Calendar sexy cu stewardese. Compania low-cost Ryanair a scos pe piata un calendar in care 12 superbe anagajate ale companiei se dezbraca in scopuri caritabile, scrie Daily Mail. Nu este primul an in care compania are o astfel de initiativa. Anul trecut, cei de la Ryanair au strans nu mai putin de 70.000 de euro, iar anul acesta spera ca suma sa fie mult mai mare, deoarece pozele sunt mult mai sexy decat anul trecut. Reprezentantii companiei sunt convinsi ca acest calendar este un cadou foarte potrivit pentru Craciun, iar suma de 10 euro este mica, avand in vedere ca banii vor ajunge la persoanele fara adapost, scrie Gardianul.

Gandacul din cauza caruia a fost concediat tot personalul unui post tv. Incidentul a avut loc la sediul unei televiziuni nationale din Turkmenistan, la inceputul lunii februarie. Un grup de angajati care se ocupa de postul tv respectiv a fost concediat, iar alte 30 de persoane au fost suspendate, din cauza unui gandac de bucatarie care a aparut pe biroul prezentatoarei de stiri, chiar in momentul transmisiunii in direct. Aceleasi stiri au fost difuzate in reluare si a doua zi, de doua ori, dar nimeni nu fost atent la detalii. A treia oara cand stirile au fost difuzate, membrii Ministerului Culturii si membrii CNA-ului au remarcat imensul gandac. Noul ministru al culturii din Turkmenistan, Gulmurat Muradov, a promis o schimbare radicala in ceea ce priveste audio-vizualul statului respectiv, noteaza Gardianul.

Dupa 13 ani, pisica isi gaseste drumul spre stapanii ei. Conform Associated Press, un cuplu a avut recent o reuniune neasteptata cu un vechi membru al familiei: pisica lor, care a disparut in urma cu 13 ani. George, care a fost vazut ultima oara de Melinda Merman si de Frank Walburg, in 1995, a fost adus in urma cu cateva zile la un spital veterinar, dupa ce proprietarul unei rulote, a dat peste el. Microcipul plantat in pisica, a ajutat la intregirea familiei. Merman a declarat pentru jurnalisti ca dupa ce a disparut George, ea a fost la mai multe adaposturi de animale si a sunat la mai multe clinici veterinare incercand sa il gaseasca, dar nu a avut succes, informeaza Gardianul.

Sex Paradis. Recesiunea l-a facut pe patronul nudist al unei statiuni din Australia sa vina cu o idee nastrusnica. The Sun scrie ca anul viitor, in luna martie, in statiunea White Cockatoo din Queensland o sa fie permis orice, din punct de vedere sexual. Persoanele “deschise” vor putea sa faca nudism nestingherite, vor putea sa isi schimbe partenerii si nici orgiile nu vor fi pedepsite. Patronul Tony Fox este de parere ca: “Recesiunea m-a impins la astfel de masuri extreme. O sa fie o luna nebuna”. Desi mai multi lideri religiosi s-au decarat ingroziti, ideea patronului a fost bine primita deoarece a reusit sa vanda aproape toate biletele, informeaza Gardianul.

Medicul l-a gasit nebun, iar psihologul, sanatos. Un pacient care are fisa de schizofrenic a reusit sa treaca cu brio examenul pentru inscrierea la scoala de soferi. El crede ca parintii sai au complotat impotriva lui cu doctorul care l-a scos nebun. Un barbat de 28 de ani din Arges se lupta sa-si convinga familia, colegii de serviciu, dar si pe medici ca este perfect sanatos din punct de vedere psihic. Doi specialisti i-au analizat capacitatile mentale si au ipoteze diferite in ceea ce priveste sanatatea psihica a acestuia. Alin Ciopica a trecut cu brio testul psihologic pentru inscrierea la scoala de soferi in vederea obtinerii permisului auto, categoria B, si este dispus sa se supuna oricand altei examinari similare. Pe de alta parte, un medic psihiatru l-a diagnosticat cu schizofrenie paranoida. "M-am enervat odata tare, mi-a fost rau, iar parintii au chemat salvarea si m-au internat la Spitalul Judetean Arges, sectia psihiatrie, informeaza Cancan.

