Pentru a castiga voturile locuitorilor din Ferentari, Oana MIzil a incercat sa-i convinga ca, din varful ierarhiei comuniste, a suferit la fel de mult ca si ei, inainte de Revolutie. Spune ca a stat la coada la carne, ca a facut frig. Ca a strans surcele pentru a face focul. (Cotidianul)

„Am stat la coada la un magazin in Dorobanti. La Bitolia. Am stat la coada si acolo. Ma sculam cu bunica-mea la sase dimineata si stateam la coada. Mergeam cu bunicul meu cu sania, imi aduc aminte si acum, si strangeam lemne de prin parc si faceam foc intr-un semineu pentru ca nu aveam curent in casa. Am vazut si calorifer si am avut prieteni, oameni normali. Inainte de ’89 si mai ales cand era presedintele Cooperatiei am mers cu el mult in tara, am batut Suceava si bunicul meu tot timpul nu ne tinea in casele de protocol, ne trimitea in casele oamenilor, mancam mamaliga cu ei. De asta spun ca impartasesc aceste valori de stanga.”

Nepoata fostului lider comunist, Paul Niculescu Mizil, designerul Oana Niculescu Mizil, isi face campanie prin Ferentari desfundand subsolurile blocurilor inecate in gunoaie si resturi menajere. Sustinuta puternic de Marian Vanghelie, Oana Mizil, candidat PSD, duce o ampla campanie cu vidanja in sectorul 5 al Capitalei. Insotita de presa, Mizil dadea interviuri, langa gaura cu mizerie, explicand presei care sunt proiectele sale, in calitate de candidat: "Am venit sa rezolv situatia, sa scoatem apa, noroiul si rahatul..." (HotNews)

Un candidat PRM isi face campanie imbracat in cosar. Unul dintre candidatii PRM Brasov la alegeri, Ion Manzala, s-a prezentat, ieri, imbracat in cosar, cu toate accesoriile necesare meseriei si cu un morcov infipt in sarma de curatat hornuri. Ion Manzala, unul dintre candidatii PRM Brasov pentru Camera Deputatilor, a declarat ca pe toata durata campaniei sale electorale se va echipa in cosar pentru “curatarea Parlamentului”, iar ca accesoriu isi va lua si un morcov “pentru toti cei care lancezesc in Parlament”. (Gardianul)