Atac la presedintele Sarkozy prin intermediul papusilor Voodoo. O controversata papusa Voodoo, comercializata pe piata din Franta, se dovedeste a-i da mari dureri de cap presedintelui francez Nicolas Sarkozy. Papusa, care este foarte asemanatoare cu presedintele, se comercializeaza impreuna cu un set complet care contine ace si un manual despre cum pot fi intreptate blestemele asupra lui. Sarzoky a dat in judecata producatorul papusii, sustinand ca este un afront la reputatia sa si ii degradeaza imaginea, scrie Romantica.

O japoneza a fost arestata pentru ca si-a ucis sotul virtual. O femeie de 43 de ani din Japonia a fost arestata dupa ce si-a omorat cu premeditare sotul virtual dintr-un joc online. Ea a fost foarte furioasa cand a aflat ca este divortata in jocul Maplestory. Politia spune ca aceasta a accesat ilegal datele de aces a barbatului in joc si, dupa ce a intrat, l-a ucis. Femeia, care este profesoara de pian, este in inchisoare in Sapporo, unde asteapta sa fie judecata pentru accesare ilegala a datelor cu caracter personal. Ea risca o pedeapsa de cinci ani in inchisoare si o amenda de cinci mii de dolari, afirma Romantica.

Mutu a vrut la exorcist! Dupa doua luni negre din viata sa, marcate de accidentari si de o seceta de goluri, Adrian Mutu crede ca e blestemat. Starul nationalei a marturisit ca nu mai stie cum sa scape de probleme si ca s-a gandit chiar sa merga la un exorcist!, scrie Libertatea.

Cel mai gras om din lume a spus ”DA!” Mexicanul Manuel Uribe (43 de ani), care anul trecut, cand avea o greutate de 590 kg, a primit titlul de "cel mai gras om din lume", i-a spus ”DA!” in fata altarului iubitei sale, Cla­udia Solis, azi, la Monterrey, scrie Libertatea.

Cel mai cautat donator de sperma. Germanul Ed Huben nu a avut niciodata o prietena pentru ca este foarte timid. In timpul facultatii, barbatul a devenit donator de sperma, pentru a castiga cativa banuti in plus, cu care sa isi plateasca studiile. Acum, Ed a devenit unul dintre cei mai cautati donatori de sperma, reusind pana in prezent sa ajunga la un numar impresionant de 46 de copii, plus inca sase pe drum. Barbatul posteaza anunturi cu serviciile pe care le ofera, pe site-urile din Gemania. "Nu am avut niciodata o prietena pentru ca sunt extrem de emotiv. Niciodata nu am reusit sa agat o femeie. Nici nu ies prea mult din casa, asa ca nu prea intru in contact cu femeile", afirma Cancan.

Si-a uitat cainele o luna in masina. Un pensionar din China, care sufera de amnezie, a uitat unde si-a parcat masina in care se afla cainele sau. Wang Zujun, in varsta de 80 de ani, si-a adus aminte dupa o luna unde se afla masina, timp in care cainele a fost hranit de trecatori, printr-o crapatura a geamului de la vehicul, scrie Cancan.

Basescu, personaj de telenovela. In cel mai deplin secret, sefii trustului Intact pregatesc o lovitura dibace de imagine locatarului de la Cotroceni, programata sa se desfasoare pe tot parcursul anului viitor. Astfel, potrivit unor surse bine informate din televiziunile familiei Voiculescu, Antena 1 va lansa, in debutul anului viitor, un serial genul "comedy romance", al carui erou va fi un marinar cam betiv, certaret, pisichier, afemeiat, genul "cate o femeie in fiecare port" etc. Serialul nu are un nume stabilit, dar se estimeaza ca va fi ceva pe formula "Femeile/fetele marinarului". Potrivit acelorasi surse, va fi, mai mult ca sigur, cel mai costisitor serial de dupa Revolutie, cuprinzand o distributie cu nume foarte grele, inca nefinalizata in acest moment, decoruri spectaculoase si filmari in locatii exotice de peste hotare (mari, insule, porturi samd). Desi mai-marii trustului nu au lasat pana acum sa transpire, in relatia cu realizatorii, intentia de a-l persifla pe Basescu in chiar anul electoral, coincidenta de date e prea mare pentru a o considera intamplatoare, scrie Cancan.

Tantarii, transformati in seringi zburatoare. Hiroyuki Matsuoka, de la Jichi Medical University din Japonia, “crede ca este posibila transformarea tantarilor in "seringi zburatoare", pentru ca atunci cand inteapa sa administreze si vaccinuri. Practic, proiectul urmareste inversarea situatiei de astazi, relateaza Click.