Si-a arestat 48 de rude. Seful politiei din provincia chineza Heizhugou a arestat 48 de persoane, toti membri ai familiei sale. Lao Bulalou, in varsta de 30 de ani, si-a retinut fratii, verii si mai multe cumnate, pe motiv ca "se cearta intre ei si fura unii de la altii", scrie Cancan.

Un chinez scrie cu nasul. Un chinez in varsta de 26 de ani are o pasiune demna de "Guinness Book". Wu Xubin poate fi considerat un as in arta caligrafica, barbatul scriind cu nasul. "Pun cerneala intr-un castron, inmoi o pensula in cerneala, dupa care imi vopsesc nasul cu ea si incep sa scriu. Fac acest lucru cu atat de multa pasiune incat nu gresesc nici macar o linie de la vreo litera", a afirmat chinezul, citat de Cancan.

Nostradamus prezice asasinarea lui Obama. "Marele imperiu va merge mai departe, Un om se va ridica peste ceilalti, Dar viata si domnia lui vor fi scurtate. Va duce povara timp de numai doi ani." Catrenul 32 din Centuria a 10-a a lui Nostradamus. O coincidenta care ar trebui sa dea de gindit. Astrologul indian Raj Kumar Sharma, care a prevazut "victoria zdrobitoare" a candidatului democrat Barack Obama in alegerile prezidentiale din 4 noiembrie nu-si ascunde ingrijorarea pentru viata presedintelui ales al SUA. Dupa ce a anailzat cu atentie horoscopul primului presedinte de culoare din istoria Statelor Unite, Sharma a ajuns sa se teama pentru viata celui in care s-au pus atitea sperante. "Vad ca viata lui este in pericol, incepind cu data de 5 aprilie 2010. Vad doar o sansa de supravietuire din patru. Barack Obama trebuie sa fie foarte atent la securitatea sa si la oamenii care lucreaza pentru el. Ma rog cu adevarat ca totul sa mearga bine", a afirmat astrologul indian, care tine sa precizeze ca "perioada periculoasa" se va incheia de-abia in ianuarie 2011 - adica exact la doi ani de la instalarea in functie, cum a scris si Nostradamus, noteaza 7plus.

A pastrat timp de 20 de ani cadavrele fratilor. O batrana si-a iubit atat de mult cei trei frati, incat nu s-a indurat sa le ingroape trupurile, pastrandu-le in casa langa ea timp de 20 de ani. Politistii din Chicago au descoperit ramasitele imprastiate prin casa si acoperite cu cearsafuri. Unul dintre cadavre era in stare avansata de putrefactie, iar celelalte doua erau complet descompuse, fiindu-le gasite doar osemintele, informeaza Atac-Online.

Pozitii sexuale pentru vremuri friguroase. Timpul rece a inceput sa ne dea tarcoale iar caloriferele abia se dezmortesc. Fetelor, nu va speriati! Exista multe lucruri pe care le puteti face pana vine caldura. Unii se baga sub plapuma, altii aleg o cana cu ciocolata calda. Eu cand imi e frig fac sex fierbinte. Sunt cateva pozitii cu care va garantez ca veti trece cu placere peste noptile reci de toamna sau de iarna. O lingura de… sex va incalzeste peste tot. Odata cu vremea rece, a venit momentul sa reluati giugiulelile distractive de sub patura. O pozitie sexuala care va creste temperatura este spoon (lingura). Pur si simplu stai ghemuita iar iubitul tau te tine in brate din spate si… isi da silinta sa te incalzeasca. Poti sa il lasi sa faca toata treaba sau poti sa tii ritmul punandu-i o mana pe talie. Ridicatul piciorului este tot optional, dar daca simti ca te ia frigul, tine picioarele jos, cu genunchii stransi. Transferul de caldura se face instant iar ciocolata calda nu isi mai are rostul, scrie Atac-Online.

Au facut sex in tren de fata cu pasagerii. Un cuplu britanic a fost arestat intr-un tren aglomerat, pe ruta Liverpool - Londra, pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale de fata cu ceilalti pasageri. Acestia s-au declarat total stanjeniti de situatia in care au fost pusi de femeia, in varsta de 41 de ani, care „comitea un anumit act sexual partenerului sau”, scrie Daily Mail. Cei doi au consumat actual sexual fara pic de jena fata de restul pasagerilor. Perechea a fost arestata in statia Euston, dupa ce politistii au fost anuntati de un paznic al trenului care i-a observat pe cei doi pe camerele de supraveghere, informeaza Atac-Online.