Alina Gorghiu, candidatul supersonic. Candidatul PNL in colegiul 22 Bucuresti pentru Camera Deputatilor, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca a reusit performanta de a avea 2.500 de intalniri electorale in 26 de zile. Insa, minima aritmetica ne arata ca Gorghiu ar fi trebuit sa aiba aproape 100 de intalniri pe zi. Daca, sa zicem, "muncea" cam 12 ore pe zi, asta ar insemna 8 intalniri pe ora, adica una la 7 minute. Practic, Alina Gorghiu este candidatul ideal cu care Tariceanu s-ar mandri. (Curentul)

Magda Ciumac vrea sa intre in politica. Vedeta OTV, Magda Ciumac, are toate sansele sa candideze pe votul uninominal, peste patru ani. Fosta sotie a luptatorului basarabean, Tolea Ciumac, ar vrea sa se implice si in politica. Mai precis, vedeta isi doreste sa modifice o lege si are nevoie de sprijinul parlamentar al unui partid cu influenta. Apropiatii acesteia spun ca Magda s-a gandit la PNL. (Atac)

Marian Vanghelie: "Vreau sa-i rog pe factorii decidenti, si aici ma refer la Traian Basescu si primul-ministru, nu stiu daca vreunul dintre ei este sau nu implicat. S-ar putea sa aiba dansii dreptate si atunci vom raspunde conform legii, dar nu cred ca e normal ca SRI si "Doi si-un sfert" sa puna masini sa ma urmareasca si sa urmareasca lideri marcanti ai partidului, ba chiar mai mult pe oamenii care pleaca de la Cotroceni sa-i urmareasca pana in fata casei". Social-democratul a mai spus ca nu se sperie de aceste filaje, pentru ca PSD nu vinde "cocaina" si nici nu face "trafic de armanent", ci informeaza opinia publica despre afacerile lui Videanu, Negoita, Cornelia Cazacu, Golden Blitz, Tehnologica etc., "toate firmele PDL care iau sute de milioane de euro". (HotNews)