Sex virtual cu travestitul Naomi. Travestitul care a cantat la Festivalul de la Mamaia s-a apucat de agatat barbati pe internet, dezbracandu-se in fata webcam-ului pentru prietenii virtuali cu care discuta pe Messenger. Celebrul travestit, pe numele sau real Florin Moldovan, apare intr-o inregistrare video surprinsa de unul dintre interlocutorii sai de pe Messenger. Naomi apare, in prima faza, imbracat cu niste pantaloni mulati si o bluza rosie. Dupa doar cateva minute de conversatie cu amicul sau, Naomi s-a dezechipat mai rapid decat un soldat scos la instructie si s-a postat cu fundul in fata webcam-ului, in speranta ca va trezi pasiunea interlocutorului, sustine Cancan.

Blondele au cel mai mare apetit sexual. In urma cu cateva luni, cercetatorii pusi pe sotii au descoperit in urma unui studiu ca blondele se distreaza mai bine decat brunetele, care, pe de alta parte, sunt mai norocoase in afaceri si castiga mai multi bani. Acum, Mark Sergeant de la universitatea britanica Nottingham Trent a realizat un studiu nou, la care au participat 200 de reprezentante ale sexului frumos si a venit cu o concluzie noua. Brunetele, satenele si roscatele, care isi decoloreaza parul pentru a fi blonde, devin brusc mai increzatoare in fortele proprii si le creste apetitul sexual, relateaza Libertatea.

Un profesor universitar si-a abuzat fiica "in numele stiintei". Un scandal aparut in lumea universitara din Bucuresti si Iasi pare sa nu se mai termine. Prof. univ. Florin Topoliceanu, de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” din Iasi, a marturisit ca si-a batjocorit fiica pentru a scrie o lucrare stiintifica despre reactiile adolescentelor de 16-17 ani la stimulii sexuali. Prof. univ. Topoliceanu considera ca experimentele sexuale la care si-a supus propria-i fiica au darul sa aduca fetei o educatie sexuala aleasa, scrie Click.

Blocata pe aeroport din cauza numelui prea lung. O suedeza a ramas blocata pe aeroportul Stansted, din cauza ca numele ei era prea lung pentru a fi acceptat de sistemele britanice de check-in. "Am ramas socata de ce mi s-a intamplat. Voiam sa ma intorc acasa cu o cursa low cost, dar am ratat zborul dintr-un motiv stupid. Din fericire, am putut pleca a doua zi, insa am fost nevoita sa-mi cumpar alt bilet, de data asta fara sa fie low cost", s-a plans Ulrika Ortegren-Karjenmaki, potrivit Cancan.

O mega-piramida va deveni cimitir international. Cea mai inalta cladire ridicata de omenire ar putea fi un cimitir supraetajat in forma unei piramide, considera un arhitect olandez, care a si gasit locatia pentru proiectul sau: un sat pitoresc din estul Germaniei. Fiecare caramida ar trebui sa contina o urna cu cenusa fiecarui pamantean care isi va fi achizitionat un loc de veci prin rezervare online, relateaza agentia germana DPA. Acest proiect se numara intre cele mai traznite care au fost prezentate la Bienala de la Venetia, celebru festival de arta contemporana, iar autoritatile din landul Saxonia-Anhalt au inceput deja sa fie preocupate de posibila lui punere in aplicare, anunta Gandul.

Atac cu satarul in restaurant. Un bucatar din Hong Kong a atacat cu satarul o clienta, care s-a plans de calitatea mancarii. Victima, de 47 de ani, s-a plans de gustul bucatelor ce i-au fost servite iar bucatarul, foarte iritat, a pus mana pe satar si a lovit-o de cateva ori in cap. Ceilalti clienti au sarit imediat in ajutorul femeii si l-au imobilizat pe agresor, relateaza Click.

Ridica greutati desi naste peste 11 zile. Britanica Sarah-Jane Cousins este atat de pasionata de fitness incat s-a gandit sa nu renunte la antrenamente nici macar acum, cand mai are putin si naste. Desi va deveni mamica pentru prima oara peste doar 11 zile, Sarah-Jane frecventeaza cu regularitate sala de sport din Cambridge, unde, sub indrumarea antrenoarei ei, Hayley Ginn, ridica greutati de peste 15 kilograme, noteaza Cancan.

Cu vaca pe capota. Un sofer chinez a fost socat cand s-a trezit, din senin, cu o vaca pe parbriz. Animalul nu a aterizat din cer, cum a crezut initial barbatul, ci a cazut dintr-un camion, relateaza EvZ. Potrivit unui martor ocular, vaca ar fi sarit din camion direct pe masina ghinionistului, aceasta fiind serios avariata.

Si-a pus colega sa se ingrase. O eleva de liceu din China a fost arestata pentru ca si-a terorizat colegele de camera timp de peste doi ani. Ea le-a spus celorlalte fete ca e nepoata unui important gangser local, care “le va face sa dispara” daca nu asculta ordinele ei. Apoi, tanara i-a cerut unei colege sa se ingrase 15 kg intr-o luna, iar cand eleva nu a reusit, i-a interzis sa se spele pe fata trei luni, sustine Click.

Omul care are doar jumatate de fata. Chinezul Yang, in varsta de 22 de ani, sufera de la varsta de trei ani de o boala care nu permite dezvoltarea oaselor fetei. El are doar jumatate de fata normala. Potrivit medicilor, barbatul va fi supus unei interventii chirurgicale care sa-i permita dezvoltarea treptata a oaselor, scrie Cancan.

The Simpsons, Family Guy si South Park, interzise in Rusia. „Pornografice, extre­miste si imorale”. Astfel au descris pro­curorii rusi, in in­stan­ta, serialele animate care au facut cariera pe intregul mapa­mond. Scopul nemiloasei pledoarii a fost obtinerea interzicerii aces­tor productii pe piata de la est de noi. Iar demersul lor a fost incununat de succes: televiziunea care difuza cele trei seriale a fost nevoita sa le scoata din grila, anunta Gandul.