Becali, votat de francezi «Cretinul Saptamanii» pentru scena «Maybach». In cadrul celei mai populare emisiuni auto din Franta, „Turbo”, Gigi Becali a fost ales „Cretinul Saptamanii” pentru episodul arhicunoscut la noi in care patronul Stelei repara frumusete de Maybach cu o ranga. Desi la noi s-a ras pe saturate de acest caz in urma cu doi ani, faima latifundiarului a ajuns abia acum la cunostinta francezilor. Postul de televiziune M6, unul dintre cele mai vizionate din Franta si receptionat in multe tari din Europa, a difuzat povestea lui Becali in urma cu trei saptamani. Mai mult, clipul in care Gigi indrepta aripa masinii de jumatate de milion de euro cu o ranga a intrat in „Topul Cretinilor”, rubrica saptamanala in emisiunea „Turbo”, scrie Gardianul.

Face sex doar daca este imbracat in costum de gorila. Joseph Chayene din Bristol recunoaste ca ii place sa faca dragoaste cand este imbracat in costum de gorila. Barbatul in varsta de 21 de ani a declarat pentru revista More ca are un fetis in a se imbraca in diferite costume, fara nimic pe dedesubt. "Nu stiu de ce am aceasta obsesie cu costumul de gorila", a declarat acesta. "Ma simt foarte confortabil in el si ma face fericit", afrma Romantica.

Grasele, campioane la sex. Atentie, barbati! Daca vreti sa faceti mult sex, luati-va drept partenera o grasuna, nu o "vulpita" trasa prin inel. Dintr-un studiu realizat, de curand, in Marea Britanie, de mai multi experti sexologi si psihologi, cu scopul de a determina legatura intre greutate si activitatea sexuala, reiese ca femeilor plinute le place mai mult sa faca amor decat celorlalte, mai suple, scrie Libertatea.

Un bogatas a castigat la loterie un milion de $ anual pe viata. Banul la ban trage si paduchele la paduche! Spune un vechi proverb, care se aplica fara doar si poate si in cazul unui multimilionar din Marea Britanie care a castigat un milion de dolari pe viata la Loterie, afirma Libertatea.

Un englez a ajuns la spital lipit de vasul WC-ului. Mare le-a fost mirarea pompierilor englezi atunci cand au fost chemati sa intervina pentru a transporta un individ la spital, care avea lipit de sezut vasul de toaleta dintr-un WC public. Barbatul, 35 de ani, se afla intr-o toaleta publica din Brierley Hiil, comitatul West Midlands pentru a-si face nevoile fiziologice, numai ca atunci cand si-a terminat operatia nu s-a mai putut ridica de pe vasul toaletei. El a chemat de urgenta echipele de prim ajutor care au folosit diverse substante chimice pentru ai dezlipi fundul de pe WC-ul care a fost uns cu un lipici foarte puternic de o persoana necunoscuta. "Barbatul a avut mult de suferit nu atat din cauza durerilor ci datorita modului rusinos in care a fost scos din toaleta", a spus medicul de pe ambulanta care l-a dus la spital, scrie Libertatea.

Cel mai batran alegator are 109 ani. Amanda Jones, o batrana in varsta de 109 ani, din Bastrop County, este cel mai in varsta alegator din SUA. Femeia, care in ultimii 70 de ani a votat intotdeauna cu reprezentantii Partidului Democrat, este fana declarata a senatorului de Illionois, Barack Obama, pe care doreste sa il vada instalat la Casa Alba. Din cauza varstei inaintate, Amanda isi va exprima optiunea politica prin intermediul emailului, relateaza Cancan.

A fost inventat ceasul tridimensional. Ceasul tridimensional a fost vedeta Targului de inventii desfasurat recent la Nürnberg (Germania). S-a vandut pe banda rulanta pe toata durata manifestarii. Au mai fost prezentate si alte inventii, cum ar fi masa de calcat culisanta, cu segmente pentru calcatul manecilor, sau piedestalul care se transforma intr-o masa pentru patru persoane, scrie Click.