Apararea unui functionar arestat: „Sunt somnambul”. Barbatii depisteaza mai bine infidelitatea decat femeile. Suspiciunea prezenta la orice ora in mintea barbatilor i-a ajutat sa devina mai priceputi in a intui infidelitatea partenerelor, conform unui studiu recent citat de publicatia Daily Mail. Cercetatorii americani au chestionat peste 200 de tineri, barbati si femei, in privinta banuielilor ca partenerele si partenerii i-ar fi inselat, scrie Gandul.

El e ultimul urmas al lui Dracula. Micutul Ottomar Rodolphe Vlad Dracula Print Kretulescu, in varsta de un an, face parte din a 46-a ge­neratie de urmasi ai neamului din care provenea si Vlad Țepes, cunoscut in intreaga lume drept Dra­cula. Cel putin asta sustine co­tidianul german Bild, care a scos la iveala po­vestea lui chiar de Hallo­ween. In toa­ta lumea, oamenii s-au pre­ga­tit pentru aceas­ta sarbatoare. In Romania, la Castelul Bran s-au strans turistii amatori de senzatii tari, pe cand in Asia, azi se comemoreaza morti, informeaza Libertatea.

Primii trandafiri albastri din lume, expusi la Tokyo. Primii trandafiri albastri din lume, obtinuti dupa 20 de ani de cercetari, in urma modificarii genetice a plantei prin introducerea unei gene de la pansele care sintetizeaza pigmentii albastri, au fost prezentati la Expozitia Internationala de Flori de la Tokyo (IFEX), informeaza Telegraph. Florile vor fi puse in vinzare pe plan international incepind cu vara anului viitor. "Aceasta este pentru prima data cind trandafirii albastri au fost expusi in public. Ei atrag atentia publicului deoarece sint atit de neobisnuiti", a declarat Megumi Mitsunaga, purtator de cuvint al IFEX. Crearea trandafirilor albastri - despre care s-a crezut mult timp ca e imposibila - a fost realizata de o subsidiara australiana a companiei nipone Suntory. Firma a investit, dupa 1990, trei miliarde de yeni in crearea de trandafiri albastri, de garoafe albastre si de alte plante de aceeasi culoare dupa 1990, noteaza 7plus.

Au tunat masina de politie. Au vrut sa fie mai altfel decat alte echipaje de politie si au reusit. Doi angajati ai Serviciului Politiei Rutiere Constanta, care au in comun aceeasi pasiune - masinile -, "si-au aranjat" autoturismul de serviciu. Pana nu demult, a­gen­tii Florin Meliu (26 de ani) si Cristian Ru­ses­cu (30 de ani) conduceau un Volkswagen Vento, din 1997, care in­cepuse sa isi arate varsta. Cand i-a venit vre­mea sa intre in ser­vice pentru reparatii, cei doi le-au prezentat se­fi­lor o propunere, ca­re, spre surprinderea lor, a fost bine primita: sa contribuie si ei cu bani si sa isi tuneze masina, scrie Libertatea.

Au vrut s-o marite la 4 ani. Fetita a fost imbracata in mireasaPolitia pakistaneza a o­prit, in ultimul moment, casatoria dintre o fetita de patru ani si un baiat de sapte ani. Potrivit po­litiei, preotul care oficia ceremonia a fost a­restat. Vars­ta minima pentru casatorie este 18 ani, potrivit legii pakis­taneze, insa religia is­la­mica permite fetelor sa se casatoreasca dupa pubertate. Incalcand legea, de multe ori familiile isi casato­resc fetele la varste mult mai mici, pentru a rezolva conflicte cu alte familii sau pentru a compensa o datorie, anunta Libertatea.

Petitie pentru casatoriile cu personaje de desene animate. Un japonez a inscris sute de oameni intr-o campanie care cere permiterea casatoriilor dintre oameni si personajele de desenea animate. Cartile de desene sunt foarte populare in Japonia iar unele dintre personajele fictive au devenit vedete sau, in unele cazuri, chiar sex-simboluri. Pe de alta parte, institutia matrimoniala este in declin dat fiind ca foarte multi tineri japonezi isi gasesc cu dificultate parteneri de viata, scrie Libertatea.

Face bijuterii din spalatorul de vase. Cravata purtata de Maria (27 de ani) face parte din colectia CRONOS si valoreaza 300 de leiCine s-ar fi gandit ca un simplu spalator de vase din bucatarie, un cadran de ceas abandonat intr-un sertar cu vechituri, sau o lingura din alama mostenita de la bunica, ar putea fi exact bijuteria care lip­seste dintr-o tinuta sic? Pentru artista Maria Filipescu aceste materiale neconventionale sunt principala sursa de inspiratie, atunci cand isi doreste sa creeze o podoaba deosebita, scrie Libertatea.

Barbatii depisteaza mai bine infidelitatea decat femeile. Suspiciunea prezenta la orice ora in mintea barbatilor i-a ajutat sa devina mai priceputi in a intui infidelitatea partenerelor, conform unui studiu recent citat de publicatia Daily Mail. Cercetatorii americani au chestionat peste 200 de tineri, barbati si femei, in privinta banuielilor ca partenerele si partenerii i-ar fi inselat. Rezultatele au aratat ca 29 % dintre barbati si 18,5 % dintre femei au recunoscut ca si-au inselat "jumatatile". Dar barbatii sunt cei care s-au descurcat mult mai bine la descoperirea infidelelor, noteaza Libertatea.

Isi cauta parinti prin mica publicitate. Greta vrea niste parinti care s-o lase sa bea, sa fumeze si sa chiuleasca de la scoala O pustoaica din Bihor suparata pe parintii adoptivi, care i-au interzis tot felul de lucruri, a gasit o metoda inedita de a "rezolva" problema: a dat un anunt la mica publicitate, in care marturiseste ca e in cautarea unei noi familii, care s-o inteleaga si s-o accepte asa cum e, scrie Cancan.