Iluzionistul David Blaine s-a facut de ras. David Blaine, unul dintre cei mai apreciati iluzionisti, s-a facut de ras in urma ultimei demonstratii pe care a pus-o la cale. Blaine trebuia sa stea cu capul in jos timp de 60 de ore, o decizie destul de periculoasa, tinand cont ca putea suferi numeroase probleme de sanatate. Cu toate acestea, cei care au venit sa il vada in New York, in timpul acestei incercari, nu au fost deloc impresionati, mai ales ca Blaine a facut foarte multe pauze pentru a bea apa sau a merge la toaleta. La finalul demonstratiei, care se dorea a fi un mare succes, privitorii l-au huiduit pe Blaine si l-au acuzat ca ar fi trisat. Blaine a fost suspendat de un cadru metalic inalt cat patru etaje, dar de multe ori statea foarte aproape de sol, pentru a putea vorbi cu fanii fata in fata, dar cu capul in jos, scrie Interesul Public.

A pierdut 1,5 milioane de euro la cazinou. Pasiunea lui Giovanni Becali pentru jocurile de noroc este arhicunoscuta. Desi a promis ca se lasa de aceasta “meteahna”, el a recidivat. Conform unor surse, Becali a pierdut recent circa 1,5 milioane de euro in doar cateva ore, motiv pentru care i s-a facut si rau, relateaza Click.

Da 5.583 de dolari lunar pe machiaj. Candidatul republican la functia de presedinte al SUA, senatorul de Arizona John McCain, e hotarat sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a arata excelent cand apare in fata camerelor de luat vederi. Politicianul a angajat-o pe Tifanie White, make-up artistul care se ocupa de participantii la celebrul show de televiziune "American Idol", pe care o plateste cu 5.583,43 dolari pe luna, relateaza Cancan.

La chinezi e posibil orice: avion impins de angajati. 30 de angajati ai unui aeroport chinez au impins un avion care s-a defectat la aterizare, ca sa-l scoata de pe pista. Barbatii au avut nevoie de doua ore ca sa deplaseze aeronava 800 de metri, pana pe un culoar lateral. Gestul lor i-a lasat cu gura cascata pe cei 69 de pasageri, care se aflau la bordul avionului. “Bine ca a fost doar un aparat de marime medie, de 20 de tone. Daca ar fi fost unul mai mare, ne-ar fi terminat”, a declarat unul dintre angajati, relateaza Click.

A fost arestat pentru un part. Un sofer din SUA, care a trecut pe culoarea rosie a semaforului, a fost dus la sectia de politie, unde a refuzat sa faca testul pentru alcool, printr-un gest mai putin obisnuit. Jose Cruz a tras un part spre unul dintre politisti, care ulterior l-a acuzat de "hartuire si de atac cu gaz urat mirositor, dar si pentru conducere sub influenta alcoolului". Pentru gestul sau, americanul risca o amenda usturatoare si chiar inchisoarea, scrie Cancan.

Miss Puscarie in Guatemala. Ziua de 23 septembrie a fost asteptata cu nerabdare de cele 135 de detinute din inchisoarea din Fraijanes, situata la 40 de kilometri de capitala Guatemalei. Inca de dimineata, femeile au inceput sa se pregateasca cu asiduitate pentru marele eveniment care urma sa aiba loc: primul concurs de Miss din istoria penitenciarului. Cea mai frumoasa dintre detinute a fost votata cu unanimitate de voturi bruneta Karen Espana, care a acordat cu aceasta ocazie primul interviu din viata ei. "Nici nu va inchipuiti cat sunt de fericita. Toata viata mi-am dorit sa devin model sau actrita, dar, din nefericire, sederea aici mi-a dat planurile peste cap. Abia astept sa ies din inchisoare si sa imi depun CV-ul la o agentie de modelling. De acum pot spune ca am experienta, doar am castigat un concurs de frumusete", a declarat entuziasmata Espana, potrivit Cancan.

Barbatii cu bani vor femei la cratita. Barbatii care cred ca locul femeii e la cratita castiga, de obicei, mai bine decat cei cu viziuni moderne. Asta reiese dintr-un studiu realizat de cercetatorii de la universitatea din Florida. Potrivit rezultatului, salariile misoginilor sunt cu 8.500 de dolari pe an mai mari decat ale celorlalti indivizi, dezvaluie Click.

Sarkozy nu mai vrea ministri eleganti. Liderul de la Elysee, Nicolas Sarkozy, a trecut la masuri radicale. Din cauza crizei economice cu care se confrunta tara sa, presedintele francez le-a cerut ministrilor sai sa nu mai poarte smoking si papion la dineurile de gala. "Nu da bine sa apareti imbracati astfel la tot felul de gale, cand oamenii sufera din cauza crizei economice. E jenant ca unii sa fie afectati de probleme, iar altii sa apara imbracati la patru ace, mustind de opulenta", le-ar fi spus presedintele francez ministrilor lui la o sedinta de cabinet, scrie Cancan.

Si-a vopsit oile cu albastru. Un fermier din orasul Dudley, Marea Britanie, a vopsit cu spray de culoare albastra 60 oi din turma sa pentru a le vinde in targ. Din nefericire pentru barbat, ovinele care nu au fost vopsite s-au atins de cele albastre, iar acum toate arata la fel. Daca initial britanicul a vopsit cele 60 de oi pentru a le deosebi de cele care nu vor fi vandute, acum acesta va trebui sa le aleaga din nou, relateaza Cancan.