Thailandezele norocoase merg la export. Thailanda nu este numai o destinatie exotica de vacanta, dar si locul ideal pentru barbatii occidentali care doresc sa-si gaseasca perechea. In ultimele decenii, numarul thailandezelor care vor sa puna mana pe un sot din statele occidentale a crescut simtitor. Astfel s-a ajuns ca, in anul 2006, casatoriile intre barbati occidentali si thailandeze sa reprezinte jumatate din numarul total de mariaje inregistrate in districtul Bangrak, din capitala tarii, Bangkok, scrie EvZ.

Sexy-spioana oferea favoruri sexuale in schimbul secretelor militare. Won Jeong-Hwa, in varsta de 35 de ani, a fost condamnata la cinci ani de inchisoare pentru ca si-a folosit farmecele pe langa gradati sud-coreeni pentru a obtine informatii clasificate drept “secrete de aparare”. Pe parcursul carierei de spioana, ea a fost insarcinata sa ucida, cu ajutorul unor seringi cu substante otravitoare, agenti sud-coreeni, scrie Click.

A avut un caine pe post de cavaler de onoare. Un mire din Dorset, Marea Britanie, se simte asa de apropiat de cainele sau, incat nici nu s-a pus problema sa aiba alt cavaler de onoare la nunta decat patrupedul sau. Andrew l-a imbracat frumusel, intr-un frac, pe cainele sau si l-a pus sa stea solemn langa el la altar pentru a fi martor al momentului in care britanicul si mireasa lui, Harriet, vor spune ”Da”, scrie Libertatea.

Si-a ucis nevasta pentru ca nu era virgina. Britanicul Roger Goswell, in varsta de 66 de ani, a sfarsit tragic intr-un accident de masina provocat cu buna stiinta, dupa ce si-a injunghiat mortal nevasta cu un cutit de bucatarie. Barbatul a recurs la acest gest nebunesc in momentul cand a aflat ca sotia lui nu era virgina in momentul in care s-au casatorit, in urma cu 46 de ani, scrie Cancan.

Copilul-medicament, selectat genetic pentru a-si vindeca fratele. Primul bebelus spaniol selectat genetic pentru a-l vindeca pe fratele sau mai mare de o forma grava de anemie congenitala s-a nascut duminica la Sevilla (sud). Nou-nascutul, pe nume Javier si care a cantarit 3,4 kilograme la nastere, este fructul selectiei in vitro a unui embrion, care nu prezinta anomalia genetica de care sufera fratele sau de sase ani. Dupa obtinerea embrionului “fara erori”, acesta a fost implantat in uterul mamei sale, scrie Click.

Va vine sa credeti ca e gonflabila? O firma din Suedia a venit cu solutia ideala pentru barbati, spre dezamagirea femeilor: papusa gonflabila, care seama­na extrem de mult cu o fe­meie reala, dar care are mult mai multe avantaje. Noua jucarie sexuala, care in mintea multor barbati poate fi considerata femeia ideala, e rea­li­zata in intregime din silicon, cu textura pielii 99,8% ase­manatoare cu cea umana. Fiecare parte a corpului i se misca in mod natural, pentru ca po­zitiile sa fie cat mai a­propia­te de realitate. A­la­turi de ea te poti bucura de o via­ta armonioasa in dormitor, fara sa fii cicalit si sa ai parte de scene de gelozie. Mai mult chiar, poti sa iti personalizezi "par­tenera" e­xact pe gus­tul tau. Se poate a­lege culoarea parului, a pielii, a o­chilor, ma­ri­mea fundului, a sanilor, dar si inaltimea - intre 1,50 m si 1,75 m, anunta Libertatea.

Labe de scafandru cu toc. Dornic sa atraga atentia intr-un mod amuzant asupra incalzirii globale, belgianul Paul Schietekat s-a gandit sa creeze mai multe perechi de labe de scafandru cu toc. Realizate din poliester, acestea au primit numele de "High Tide Heels"(Pantofii cu toc pentru maree) si sunt disponibile in mai multe culori. "Bineinteles ca nu am pretentia ca vreun scafandru sa se incalte cu labele create de mine. Am vrut doar sa atrag atentia asupra problemelor mediului inconjurator", a declarat artistul, potrivit Cancan.

O batranica a prins hotii. Tineri britanici care i-au smuls geanta unei bunicute au fost socati sa descopere ca aceasta, o fosta campioana de cros, a pornit in urmarirea lor. Janet Lane, 68 de ani, a fost atacata in Devon, Anglia, cand mai multi tineri i-au smuls geanta in care avea pensia. Aceasta a reusit sa-l ajunga pe unul dintre tineri, fortandu-l sa arunce geanta, scrie Click.

Top 10 obiecte ciudate inghitite de oameni. Sunt oameni care din greseala, pentru ca voiau sa se sinucida sau, pur si simplu ca sa vada ce se intampla, au inghitit tot felul de minunatii. Spre exemplu, cateva femei au mancat limbrici pentru ca sperau ca astfel sa le piara pofta de mancare si sa slabeasca. Printre obiectele ciudate se numara o antena de televizor, un aparat dentar, bani, o furculita, o cheie si un termometru, scrie Libertatea.

Isi picteaza numerele de telefon pe spate. Tinerele de 14-15 ani din Australia recurg frecvent la o crema pe baza de zinc pentru a-si scrie pe spinare numarul la care pot fi contactate, in speranta ca astfel vor intalni mai multi baieti. Autoritatile din Australia sunt extrem de ingrijorate din pricina numarului tot mai mare de adolescente care, atunci cand merg la plaja, isi picteaza pe spate numarul de telefon, scrie Cancan.

Afectate de criza economica, prostituatele de lux au redus tarifele. Prostituatele de lux din Bucuresti sunt si ele grav afectate de criza economica globala. Mai mult, ele au redus drastic tarifele percepute si se plang ca multi clienti din strainatate au renuntat sa mai apeleze la serviciile lor pentru ca sunt prea stresati din cauza afa­cerilor si prefera sa isi reduca cat mai mult cheltuielile cu "distractia", scrie Libertatea.