Modelul argentinian Melina Pitra: "In sex prefer sa folosesc mai mult gura decat mainile" (Atac).

Ogica, dupa ce si-a vazut iubita goala in ziar: "Nu ma intereseaza ce zice presa, chiar ma amuza si pot sa spun ca sunt mandru de cat este de frumoasa Crina. Nu cred ca ar trebui sa se rusineze ca a aparut nud in ziare" (Libertatea).

Aurel Moldoveanu: "De ce mi-ar fi ru­si­ne sa recunosc? Am fa­cut-o chiar si in spa­te­le scenei, dupa cor­ti­na, in timpul unui spec­tacol. Imi aduc aminte ca a fost un etno-sex sal­taret, de­­­oarece pe sce­na se canta o ho­ra, interpretata de un un an­samblu fol­clo­ric" (Libertatea).

Venit intr-o zi ploioasa acasa, patronul Stelei a innebunit atunci cand a vazut ca aleea din fata somptuoasei sale vile era plina de noroi: "Ce e cu noroiu asta aici? Cine a facut mizeria asta? Parca e in tarc la oi!". Raspunsul a venit prompt: oamenii de paza. Latifundiarul i-a chemat pe acestia la el si a inceput sa urle: "Ce-ati facut aici? Ce e cu namolul asta? Ba, vreti sa-mi faceti rame in curte? Descaltati-va imediat de bocancii aia imputiti si mergeti si va cumparati adidasi!". Becali s-a intors catre un acolit de-al sau, a scos un teanc de bancnote si i-a dat acestuia: "Du-te si cumpara-le adidasi. De maine, toti sa fiti in adidasi!" (Cancan).