Invitata intr-o emisiune de maxima audinta la Adriana Bahmuteanu, Alina Plugaru s-a vazut bagata intr-un subiect despre care i-a fost destul de greu sa vorbeasca sigura pe ea si fara dezacorduri. Prinsa pe picior gresit Alina Plugaru a incercat sa reproduca corect fraza confrm careia Adrian Copilu Minune are sapte case. Numai ca s-a blocat atunci cand si-a dat seama ca nu stie care e pluralul la substantivul case. Astfel ca din gura Alinei s-a auzit fraza „Adrian Copilu Minune are sapte ... casi... cas... ca...” Aflat si el printre invitatii Adrianei, Catalin Botezatu nu a mai suportat balbaiala Alinei Plugaru si a replicat tare „case”. Atunci Alina s-a trezit la realitate si de parca ar fi avut un lapsus la pluralul cuvintelor ea si-a continuat corect fraza ... „sapte case”. (Atac)

Pamela Anderson “Sanii mei au avut o cariera fabuloasa. Eu doar am urmarit drumul acestora”, a precizat celebra actrita, in varsta de 41 de ani. (Libertatea)

Mihaela Radulescu: “Normal ca voi avea! (n.r. un boyfriend) Uita-te la mine cum arat! Nu ar fi pacat sa traiesc singura?”, a spus sigura pe sine prezentatoarea “Duminicii in familie”. “Sigur ca or sa ma gaseasca cu unul sau cu altul la masa si vor incerca - au facut deja asta - sa ma cupleze cu unul sau cu altul. Nu am ce sa fac. O sa am grija sa nu ma vada pupandu-ma, facand sex pe gaura cheii”. “In meseria mea, sexul n-ar putea decat sa ma incurce si nu mi-ar aduce un dram de rating in plus sau vreun avantaj”. "Am de respectat un barbat cu care am trait zece ani si un copil. Nu sunt in postura in care, de maine, sa ies cu cineva de gat sau de mana cu o nonsalanta vecina cu nesimtirea. Daca nu ar fi existat Ayan, as fi procedat destul de muiereste, si as fi zis: uite, am un iubit!" (Click)