Stiinta a explicat: Nu e vina barbatilor ca adorm dupa sex! Oamenii de stiinta au explicat mai multe mituri legate de sex, adormitul dupa amor fiind provocat, potrivit acestora, de endorfinele care "inunda" creierul dupa orgasm. Mai mult, barbatii trebuie sa stie ca savantii au demonstrat ca, intr-adevar, masinile de fite sunt veritabile aspiratoare de femei, dar, atentie, nu in toate se poate face sex. Asadar, savantii au recomandat Ferrari-urile pentru senzatii tari, scrie Libertatea.

A fost arestat fiindca si-a atacat prietena cu un sandwich. Un barbat este acuzat de asalt dupa ce si-a lovit prietena in mod repetat cu un sandwich, in timp ce aceasta conducea pe autostrada. Politia spune ca tanarul in varsta de 19 ani a devenit nervos si a inceput sa o loveasca pe femeie cu sandwich-ul in mana si in fata, spargandu-i acesteia ochelarii. Victima a fost la un pas de a scapa masina de sub control pentru ca nu mai vedea drumul, scrie Gardianul.

Gara din Berna, plina de excremente umane. De dimineata elvetienii din Berna, care au ales sa ia trenul in drum spre locul de munca, s-au vazut nevoiti sa treaca printr-o latrina publica improvizata pe toata esplanada din fata principalei gari din capitala Elvetiei. Azi, de ziua mondiala a toaletelor, Asociatia Internationala Elvetiana pentru Cooperare au oragnizat un protest inedit. Acestia au insirat, in fata garii din Berna, bucati de cauciuc in forma de excremente umane, scrie Click.

Un doctor a vrut sa-si trateze pacienta cu ecstasy. Un doctor din Statele Unite a vrut sa-si trateze una din paciente, care suferea dupa ce pierduse o sarcina, cu ecstasy. Cu doua saptamani in urma, femeia nascuse un copil mort si a fost complet uimita cand medicul i-a recomandat ecstasy. Femeia care a depus plangerea era prietena cu o alta care a declarat ca a avut o relatie cu doctorul. Aceasta din urma a povestit cum medicul a facut sex cu ea de 80 de ori in timpul programului si i-a dat cocaina in nenumarate randuri, scrie Libertatea.

Tatuatii intra gratis la bordel. Considerat unul dintre cele mai cunoscute bordeluri si cluburi de noapte din lume, "Pascha", din orasul german Koln, a facut o oferta greu de refuzat pentru clientii sai. Oficialii localului au afisat postere in oras prin care ii indeamna pe barbati sa le treaca pragul oferindu-le servicii gratuite, pe viata. Asta numai daca doritorii isi tatueza numele bordelului la vedere, pe trup, scrie Cancan.

Cel mai gras om din lume face sex cu ajutorul unei rampe. Barbatul care a fost declarat "cel mai gras om din lume" a reusit sa-si indeplineasca indatoririle de sot cu ajutorul unei rampe pe care i-au construit-o prietenii. Manuel Uribe, in varsta de 47 de ani, s-a casatorit acum doua saptamani cu o femeie mai tanara cu 9 ani decat el, eveniment pentru care a slabit aproape 300 de kg. Inainte, el cantarea 590 de kg. Din cauza greutatii sale, barbatul nu putea sa faca sex cu sotia sa, asa ca prietenii i-au construit o rampa din beton armat. Cu ajutorul acesteia isi poate ridica o parte din corp pentru ca partenera sa poata avea acces la partile sale intime, scrie Libertatea.

A plonjat cu masina in rau din cauza unui stranut. A fost la un pas sa isi piarda viata intr-un accident de masina, din cauza unui stranut puternic. Andrew Hanson, un barbat de 42 de ani din Weymouth a marturisit politistilor ca in momentul in care a stranutat a pierdut controlul volanului, a zburat de pe pod si a plonjat in rau, scrie Gardianul.

Criza in SUA: si-a amanetat proteza pentru plata taxelor. Americanii cauta cu disperare mijloace de a face rost de bani pentru a-si plati darile. Astfel, un tata din Chicago a ajuns sa-si amaneteze proteza pentru a plati taxele scolare pentru fiica sa. Proteza era confectionata din aur de 16 carate, incrustata cu sapte diamante si trei rubine. Dupa ce unele grupuri s-au rugat sa scada pretul benzinei, ceea ce s-a si intamplat, americanii au inceput sa se roage sa-si poata plati ratele la case, scrie Click.

Arestat pentru ca se masturba cu un borcan. Un barbat din Australia a fost surprins de politie masturbandu-se cu un borcan cu sos pentru paste si a refuzat sa inceteze activitatea sexuala iesita din comun chiar si dupa ce a fost somat de oamenii legii. Barbatul a pledat vinovat la acuzatiile aduse si a fost amendat cu suma de 600 de dolari, scrie Libertatea.

Cele mai ciudate masini din lume. Masina-pisica, masina-melc sau masina-pantof sunt doar cateva dintre automobilele "periculoase" pentru care unii ar da orice ca sa le aiba. O parada trasnita care socheaza si amuza in acelasi timp, scrie Romantica.