Jefuit de patru blonde goale. Un tanar american din orasul Stuart sustine ca, in timp ce se deplasa spre serviciu, a fost atacat si jefuit de patru blonde cu sanii goi. Olmer Morales a declarat politistilor ca cele patru au aparut in fata bicicletei lui si, in timp ce una povestea cu el, celelalte i-au furat 100 de dolari din portofel, relateaza Click.

”Suge-mi ugerele!”. O femeie de 32 de ani din Ohio, SUA, a speriat un cartier intreg dupa ce s-a costumat precum o vaca si apoi s-a imbatat. Michelle Allen si-a pus vestimentatia, dupa care a dat pe gat cateva pahare si a iesit la plimbare. Prima oprire a fost intr-un parc pentru copii, unde s-a apucat sa-i fugareasca pe micuti, care nu mai stiau pe unde sa se ascunda. Dupa ce s-a plictisit de stat la iarba verde, ca orice bovina cuminte, femeia s-a intors spre casa. Numai ca s-a oprit la o alta poarta... cea a vecinului ei. A intrat in curte, a batut la usa, iar cand barbatul a deschis usa, americanca i-a zis pe un ton autoritar: ”Suge-mi ugerele!”, relateaza Libertatea.

Un american a fost retinut de politie de 1.333 de ori. Desi a fost arestat in ultimii 20 de ani de peste 1.000 de ori, Henry Earl a primit abia recent o condamnare mai serioasa. Henry Earl, 58 de ani, un american din statul Kentucky, apare in evidenta politiei cu retineri inca din anii '70. In total, el a fost arestat de 1.333 de ori, de cele mai multe dati pentru ca a baut peste masura. In ciuda numarului impresionant de arestari, Henry a scapat de sentinte lungi pana recent, desi a petrecut ceva timp la inchisoare in toti acesti ani: 4.123 de zile, scrie Romantica.

Palin, "tarfulita de provincie". Bruce Elliott, un artist american in varsta de 68 de ani, s-a gandit la o modalitate inedita de a face reclama barului "Old Town Ale House", pe care sotia sa il detine in Chicago. Americanul a pictat-o nud pe cea care ar putea deveni vicepresedinte daca republicanul John McCain va castiga alegerile. "Am vrut sa o fac sa semene cu un fel de tarfulita de provincie, care se straduieste sa fie sexy si serioasa in acelasi timp, dar nu-i prea reuseste niciuna dintre ipostaze", a spus artistul, potrivit Cancan.

Viata mai buna trece prin sicriu. O manastire budista din Thailanda ofera credinciosilor aflati in necaz posibilitatea de a lasa in urma orice probleme ar avea, in trei etape simple: urca intr-un cosciug, „mor“ si „renasc“ ca noi persoane. Dar pentru ca nimic nu-i gratis indiferent in care viata, „procedura“ poate fi facuta numai contra cost. Amatorii trebuie sa plateasca echivalentul a 5 euro pentru flori si sa ofere o donatie ceva mai substantiala pentru calugarii care oficiaza ineditul ritual. In holul de la intrare al manastirii ii asteapta noua cosciuge vopsite in roz, noteaza EvZ.

La ultima cina, Iisus a mancat tipar si portocale. Un istoric de arta a dezvaluit secretul tabloului Cina cea de taina, pictat in 1498 de Leonardo da Vinci. Daca pana acum se credea ca Iisus si discipolii sai au mancat miel si paine, se pare ca artistul italian i-a infatisat consumand tipar si bucati de portocala. Mai mult, John Varriano a spus ca aceste bucate erau destul de renumite in secolul al XV-lea cand da Vinci a realizat tabloul, de aceea nu i se pare nimc neobisnuit. In plus, se pare ca tiparul era una dintre felurile preferate ale pictorului, relateaza Libertatea.

Un chinez este primul om care scrie cu ochii! Chinezul Ru Anting, de 56 de ani, a devenit celebru in China dupa ce a facut o demonstratie socanta. Barbatul a scris cu lacrimile pe care s-a antrenat sa le controleze. Mai mult decat atat, Anting poate “plange” cu jeturi de lacrimi aruncate la peste trei metri, noteaza Click.

Arestat pentru ca si-a umilit angajatul in fata trecatorilor. Simon Cremer, patronul unui magazin de covoare din Witham, Marea Britanie, a decis sa pedepseasca un subaltern, pentru ca l-a suspectat ca a furat bani de la el. Seful, in varsta de 41 de ani, a chemat alti trei angajati ai firmei sa-l ajute sa-l prinda pe presupusul vinovat, Mark Gilbert, in varsta de 39 de ani. Barbatii l-au pus la pamant pe Mark, l-au legat la maini, l-au fortat sa poarte o pancarta umilitoare si l-au dus, in vazul tuturor, pana la sectia de politie. Pe pancarta scria: "Talhar. Am furat 845 de lire si sunt in drum spre sectia de politie". Insa, odata ajunsi la autoritati, patronul si cei trei subalterni care l-au ajutat au fost arestati, relateaza Cancan.

Vrea sa fumeze cenusa lui Kurt Cobain. O artista din Germania sustine ca se afla in posesia cenusei regretatului solist Kurt Cobain si ca are de gand sa o fumeze. Natascha Stellmach va avea o expozitie artistica pe 11 octombrie si, pe post de act morbid, vrea sa-si faca o tigara din ramasitele liderului trupei Nirvana. Mai mult, nemtoaica si-a anuntat intentiile printr-un comunicat de presa, pentru a nu se intelege ca e vreo gluma. Recipientul cu cenusa lui Kurt Cobain i-a fost furat anul trecut cantaretei Courtney Love, vaduva acestuia, scrie Libertatea.

Asa se «distreaza» vegetarienii! Zeci de participanti la Festivalul anual al Vegetarienilor, desfasurat in insula thailandeza Phuket, au manifestat intr-o maniera sangeroasa, gaurindu-si obrajii cu diferite obiecte. In felul acesta vegetarienii sarbatoresc cea de a noua luna din calendarul chinez, dedicata exclusiv alimentatiei vegetariene. Ei sustin ca prin durere reusesc sa isi curete trupul de pacate si sa se pregateasca pentru intalnirea cu preotii, relateaza Click.