Cel mai in varsta votant american: maicuta Cecilia, in varsta de 106 ani. O calugarita americana in varsta de 106 ani, care traieste la o manastire din Roma, ar putea fi cel mai in varsta votant in alegerile prezidentiale din 4 noiembrie din SUA – si il simpatizeaza pe democratul Barack Obama. Sora Cecilia Gaudette, care a votat ultima data in 1952 pentru presedintele Eisenhower, s-a inscris pe listele de alegatori hotarata sa il voteze pe Obama. Cu toate ca auzul nu o mai ajuta, maicuta este la curent cu politica americana pentru ca citeste ziarele si urmareste programele tv la manastire, scrie Gandul.

Indiana Jones, violat de Lucas si Spielberg, in "South Park". George Lucas si Steven Spielberg s-au alaturat personalitatilor ironizate in serialul animat de televiziune "South Park", intr-un episod in care cei doi regizori sunt prezentati violandu-l pe Indiana Jones, informeaza Curentul.

Biblie glossy, cu Angelina Jolie si Nelson Mandela. Noua Biblie, realizata in stilul glossy al revistei "Vogue", este o incercare indrazneata de a aduce din nou scrierile sfinte in atentia cititorilor moderni. Diferenta dintre "Biblia Iluminata: Cartea" si o Biblie obisnuita este foarte mare, Biblia clasica avand doar continut scris, fara fotografii. Suedezul Dag Soderberg s-a gandit ca e timpul sa schimbe ceva. In noul format al Bibliei, pasajele sunt scrise sub format de revista si sunt insotite de imagini frapante. Fotografia Angelinei Jolie este inclusa alaturi de cea a lui Mahatma Ghandi, Nelson Mandela si a solistului U2, Bono, pentru a arata cat de important este sa faci fapte bune, scrie Curentul.

Prostituatele din Olanda vor fi premiate pentru nivelul de decenta al fiecareia. Prostituatele din Olanda vor primi vouchere in functie de un punctaj al decentei stabilit de guvern, in cadrul unui program curajos de a reduce pana in 2011 industria prostitutiei la minimum. Punctele respective vor putea fi schimbate pentru haine gratuite sau mobila - acestea fiind oferite pentru a le determina pe prostituate sa accepte oferta unui job si schimbarea carierei pentru un stil de viata mai sigur, scrie Romantica.

Record incredibil: e orb, dar a condus cu 308 km/h. Un belgian orb continua sa uimeasca lumea. Dupa ce in 2006 a devenit prima persoana nevazatoare care a reusit sa zboare cu avionul 13 ore, intr-un tur al Frantei, “vazand” doar prin ochii instructorului sau, el a batut, ieri, si recordul mondial de viteza la condus masina de catre nevazatori, scrie Libertatea.

Cainii rusilor pot latra doua ore in plus. Cainii din Rusia vor putea latra cu doua ore in plus pe zi, dupa ce a intrat in vigoare o noua lege. Cainii vor avea voie de acum inainte sa latre intre 07:00 si 23:00, adica cu o ora in plus in fiecare dimineata si seara. “Analistii se indoiesc de faptul ca patrupedele se vor conforma noii legi”, noteaza Izvestia, afirma Click.