Crevetele-atlet, vedeta pe YouTube. Un crevete intr-o forma fizica de invidiat a devenit vedeta aproape peste noapte, dupa ce un filmulet cu el alergand de zor pe o banda de alergare scufundata intr-un acvariu a ajuns pe Internet, pe YouTube. Oamenii de stiinta care l-au pus pe crevetele-atlet pe banda de alergat voiau sa determine cat de mult este acesta hotarat sa calatoreasca pentru a gasi mancare. Rezultatele i-au uimit pana si pe cercetatori: crustaceul alearga cu o viteza de pana la 20 de metri pe minut, timp de trei ore, inainte de a avea nevoie de o binemeritata pauza, scrie Gandul.

Filmele "Rocky", "Rebecca" si "Ghost", recomandate pentru tratarea depresiei. "Rocky", "Rebecca" si "Ghost" sunt trei dintre peliculele recomandate pentru invingerea depresiei, potrivit unui psihoterapeut britanic convins de puterea tamaduitoare a filmelor, scrie Romantica.

Un nou record in Guiness Book: o pereche de blue jeans de 43 de metri Croitorii din Lima, capitala statului Peru, au realizat cea mai mare pereche de blue jeans din lume. Cu o lungime de 43 de metri si o talie de 30 de metri, jeans-ii au intrat in Guiness Book, scrie Romantica.

Elevii din 74 de scoli londoneze, care nu sunt ascultatori, nu se pot concentra in timpul orelor sau sunt foarte stresati vor fi... pedepsiti sau ajutati, depinde cum e privita problema, prin sedinte de masaj. Astfel, in 2009 va fi repartizat un fond de peste 90.000 de lire (419.463 lei) pentru angajarea unor reflexoterapeuti care sa maseze talpile copiilor cu probleme la scoala. Astfel se crede ca micutii isi vor reveni, deoarece specialistii vor masa punctele cheie, ”responsabile” pentru comportamentul elevilor, informeaza Libertatea.

In Oxford a fost interzis Craciunul. Deoarece cred ca nu e corect fata de musulmani si evrei ca luminitele cu care e impodobit orasul in timpul sarbatorilor de iarna sa aiba in componenta numelui cuvantul ”Craciun”, consiliul din Oxford, Anglia, a interzis sintagma. Astfel, in curand, stalpii din oras vor fi impodobiti cu ”luminile festivalului iernii”. Cu toate ca initiativa a avut drept scop impacarea tuturor religiilor, oamenii sunt nemultumiti, afirma Libertatea.

Hotelul “Jardin des Chats” (n.r. Gradina Pisicilor) a fost conceput initial ca o afacere excentrica, dar a devenit in mai putin de o luna cel mai vizitat hotel din regiunea Languedoc. Si asta pentru ca micutele feline care vin sa se cazeze aici nu se mai dau duse dupa ce descopera parcul cu vie si maslini. Pisicile, care sunt lasate in grija unui personal avizat de catre stapanii lor pe perioada concediului, se bucura de toata atentia, scrie Click.

Atac cu excavatorul contra amantului sotiei. Martyn Wright, seful unei companii de constructii din Derbyshire, a folosit unul din excavatoarele sale de 13 tone pentru a distruge automobilul, un Toyota Land Cruiser, detinut de Anthony Simpson - un angajat de-al sau si prieten din copilarie. Britanicul (30 de ani) a vazut rosu in fata ochilor dupa ce a descoperit pe mobilul sotiei, Linda Kirkham, un mesaj amoros din partea lui Simpson (22 de ani). Apoi, timp de doua saptamani, omul de afaceri a descoperit si alte apeluri primite de sotia lui din partea lui Simpson, scrie Click.

Ferrari-ul zburator. Bruce Calkins,angajatul companiei Moller International, este creatorul lui "Autovolantor", o masina zburatoare, care are la baza un Ferrari 599 GTB. Conform inventatorului, automobilul ar putea deveni disponibil pe piata in maximum doi ani, iar doritorii il vor putea achizitiona contra sumei de 800.000 de dolari. "Autovolantor" este pus in functiune de opt ventilatoare instalate in fuselaj si are 800 de cai putere, scrie Cancan.