Oana se cearta cu Zavoranu: «Iesi afara, acritura transpirata!» Zavoranca s-a dat iar in stamba in direct. Invitata la „O sueta cu Bahmu”, Querida s-a simtit adanc lezata cand o doamna din public i-a spus ca nu e cazul sa se tot laude cand n-are cu ce. „Daca as fi stiut ca vine Zavoranu sa ne spuna cate mii de euro a dat pe cizmele ei, n-as fi venit in emisiune. Cine esti tu? Una care se cearta cu ma-sa la televizor!”. Atat i-a trebuit Queridei ca sa ia foc mai ceva ca o capita de paie stropita cu benzina: „Dar tu cine esti, muratura, ca sa-mi spui mie ce sa fac? Iesi afara daca nu-ti convine, acritura transpirata!”. A mai alintat-o pe femeie cu doua trei vorbe dulci si pana la urma chiar a dat-o afara din platou, caci dupa publicitate (ceruta insistent de Bahmu), „acritura” se evaporase. (Gardianul)

Pentru ca Mihai Bendeac se afla pe canapeaua “Railor da’ bunilor” (Antena 2), era normal sa apara, la un moment dat, si una dintre “muzele” lui, trupesa Nichita. Facuta foc si para ca Mondenii o prezinta prea grasa si o acuza ca ar minca numai ceafa de porc (cind, de fapt, ea maninca numai si numai fasole, cu efectele de rigoare…) delicata faptura l-a amenintat pe Bendeac ca iubita lui, Loredana, o sa aiba necazuri mari. In cotrapartida, Bendeac a avertizat-o ca Loredana a luat lectii de karate de la Savarina, cea care, mai demult, a fragezit-o gospodareste pe Nichita. Pina la urma, poetesa batausa s-a mai ogoit, dar nu de tot, declarind ca Mondenilor li se vor “intuneca drumurile”, adica le-a facut niste vraji. Bendeac a scapat nebatut, pina la urma, dar Andreea Gramosteanu e in mare pericol fiindca, inainte de a se carabani din studioul lui Morar, Nichita i-a susurat lui Bendeac: “Pe tine te-am iertat, da’ sa vezi ce-i fac aleia cind o prind!” PS. Aflam din blogul lui Bendeac de ce l-a iertat Nichita: “In pauza publicitara,<> (…) s-a apucat sa ma jughineasca si, prin surprindere, m-a apucat de organele genitale!” (7Plus)

Negoita face clubul de ras. Sa-si stearga nasul de muci, n-are el fata de Dinamo, pare prea arogant. Eu m-am nascut smecher, Negoita e doar un papagal”, a fost primul atac al lui Turcu. Deunazi a recidivat: “Negoita e un gaozar. Dinamo nu sta in gaozarul asta”. "Nu are rost sa-i raspund acestui batranel frustrat. Vasile Turcu face Dinamo de ras! E pacat ca un club cu suporteri atat de minunati este asociat cu un personaj complexat, mic si negricios, care daca nu iese o zi in mass-media intra in depresie. Eu i-as sugera sa se uite in oglinda", a replicat Ionut Negoita. ( Libertatea)