A stat cinci ani in dulapul iubitului. Natasha Ryan, o tanara din Australia care a trait ascunsa timp de cinci ani in dulapul iubitului ei, s-a casatorit, in sfarsit, cu acesta. Tanara a fugit de acasa la varsta de 14 ani, in momentul in care parintii au somat-o sa puna capat relatiei sentimentale pe care o avea cu laptarul Scott Black, scrie Cancan.

In Anglia functioneaza un Guantanamo pentru elevi. Daca chiuleau, faceau scandal sau deranjau ora, elevii unei scoli din Doncaster, Marea Britanie, primeau pedeapsa suprema: detentie in celule asemanatoare centrelor de interogare de la Guantanamo, informeaza Daily Mail. Si toate acestea se intamplau departe de ochii parintilor. Tatal unuia dintre elevi, Andrew Widdowson, a declansat un scandal urias cand a aflat ca fiul sau, Kieran, de 11 ani a fost inchis timp de cateva ore intr-o celula foarte mica, prost iluminata si amplasata undeva la subsolul scolii, scrie Click.

Si-a tatuat fata pentru un loc de munca. In speranta ca vor gasi un nou loc de munca, unii oameni ar face orice. Dupa ce, recent, un barbat din Indonezia a citit un anunt de recrutare in postul de agent secret, si-a tatuat intreaga fata pentru ca “angajati vor fi doar cei care au tatuaje pe frunte, obraji, in jurul gurii si pe ceafa”. Din nefericire, toate sperantele omului au fost spulberate cand a aflat ca a luat teapa deoarece anuntul era unul fals, scrie Libertatea.

Un spaniol organiza concursul «Afara cu romanii!». Agentii Garzii Civile din localitatea Aznalcazar (Sevilla) au arestat un tanar spaniol, in varsta de 18 ani (M.F.M.) acuzat de incitare la rasism prin internet. Acesta anuntase intr-un site organizarea unui concurs numit “Afara cu romanii!”. Castigatorul urma sa fie cel care putea sa demonstreze ca a batut cat mai multi romani, scrie Click.

Profesorul pervers nu va mai preda niciodata. Corneliu Vasiliu, dascalul de la scoala "George Emil Palade" care preda elevilor de gimnaziu lectii de sex oral, a fost demis. Conducerea scolii a declarat, pentru Cancan: "Este incalificabil ceea ce a facut profesorul de fizica. A venit ca suplinitor, in locul profesorului titular, care este in concediu medical. Am decis sa renuntam la serviciile sale, pentru ca a tarat scoala intr-un asemenea scandal".

Americanii nu se uita la bani pentru ultimul drum. Majoritatea firmelor de pompe funebre din Statele Unite continua sa prospere, in ciuda crizei financiare, iar produsele de nisa sunt la mare cautare, transmite Reuters. „Toata lumea este afectata de economie. Dar oamenii mor in continuare“, explica Bob Hanson, angajatul unei companii din Idaho care vinde asigurari de inmormantare. Hanson a participat, saptamana aceasta, la intalnirea Asociatiei nationale a directorilor de companii de pompe funebre, organizata in orasul Orlando. Potrivit asociatiei, industria serviciilor funerare din SUA atinge o valoare de 11 miliarde de dolari, iar toate previziunile sunt de crestere, scrie EvZ.

Maimuta a fost adoptata de un caine. O maimuta de la o gradina zoologica din orasul Jiaozuo, din provincia chineza Henan, a fost adoptata de un catel. Aceasta si-a pierdut parintii, cand era inca foarte mica, si a fost respinsa si chiar ranita de celelalte surate ale ei. Pentru a o ajuta sa supravietuiasca, ingrijitorii ei au indepartat-o de celelalte maimute si au dat-o in grija unui catel foarte prietenos, pe nume Tiger Cup, scrie Libertatea.

Monstrul din Austria nu este nebun. Tatal incestuos, austriacul Josef Fritzl, care si-a sechestrat si violat fiica, Elizabeth, timp de 24 de ani intr-o pivnita, a fost supus unui examen psihiatric, care a confirmat ca acesta este perfect sanatos din punct de vedere mintal. Desi avocatul lui Fritzl incerca din rasputeri sa il scoata nebun pentru a fi internat intr-un sanatoriu ca sa scape de inchisoare, testul psihiatric i-a dat acestuia planul peste cap, demonstrand contrariul, scrie Cancan.

La tratament, in lapte de soia. In statiunea japoneza Hakone, turistii pot urma un tratament mai putin obisnuit. Este vorba de bai termale cu lapte de soia. Autoritatile locale sustin ca baile respective au darul de a vindeca numeroase afectiuni. In plus, laptele de soia ajuta la relaxarea si detoxifierea organismului. O baie de 30 de minute intr-o cada plina cu lapte de soia costa putin peste 10 euro, scrie Click.

Magda Ciumac va spala masini cu sanii. Fosta sotie a lui Tolea nu sta deloc pe roze in lupta pentru cucerirea inimii miliardarului Fusu, de care a declarat sus si tare ca a inceput sa se indragosteasca. Pe langa juriul in majoritate ostil, ea a avut o prestatie destul de slaba si la editia precedenta a concursului, cand a interpretat intr-o maniera mai mult decat stangace un dans oriental. Magda spera insa sa faca o “figura” mai buna duminica seara, cand va spala cu sanii, mascati de doi buretei, o masina, scrie Click.