Barbatul care s-a prabusit cu masina lui, o Dacia 1310, de la 20 de metri, pe o plaja din Constanta, duminica, in timp ce conducea in stare de ebrietate, se numeste Coliceanu Adrian si are 36 de ani. In ciuda impactului deosebit de grav, barbatul, din localitatea constanteana Satu Nou, a iesit singur din masina si a fost dus la spital. Dupa ce medicii i-au pus diagnosticul de traumatism usor toracic si cranian, Coliceanu a fost externat, scrie Libertatea.

Un norvegian de 24 de ani s-a prezentat luni in fata unui tribunal in vederea plasarii in detentie provizorie dupa ce a fost prins la volanul unui vehicul fara permis de conducere de 61 de ori. "I-am fi confiscat masina, daca ar fi avut una, insa problema este ca imprumuta masinile altora. Ultima data, conducea si cu numere false de inmatriculare", a declarat Svein Noeklegaard, seful politiei din Skien (sud), pentru ziarul local Varden, afirma Libertatea.

Un american care s-a hotarat sa jefuiasca o banca a ramas complet dezamagit cand a aflat ca in institutie nu erau bani si a vrut sa depuna o plangere pe aceasta tema. Hotul, in varsta de 48 de ani, a nimerit la banca chiar atunci cand trezorierii bancii Susquehanna (statul Pennsylvania) asteptau ca seifurile sa fie umplute cu bancnote aduse de la sediul central. Infractorul a intrat in cladire si a amenintat angajatii cu un pistol, cerand sa ii fie predati toti banii. Unul dintre lucratori a lesinat, iar ceilalti doi i-au aratat casele de bani goale, relateaza Libertatea.

Trupa Vama il sustine pe «candidatul Porc»! Noul videoclip al formatiei Vama, intitulat "Tata taie porcu'", a fost transformat de Tudor Chirila si de ceilalti membri ai trupei intr-un clip electoral prin care romanii sunt indemnati sa voteze la alegerile parlamentare pe "candidatul Porc", care va fi prezentat oficial publicului pe 22 noiembrie. Pornind de la mesajul piesei "Tata taie porcu'", trupa Vama a decis sa sustina un porc adevarat in campania electorala pentru alegerile parlamentare. Mesajul electoral al candidatului Porc e "Eu cu mine traim bine". Pentru a-si prezenta in public candidatura, Porcu va organiza sambata, 22 noiembrie, un miting electoral in Piata Constitutiei din Capitala, scrie Libertatea.

Sute de femei somere din Rio de Janeiro au luat cu asalt sediile Societatii Braziliene de Chirurgie Estetica pentru a se programa la operatie sau tratament de infrumusetare, informeaza Click. Nu mai putin de 400 de persoane cu venituri sub 250 de dolari si somere s-au inscris pe listele de asteptare la tratamentele cu botox, medicamente de intinerire si alte operatii medicale de infrumusetare.

Poneiul care se crede caine. Hope, un ponei pitic din rasa Shetland, in varsta de doar sase saptamani, pare sa fie cel mai rasfatat membru al familiei Harkin, din Gloucester, Marea Britanie. Calutul, inalt de numai 38 de centimetri si care a ramas orfan imediat ce a venit pe lume, a fost adoptat de Paula si Simon si, astfel, a ajuns sa fie prieten cu Scooby, labradorul celor doi. "Catelul nostru si-a asumat imediat rolul de frate mai mare pentru Hope. Se inteleg foarte bine si se joaca toata ziua", a povestit Paula, stapana animalelor. "Cand am observat ca poneiul a inceput sa imite comportamentul labradorului, m-am mirat. Este prima oara cand vad un calut care vrea sa mearga la pas, ca un caine, sau face aport cu diferite jucarii", a adaugat Harkin, citat de Cancan.

Closetul cu vibratii. Americanul Johnny Henry vrea sa dea lovitura pe piata obiectelor sanitare cu ajutorul unei inventii bizare. Astfel, el a creat closetul care vibreaza in timp ce este utilizat. "Dorinta mea este sa fac trecerea prin baie mult mai placuta si mai plina de satisfactii", a declarat inventatorul, scrie Cancan.