Vor sa-si boteze nou-nascutii Obama. Inspirati de succesul noului presedinte al Americii, doua familii din Botosani si, respectiv Sibiu, vor sa-si boteze micutii "Obama". Laura Pitig a nascut, sambata, un baietel de 3,2 kilograme. "In primul rand copilul trebuie sa fie sanatos, dar si norocos, asa ca o sa vorbesc cu sotul meu sa vad daca este de acord sa il botezam Oba­ma", spune Laura. Sorin si Claudia Scoica, din Sibiu, vor si ei ca pe micutul lor de o luna sa il cheme ca pe noul sef de stat din SUA. (Libertatea)

Car­la, de la "Inelul cu diamant", despre co­legele ei de platou: "Sexy-braileanca nu arata deloc a vedeta por­no. E scunda, are sa­nii lasati si mici, e de­parte de cum ar trebui sa arate o femeie care in­nebuneste barbatii. Andreea e increzuta si se considera foarte fru­moa­sa, dar ar fi trebuit sa isi repare nasul, nu sa-si pu­na silicoane".(Libertatea)

Joe Librescu isi cauta partenera pe un site de matrimoniale: "Capricorn heterosexual, care asteapta de la prima intalnire o discutie spumoasa, un sarut pasional, o privire seducatoare, sex." (Cancan)

Ion Cristoiu: “Habar n-am cine e asta…Cu ce se ocupa Simona Sensual?”

Mihai Morar: “Cu Teoria lui Pitagora, cu ce sa se ocupe?” (7plus)