Nikita, la un pas sa-l snopeasca pe Tarky. Un nou episod din scandalul Mihai Traistariu Tarky a avut loc la emisiunea 'Acces direct' realizata de Madalin Ionescu la Antena 1. Minodora (prezenta in studio), Costi Ionita, Dorin Topala sau Oana Zavoranu au intrat pe rand in direct, pentru a-l apara pe colegul de breasla, dupa ce Tarky l-a acuzat, cu cateva zile in urma, ca ar avea orientari homosexuale. Incoltit din toate partile, Tarky, el insusi membru al comunitatii gay, a izbucnit in lacrimi si a promis ca nu o sa mai apara niciodata la vreo emisiune de televiziune care trateaza acest subiect.

Bomboana pe coliva a pus-o celebra Nikita, venita pe nepusa masa in studioul Antenei 1. Aceasta a fost tinuta cu greu de doi bodyguarzi sa nu-l altoiasca in direct pe Tarky, insa i-a promis ca-l va ”rezolva” dupa iesirea din emisie. (Libertatea)

Mihai Morar, Antena 2: “In frine de Dacie si amante de fotbalisti sa n-ai incredere niciodata!” (7Plus)

Brianna: «Beau apa cu zahar ca sa nu lesin!» Divortul a doborat-o atat fizic, cat si psihic pe printesa Caradja. In urma cu doua saptamani, ea s-a pricopsit cu o gripa, de care a scapat cu greu. Acum, Brianna si-a facut un obicei prost din a sari peste mesele principale. Printesa Brianna Caradja traieste un adevarat calvar de aproape un an, de cand a luat decizia de a se desparti de sotul sau, Perry Zizzy. Miercuri, la prima infatisare a divortului, Brianna a avut una dintre cele mai grele zile: nu a mancat nimic si a baut apa cu zahar, de frica unei posibile caderi de calciu. (Click)

Ileana Ciuculete, Pro TV: “Io n-am calculator, ca preotul mi-a zis ca-i diavolesc.”

Tudor Chirila, Pro TV: “Sa stiti ca popa care v-a spus asta numa’ pe google sta, toata ziua!” (7Plus)

Base, mort dupa branza si rosii. Cu toate ca a avut ocazia sa guste din aproape toate preparatele culinare de pe pamant in cei 15 ani cat a colindat marile si oceanele lumii, acostand in cele mai exotice tari, presedintele Traian Basescu e innebunit dupa branza cu rosii.

Libertatea a reusit sa afle care sunt man­ca­rurile pe care seful statului le sa­vureaza cu placere a­tat acasa, cat si la Pa­latul Co­troceni, unde pla­tes­te in jur de 25 de lei pentru micul dejun si pranz. Basescu nu ia masa foarte des la serviciu, iar atunci cand o face, bucatarii Cotro­ce­nilor ii aduc la micul dejun manca­rea pre­fe­rata, si anu­me branza cu rosii si ar­dei. "Daca ii dai bran­­­za cu rosii sau cu ardei, presedintele e foarte mu­ltumit. Pot spu­ne ca e fan al acestui fel de mancare", ne-a de­clarat un an­gajat al institutiei pre­ziden­tia­le