Cainele a plecat la plimbare cu masina stapanului sau. In Pryor, Oklahoma, un caine a plecat la plimbare cu autovehiculul in care se afla. Ofiterul Brent Crittenden, de la sectia de politie din Pryor, a declarat pentru jurnalisti ca proprietarul pit bull-ului de 31 de kilograme, isi spala masina, cand animalul a umblat cumva la schimbatorul de viteze si autovehiculul a plecat de pe loc. Masina a parasit spalatoria, a trecut pe autostrada si acolo a inceput sa mearga in cercuri pana cand s-a oprit intr-un perete de pe marginea drumului, scrie Gardianul.

Declaratia Drepturilor Omului, trimisa in spatiu. Secretarul de stat francez pentru drepturile omului, Rama Yade a inmanat Agentiei Spatiale Europene (ESA) un exemplar al Declaratiei Universale a Drepturilor Omului pentru a fi plasat pe orbita. Yade a remis textul directorului general al ESA, Jean-Jacques Dordain, pentru a fi pus la bordul navetei americane care urmeaza sa fie lansata la 14 noiembrie, scrie Libertatea.

Si-a prins sotia in pat cu preotul la care se confesa. Un italian a adus iadul pe pamant cand, intorcandu-se mai repede acasa de la serviciu, si-a gasit sotia in pat cu preotul bisericii la care se confesa familia lui. Negru de suparare, barbatul s-a dus in audienta la episcopul din Chioggia, langa Venetia, si i-a cerut o explicatie. In scurt timp, a fost nevoie de interventia politiei pentru a-l face pe nefericitul sot, care are doi copii, sa se calmeze, scrie Romantica.

Britanicele se dezbraca pentru soldatii eroi. Un grup de neveste ale unor militari din armata britanica s-au hotarat sa se dezbrace ca sa pozeze pentru realizarea de calendare sexy pe 2009. Sumele obtinute din vanzarea acestora vor servi pentru ajutorarea soldatilor raniti. Un exemplar din calendarele numite “Fetele Garnizoanei” va costa 10 euro, scrie Click.

Au facut sex si s-au filmat cu telefonul mobil. Doi elevi din judetul Arad s-au filmat cu un telefon mobil in timp ce intretineau raporturi sexuale pe camp. Mandri de isprava lor, acestia au aratat "filmul porno" colegilor de scoala. Socati, ceilalti elevi din clasa a VI-a si-au anuntat profesorii. Elevii, unul de 15 si altul de 13 ani, provin din familii dezorganizate. Initial, cei doi au declarat ca au vrut doar sa se distreze, dar acum minorul de 13 ani, rusinat probabil de cele intamplate, si-a schimbat declaratia si a pretins ca a fost fortat de prietenul lui sa intretina relatii sexuale. "Mama elevului pasiv a depus o plangere la dosar, astfel ca baiatul de 15 ani, care a si filmat scenele deocheate, ar putea ajunge la o scoala de corectie", a declarat procurorul Ioana Miron, potrivit Cancan.

Porci "brenduiti" Louis Vuitton. O pereche de porci, tatuati cu emblema celebrului designer Louis Vuitton, au fost scosi dintr-o expozitie de arta datorita plangerilor vizitatorilor, artistul fiind acuzat de lipsa de bun gust. Wim Delvoye, "artistul" belgian din spatele "operei de arta", a tatuat porcii atunci cand erau mici, designul crescand odata cu imbatranirea purcelusilor, scrie Libertatea.

Somer amendat pentru Sarkozy. Un somer de 56 de ani a fost condamnat de o instanta franceza la plata unei amenzi de “principiu”, in valoare de 30 de euro, cu suspendare, pentru ca l-a jignit pe presedintele tarii, Nicolas Sarkozy. Herve Eon a fost sanctionat de justitie pentru ca a fluturat o pancarta pe care scria “Dispari, idiotule!” in momentul cand trecea masina prezidentiala, scrie Click.

Penisul alunga spiritele rele. Jigme Khesar Namgyel Wangchuck a devenit cel mai tanar suveran din lume, el fiind incoronat in urma cu cateva zile, in Bhutan.Toate zidurile din orasul Thimbu, unde a avut loc ceremonia de incoronare, au fost pictati cu simboluri falice, pentru a-l feri pe noul suveran si pe supusii lui de spiritele rele. "La noi, penisurile sunt adevarate obiecte de cult. Traditia spune ca aceste simboluri, desenate pe orice fel de obiect, sunt aducatoare de noroc. Nu e nimic rusinos, ci doar credinta noastra. Toate familiile din regiune au in locuintele lor un simbol falic, care sa le poarte noroc", a spus un localnic, potrivit Cancan.

In Germania, cainii vorbesc la telefon. Un caine a reusit sa demonstreze inca o data, daca mai era nevoie, ca nemtii sunt de neinvins in materie de tehnologie. Patrupedul a provocat descinderea politiei germane din orasul Winsen, pentru ca a dat un telefon. Animalul s-a jucat cu telefonul stapanului si a apelat numarul unei femei, care auzind numai un zgomot ciudat la celalalt capat al firului a alertat politia locala, scrie Libertatea.

Lembit are colega stripteusa. Myrna Bushell, o britanica in varsta de 35 de ani din orasul Bideford, este un consilier local mai putin obisnuit. Femeia, care este membra a Partidului Liberal Democrat, din care face parte si fostul iubit al cantaretei Gabriela Irimia, Lembit Opik, este, la baza, stripteusa si patroana unei linii erotice foarte cunoscute in Marea Britanie. De curand, insa, Myrna, pe numele de scena Jessica, a hotarat sa-si dea demisia din functia de consilier. "Nimeni nu ma ia in serios. Toti cei cu care vin in contact, colegi sau locuitori din Bideford, ma iau peste picior pentru ca imi castig painea facand striptease. Am un copil acasa, trebuie sa ma descurc cumva", a povestit Bushell, potrivit Cancan.