Preot, filmat in timp ce facea sex. De cateva zile, pe un site porno a aparut o inregistrare in care un preot din Cernavoda, judetul Constanta, fumeaza si face sex. Parintele refuza sa vorbeasca, insa sefii sai ii iau apararea spunand ca, cel mai probabil, barbatului i s-a inscenat tot. Preotul fumeaza si face sex normal si oral cu o femeie. De ieri, aventura a ajuns si la urechile "sefilor" sai. Astfel, conducerea Arhiepiscopiei Tomisului a declansat o ancheta, scrie Libertatea.

Oligarhul rus Serghei Rodionov scoate la vanzare un album foto cu sotia sa in pielea goala. Bancherul rus Serghei Rodionov (47 de ani) a cerut uneia dintre cele mai faimoase fotografe din lume s-o pozeze in pielea goala pe sotia sa, Olga (34 de ani). Fotografiile au fost publicate intr-un volum intitulat “Cartea Olgai”, care costa 350 de euro. Una dintre poze o prezinta pe Olga intr-un decor sado-masochist, in timp ce alti barbati si femei se dedau la jocuri perverse cu ea. In alte imagini, rusoaica pare ca isi scrie cu o pana pe trup. Atitudinea ingaduitoare a lui Rodionov fata de expunerea goliciunii sotiei a socat nu o data elita moscovita, scrie Click.

Asa petrec nepotii de milionari. Dragos Buzaianu a intrat in lumea milionarilor-playboy din Romania, in for­ta. Inca din momentul in care a im­plinit 18 ani, nepotul lui Bogdan Bu­za­ianu, patronul Energy Hol­ding, a ara­tat ca-i place sa se distreze in com­pania sexului frumos, asa ca, la pe­trecerea organizata de ziua lui, si-a rezervat placerea de a fi "acompaniat" de o blonda superba care i-a dan­sat in poala toata noaptea, scrie Libertatea.

De 30 de ani miroase a peste. O femeie din Australia se confrunta cu o problema extrem de delicata. De 30 de ani, respiratia si pielea acesteia miros puternic a peste.

Potrivit medicilor, boala australiencei, in varsta de 41 de ani, este provocata de o problema hormonala si este incurabila, scrie Cancan.

Bunicuta cleptomana. O femeie de 76 de ani din Statele Unite a fost arestata pentru a 73-a oara, in ultimele patru decenii. In ciuda celor 72 de „greseli“ anterioare, bunicuta nu a rezistat tentatiei si a incercat sa fure, intr-un supermarket din New York, un portofel lasat ca momeala de politisti. Pe numele ei adevarat Katherine Kelly, femeia folosea 36 de pseudonime si le-a declarat politistilor ca locuieste pe bulevardul Pennsylvania, la numarul 1.600, adresa Casei Albe, scrie EvZ.

Prea urat pentru a fi angajat. Britanicul Edward Johnson, care sufera de o boala incurabila a pielii ce i-a desfigurat fata, se plange ca este discriminat pentru ca ar fi “prea urat”. In ultimii ani, el si-a incercat sansele pentru mai bine de 80 de slujbe si a apelat la nenumarate agentii in speranta de a-si gasi de lucru, fara nici un rezultat. In varsta de 53 de ani si tata a doi copii, omul spune ca este disperat fiindca nu are cu ce sa-si intretina familia, scrie Click.

A scos limba langa regina. Aflata in vizita oficiala in Slovenia, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost martora unei scene cel putin bizare. In timp ce elevii Scolii Britanice din Ljubljana ii cantau suveranei, directorul Jeremy Hibbin a scos limba, spre iritarea reginei care se afla langa el, scrie Cancan.

Consumul excesiv de cafea micsoreaza sanii. Oamenii de stiinta spun ca desi o ceasca de cafea pe zi reduce riscul de cancer la san, mai mult de trei cesti pot duce la micsorarea sanilor. Explicatia ar sta in impactul pe care cofeina il are asupra estrogenelor, hormonilor sexuali feminini. Unele substante din cafea pot schimba metabolismul femeii, aceasta dobandind o mai buna configuratie a hormonilor, scrie Libertatea.

Masaj cu serpi, la 45 de euro. Un institut de frumusete din Israel propune clientilor masajul cu serpi neveninosi, a caror miscare ar face bine la muschi si articulatii. Costul unei sedinte este de cel putin 45 de euro. Sunt folosite reptile aduse din California si Florida. Contactul fizic cu serpii este considerat relaxant pentru om, scrie Click.

Are 99 de ani, e virgina si cauta iubit. Presa britanica o prezenta recent pe cea mai batrana virgina din Marea Britanie. Acum a venit randul australienilor. Si daca prima babuta spunea ca a reusit sa traiasca asa de mult pentru ca nu a facut niciodata sex, australianca vrea sa scape de... feciorie si sa-si gaseasca un iubit. O cheama Maria Caterina Reitano, e originara din Italia dar acum locuieste in Australia, are 99 de ani si crede ca mai are inca timp sa se indragosteasca, sa se casatoreasca si sa faca sex, scrie Libertatea.