Elena Udrea da cu matura in parcuri. Elena Udrea a trecut de la mop la matura. Ea a facut ieri curatenie in parcul din incinta Colegiului Gh. Airinei. Dornica sa o voteze bucurestenii din Drumul Taberei, blonda de la PD-L a participat la Ziua Verde a Colegiului Airinei, unde si-a demonstrat maiestria in manuirea maturei. ”Am dorit sa particip la aceasta actiune pentru ca tinerii de azi trebuie incurajati sa se implice tot mai mult in actiuni de protejare a mediului. Ei trebuie sa invete ca este important sa traim intr-un mediu curat si sanatos”, a explicat Udrea, fara a preciza daca acelasi spirit civic o va mai indemna, si dupa alegeri, sa dea cu matura si prin alte parcuri bucurestene. (Gardianul)

Becali: “Fac valize de bani pentru ca sunt destept, nu prost ca Ciuvica”. Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, prezent intr-o emisiune la postul Realitatea TV, alaturi de Mugur Ciuvica si Monica Tatoiu, si-a anihilat, ca de obicei, partenerii de conversatie, proferand jigniri la adresa lui Ciuvica si aproape fortand-o pe moderatoare sa intrerupa emisiunea. Becali a inceput prin a comenta, in stilu-i bine-cunoscut, criza economica in care se gaseste Romania.

Dupa parerea sa, nu ar fi nicio criza, ci o situatie de panica provocata de politicieni. La contraargumentele aduse de Ciuvica, patronul Stelei a ripostat: „Esti un prost, taci din gura, nu vezi ca esti prost?” Acesta si-a pastrat insa calmul, raspunzand mai departe la intrebari, dar Becali, clocotind, l-a acuzat ca este „trompeta lui Tariceanu”. Raspunsul preopinentului sau a fost ca „e mai bine sa fii trompeta lui Tariceanu decat partenerul de sprit al lui Basescu”. Acesta a fost momentul dezlantuirii liderului PNG: „Eu sunt destept, ba, si fac valize de bani pentru ca sunt destept, nu prost ca Ciuvica”. Increzator in viitorul sau politic, Becali a mai afirmat (tipat) ca partidul sau va obtine 6-7% din numarul de voturi la alegeri si ca, in aceste conditii, se considera „un liant politic”: „Stau si eu la panda cum stau si altii, ca tot ei o sa aiba nevoie de mine”. (Gandul)