Si-a taiat penisul dupa ce s-a certat cu parintii. Un tanar in varsta de 25 de ani, care sufera de afectiuni psihice, din comuna vranceana Dumbraveni, si-a taiat organul genital, ieri, dupa o cearta aprinsa cu parintii. Potrivit medicilor, penisul nu a fost amputat. Tanarul nu a cooperat cu medicii si nici nu a vrut sa spuna motivul care l-a determinat sa recurga la acest gest, scrie Gardianul.

Are 14 ani, 127 de kilograme si e foarte tare la sumo. Samantha-Jane Stacey e o adolescenta de-a dreptul obeza si nici ca are de gand sa slabeasca. Australianca de 14 ani se mandreste cu cele 127 de kilograme ale ei, deoarece au ajutat-o sa devina renumita. Astfel, Samantha-Jane este una dintre cele mai bune luptatoare de sumo din lume, reusind sa tina piept celor mai buni din domeniul ei, scrie Libertatea.

Si-a gatit iubitul in sos de masline! Britanicul Anthony Morley, de 36 de ani, detinatorul primului titlu de Mister Gay din istoria Marii Britanii si-a ucis iubitul cu mai multe lovituri de cutit, l-a taiat apoi in bucati si l-a gatit in sos de masline. Morley a lucrat ca la carte, avand in vedere experienta sa de bucatar sef, scrie Click.

Prezervative pentru tapi. Crescatorii de animale din Kenia au recurs la o metoda neobisnuita pentru a impiedica inmultirea acestora. Astfel, tapii au ajuns sa fie dotati cu prezervative, un dispozitiv din piele de bovina sau din plastic. Fermierii kenieni sustin ca inmultirea animalelor ar fi un dezastru pentru ei, avand in vedere seceta din regiune, scrie Cancan.

Un roman din patru a facut sex la locul de munca. Un roman din patru recunoaste ca a facut sex la locul de munca, potrivit unui sondaj, realizat in perioada 1-2 septembrie, pe aproape 3.000 de persoane, de site-ul de recrutare yourjob.ro. Sondajul mai arata ca peste 60% dintre respondenti ar face sex la locul de munca, daca ar avea ocazia. Dintre persoanele care au recunoscut ca au avut relatii intime la locul de munca, 65% sunt din Bucuresti, scrie Romantica.

Prostituatele din Ploiesti: "Politistii ne bat si ne iau banii". Prostituatele care isi racoleaza clientii la marginea Ploiestiului au declarat razboi politistilor comunitari. Ele sustin ca oamenii legii le hartuiesc, le umilesc si chiar le fura banii, scrie Libertatea.

Si-a drogat profesorii cu hasis. O liceana de 15 ani din Marea Britanie a fost obligata sa-si caute o alta scoala dupa ce a drogat doi profesori, oferindu-le prajituri cu hasis. Cei doi profesori de la Wortley High School din Leeds au suferit ameteli si dureri de cap dupa ce au mancat prajiturile daruite cu gingasie de tanara. Nici unul nu a depus plangere, scrie Click.

Semn divin? Apa potabila s-a transformat in vin. Locuitorii unui cartier din Roma, Italia, au ramas fara cuvinte cand au vazut ca, in loc de apa, la robinet curge vin alb. La o podgorie din sudul capitalei se organiza o petrecere pentru a sarbatori 400 de ani de la infiintare si punctul de atractie a intregului eveniment ar fi trebuit sa fie niste fantani arteziene din care sa curga vin in loc de apa. Zis si facut. Ideea a placut tuturor, motiv pentru care au chemat niste instalatori care sa traga niste tevi de la rezervoarele cu vin pana in sala unde urmau sa fie montate fantanile arteziene. Din neatentie, sau, cine stie, dorind poate sa faca o gluma, instalatorii au legat conductele de vin la cea care ducea apa potabila intr-un cartier din Roma, scrie Libertatea.

Putin si-a scos DVD de ziua lui. Premierul rus Vladimir Putin si-a serbat implinirea a 56 de ani lansand un DVD cu ajutorul caruia si-a propus sa ii invete pe doritori notiuni elementare de judo, sport la care este campion. "Cei care vor privi acest DVD, nu vor invata de la un practicant umil al acestei discipline, ci de la adevarate genii", a declarat Putin la lansare, scrie Cancan.

O bunicuta delincventa a fost condamnata sa tricoteze. O bunicuta de 89 de ani din Germania a fost condamnata sa le tricoteze pulovere vecinilor carora le intepase cauciucurile cu un tirbuson. Initial condamnata sa le plateasca despagubiri celor 50 de pagubiti, batranica a primit o pedeapsa cel putin originala. Dupa ce si-au dat seama ca domna Kohl nu dispune de mijloacele necesare pentru a plati, autoritatile au condamnat-o sa tricoteze pulovere pentru vecinii ei si au plasat-o intr-un azil, scrie Romantica.