Topul prostituatelor din Bucuresti. La loc de frunte in acest top se afla o tanara in varsta de 27 de ani, din Ramnicu Sarat, care a ales, insa, sa-si ofere serviciile in Bucuresti. Ea a fost prinsa asupra "faptei", de la jumatatea anului 2006, de 796 de ori. Isi racoleaza clientii in zone "bune", precum Piata Victoriei si Fantana Doina. Nu s-a obosit, insa, sa achite niciuna dintre cele 796 de amenzi. Locul doi in top este ocupat de o "fetita" in varsta de 28 de ani, venita la Bucuresti tocmai din Iasi. Are de platit nici mai mult, nici mai putin de 756 de amenzi, scrie Curentul.

Madonna a cazut in fund. Legenda muzicii pop, Madonna, a cazut in fund. Concret, intamplarea a avut loc dupa ce starul a incercat sa distreze publicul si a pus mana pe o chitara pentru a sustine un "solo" fierbinte. Aflata cu spatele la spectatori, Madonna si-a frecat corpul de chitara, dar, deoarece a incercat sa sara in acelasi timp, s-a dezechilibrat. Lipsa experientei si-a spus cuvantul si vedeta a aterizat pe spate spre amuzamentul publicului prezent care, la sfarsit, au aplaudat-o pentru efortul de a continua concertul in ciuda "dureroasei" intamplari, afirma Curentul.

Producatorii “Big Brother”, dati in judecata de o firma romaneasca ce poarta acelasi nume. Marca Big Brother este disputata intr-un proces de proprietate intelectuala, intre o companie romaneasca, SC Big Brother Company, si producatorul international al formatului emisiunii, Endemol, pana la o sentinta definitiva fiind imposibila realizarea in Romania a unei alte serii a emisiunii. Compania romaneasca a dat in judecata Endemol, dar si OSIM, pentru ca marca Big Brother a fost inregistrata limitat de ei, in Romania, in 2003, afirma Gardianul.

Magicianul David Blaine va incerca sa stea 60 de ore cu capul in jos. Magicianul David Blaine isi risca din nou viata pentru o scamatorie. De data aceasta, Blaine va sta spanzurat cu capul in jos timp de doua zile si jumatate, experienta care l-ar putea lasa orb. Magicianul s-a agatat de o macara in Central Park, din New York, la aproape 14 metri deasupra pamantului. In cele 60 de ore cat va sta in aceasta pozitie, Blaine nu va manca si va incerca sa nu adoarma, dar i se vor administra fluide. La doua ore dupa ce a fost agatat cu capul in jos, magicianul a recunoscut ca scamatoria ar putea fi mult mai dificila decat si-a inchipuit, scrie Romantica.

Oamenii vor putea ajunge in spatiu direct cu... liftul. Cercetatorii japonezi au pus la cale un nou proiect impresionant: vor sa construiasca un lift care sa duca pasagerii la aproape 100.000 de kilometri in spatiu. Acest proiect ar insemna realizarea unei viziuni care a inspirat scriitorii de carti SF de-a lungul generatiilor. Cabinele lifturilor vor pune in miscare cabluri lungi de 35.400 de kilometri, cabluri ce vor trebui realizate din cele mai puternice, dar si usoare, materiale existente. Lifturile o sa fie ancorate in pamant si o sa dispara printre nori, ajungand, eventual, la o statie ce orbiteaza in jurul pamantului. Oamenii de stiinta spera ca acest lift sa aiba si alte functii, in afara de aceea de a transporta pasageri: el va gazdui generatoare imense de energie solara, care va putea fi folosita pe pamant si va indeparta resturi nucleare, aruncandu-le in spatiu, afirma Romantica.

Cele mai stupide 10 legi privind sexul. In unele state din SUA sunt legi care le interzic iubitilor sa se desfasoare. Unele dintre ele sunt de-a dreptul stupide. 1. Sexul oral e interzis in 18 state din SUA, printre care se afla si Arizona. 2. In Virginia este ilegal sa faci sex cu luminile aprinse. 3. Iubitii din Willowdale, Oregon, nu au voie sa vorbeasca porcos in timp ce fac amor. 4. In Georgia este interzis sexul intre persoane care nu sunt casatorite. 5. In Washington nu este legal sa faci sex in alta pozitie decat cea clasica, a misionarului. 6. In Connorsville, Wisconsin, e interzis ca barbatul sa traga cu arma in timp ce partenera lui are orgasm, informeaza Libertatea.

Infractoare recunoscuta dupa... fundul urias. O tanara din Germania care a jefuit o banca in urma cu cateva saptamani a fost recunoscuta de un martor, chiar in timp ce se pregatea sa comita al doilea delict de acest fel, dupa... fundul sau urias!, scrie Libertatea

Si-a parasit casa de 52 de camere din cauza fantomelor. Un milionar britanic a fost nevoit sa paraseasca vila sa de 52 de camere din regiunea Nottinghamshire intrucat aceasta era bantuita de fantome, relateaza BBC Online. Vila Clifton Hall a fost cumparata de Anwar Rashid pentru 3,6 milioane de lire sterline in 2007, insa omul de afaceri a renuntat la casa si a returnat-o bancii dupa ce a constatat ca in aceasta se petrec, fenomene paranormale, informeaza Click.

Pensie alimentara de 63.000 de euro pentru cai. Dupa ce a divortat de sotia sa, un britanic a fost obligat sa plateasca pensie alimentara pentru trei cai, pe care aceasta i-a obtinut la partaj. Barbatul, bancher de profesie, a incercat sa convinga judecatorii ca sotia sa are nevoie doar de o casa de 800.000 de euro, cabalinele fiind un capriciu al femeii. La finalul procesului insa, el a fost obligat sa plateasca o pensie alimentara de 63.000 de euro pentru cai, dar si 1.150.000 de euro pentru a cumpara o ferma cu teren de pascut, afirma Cancan.

Haine pentu gaini. Un crescator de pasari din Marea Britanie a gasit o solutie ca sa-si protejeze de frig gainile care raman fara pene. El a crosetat mai multe vestute in dungi, de mai multe marimi. Potrivit englezului, "pasarile care poarta hainute nu sunt privite cu ochi buni de catre celelalte gaini, care se sperie la vederea lor", scrie Cancan.