Nu am renuntat la gratii, iar camerele sunt in vechile celule, ceea ce starneste si mai mult interesul clientilor", a explicat un reprezentant al hotelului, scrie Cancan.