Pamela Anderson militeaza pentru legalizarea marijuanei si castrarea pedofililor. Starul Playboy i-a trimis noului presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, o scrisoare deschisa, in care prezinta cateva dintre propunerile ei pentru transformarea in bine a societatii americane. Pamela Anderson sustine ca marijuana ar trebui legalizata. Astfel, consumul acestei substante ar putea fi monitorizat si impozitat de catre autoritati, iar traficul clandestin s-ar reduce semnificativ. In plus, cultivarea canabisului in SUA ar insemna crearea de noi locuri de munca si ar face bine mediului inconjurator. De asemenea, fosta protagonista din „Baywatch” crede ca indivizii care poseda materiale pornografice in care apar copii sunt un pericol public. Ei pot comite abuzuri sexuale asupra minorilor si de aceea trebuie castrati. (Click)

Marian Vanghelie: „Am vorbit acum cateva zile de hotele. Presa m-a corectat. M-am uitat in doua DEX-uri si am vazut ca n-am gresit“. (Gandul)

Cel mai gras om din lume a reusit sa faca sex cu sotia sa: "In sfarsit am reusit sa facem sex, acum suntem un adevarat cuplu si in fata Domnului" (Libertatea)