Are 105 ani si este cea mai batrana virgina din Marea Britanie. Va implini saptamana viitoare venerabila varsta de 105 ani si crede ca secretul longevitatii consta in abstinenta. Clara Meadmore a hotarat de la 12 ani ca nu se va casatori niciodata, iar sexul i s-a parut dintotdeauna o bataie prea mare de cap. Fosta secretara, Clara povesteste ca sexul in anii '20, '30 echivala cu maritisul iar pe ea nu a incantat-o niciodata institutia casniciei. "Oamenii m-au intrebat daca sunt lesbi, dar le-am explicat ca sunt heterosexuala si nu m-a interesat sexul...", povesteste batranica, potrivit Romantica.

Liga de Fotbal in Lenjerie. Sportul american s-a imbogatit cu o noua liga de fotbal, ale carei meciuri vor fi cu siguranta urmarite cu aviditate de toti barbatii: Liga de Fotbal in Lenjerie (LFL) are 10 echipe a cate 11 femei care, asa cum spune numele, sunt imbracate in costume sumare, sugerand lenjeria intima. Spre deosebire de NFL (National Football League), sportivele din LFL nu poarta echipament de protectie masiv, ci, din contra, foarte putin echipament, noteaza Gandul.

Si-a facut barca in forma de chitara. Muzicianul australian Josh Pyke nu se desparte niciodata de chitara lui. Nici macar atunci cand vrea sa faca o plimbare cu barca. Astfel, artistul a cerut ca pentru cel mai nou videoclip al sau, in care urma sa filmeze cateva scene intr-o ambarcatiune pe un lac, sa aiba o chitara imensa cu care sa se plimbe in larg. Asa a rezultat o ”barca-muzicala”, care arata exact ca instrumentul folosit de Pyke, doar ca e la scara mai mare. Din pacate, insa, nu poate fi folosita intr-un concert pentru ca nu are corzi, scrie Libertatea.

Utilizatorii de Gmail nu vor putea trimite e-mailuri daca sunt beti. Google a inventat o metoda pentru a-i impiedica pe utilizatorii Gmail sa trimita mesaje cand sunt in stare de ebrietate. Pentru a trimite un e-mail, ei vor trebui sa rezolve cateva operatii matematice destul de simple, dar cu siguranta complicate pentru o minte tulbure. Sistemul se va numi Google Goggles si se afla deocamdata in faza de testari, informeaza Romantica.

Bush, pe hartia igienica. Liderul de la Casa Alba, George W. Bush, este personajul principal al revistei spaniole de satira "El Jueves". Publicatia ii dedica spatii largi, pline de ironie, presedintelui american, care se apropie de incheierea mandatului. In plus, editorii s-au gandit sa mearga si mai departe cu ironia, facand cadou, impreuna cu revista, o rola de hartie igienica imprimata cu chipul, schimonosit, al lui Bush, relateaza Cancan.

Cu zece dolari, americanii pot scapa de frustrari. Eliberarea de stresul cotidian costa zece dolari in San Diego. Intr-un restaurant care prospera in plina criza financiara, clientii sunt invitati sa sparga vesela de toti acesti banii. Proprietara localului, denumit sugestiv Smash Shack, locul unde faci totul tandari, a creat toate conditiile pentru persoanele frustrate. Timp de 15 minute, clientii au la dispozitie farfurii si pahare, la discretie, pentru a le face praf, relateaza Romantica.

Si-a luat jumate de casa si a plecat! Pentru a evita complicatele proceduri de divort din tara lor, cambodgianul Moeun Rim si sotia sa, Nhanh, si-au taiat casa efectiv in doua. Cei doi soti, care locuiau in satul Cheach, situat la 90 de kilometri nord-est de capitala Phnom Penh, au hotarat sa se desparta dupa aproape 40 de ani de casnicie. Vecinii spun ca Moeun si Nhanh au gasit ca aceasta metoda cu totul iesita din comun este cea mai putin costisitoare si echitabila pentru a se desparti, avand in vedere ca avocatii cambodgieni specializati in divorturi percep onorarii piperate, relateaza Click.

Top zece orase care iti fac pofta de sex. Raspunsul la intrebarea ”In ce oras locuiti?” ar trebui sa fie unul simplu. Totusi, exista anumiti oameni care se fastacesc si nu stiu cum sau daca sa raspunda cand li se pune intrebarea asta. De ce? Pentru ca localitatile in care stau au nume nu doar ciudate sau care se pronunta greu, ci unele care denumesc si organe sexuale sau chiar activitati... interzise minorilor. Libertatea prezinta o lista cu topul celor mai obscene nume de orase.

Masti de gaze pentru oi. Cercetatorii din Australia sunt pe cale sa doteze oile de pe acest continent cu masti de gaze speciale in incercarea de a determina cat de mult contribuie acestea la formarea efectului de sera. Experimentul este coordonat de profesorul James Rowe, care considera ca ovinele sunt responsabile pentru 98% din emisiile de gaz metan din lume, informeaza Cancan.

Alpinist in pielea goala la palatul imperial din Tokyo. Un barbat occidental, care a inotat gol pusca in lacul ce inconjoara palatul imperial din Tokyo, a fost retinut de politie. Numerosi gura-casca s-au adunat sa priveasca gestul sau de curaj. Individul a tinut la distanta fortele de ordine, aruncand cu pietre asupra lor. A iesit din lac si i-a alergat pe politisti timp de cateva minute, reusind sa le smulga latul cu ajutorul caruia voiau sa-l prinda. A urcat apoi pe un zid ce desparte lacul de gradina palatului. Oamenii legii au reusit sa-l retina abia dupa o ora. Imparatul Akihito se afla la palat, dar nu se stie daca a vazut cele intamplate, relateaza Click.