Candidatul PNL pentru Camera Deputatilor intr-un colegiu din Salaj, Dumitru Rus, isi face campanie electorala prin intermediul cearceafurilor. Mai exact, Rus isi scrie mesajele electorale pe cearceafuri de culoare galbena pe care le expune in balcoanele din centrul orasului, "Toti de la etajul 4 ne sustinem deputatu", "Noi de la etajul 3 vom vota asa cum vrei si cum vrem si noi in sat, Rus Dumitru, deputat" sau "Si noi, la etajul 2, vom vota la fel ca voi" sunt sloganurile care se vad in centrul orasului Jibou (HotNews.ro)

Lavinia Sandru discuta aberatia de proiect: „Daca voi cereti parlamentarilor sa vina cu un program, pentru ca este unul dintre cei 500 si ca asa o sa fie ales de oamenii din colegiul lor, le cereti o aberatie“ (Cotidianul)

Radu Moraru vorbind in emisiunea "Nasul" despre faptul ca Viorel Hrebenciuc "a asfaltat" in cateva sate din colegiul unde candideaza: "Oamenii de acolo ne-au spus ca vacile nu au mai vrut sa se duca acasa ca nu recunoasteau drumul. Cateva babe s-au descaltat cand au intrat pe beton nefiind obisnuite cu el. Unii mai hatri ne-au scris ca ce nevoie avea Hrebenciuc de drumuri asfaltate in satul lui cand el oricum merge cu elicopterul" (B1Tv)

Virgil Magureanu, fantoma din dulap: "Moraru: Cu Magureanu v-ati mai intalnit? Basescu: Nu. Moraru: Dar l-ati mai simtit asa? Basescu (razand): Credeti-ma... pe Virgil Magureanu chiar nu-l simti!"(B1Tv)