George Becali: „Daca o sa iau hotararea de a ma retrage, o sa existe si o spovedanie publica. La ora asta, nu e vorba de retragere. Oricum, o sa vedeti optiunea mea dupa ce aflu rezultatele din sectorul 5. Daca eu o sa am un scor mai mic decat fetita aia, decat Oana Mizil, ce pretentie sa mai am eu sa candidez la presedintie, sa merg mai departe ca presedinte de partid? Daca Oana Mizil a fost mai puternica, si cu bani, si cu Vanghelie, sa fie sanatoasa! Eu am crezut ca sunt puternic. Probabil ca eu nu sunt atat de curat, diavolul m-a invins. E posibil sa ma si retrag o perioada din viata publica, sa stau o perioada linistit”. (Adevarul)

Mircea Badea: "Eu sunt un papagal dar ceilalti sunt si mai papagali. Atentie blogarasi. Sunt taticul vostru. Taticul unor tampiti dar tot tatic". (Antena 3)

George Becali: "Politica, pentru mine, e ceva care nu mi-am dat seama ca e prea mult" (HotNews.ro)

Mircea Badea enervat pe cei de la "Ziua" care au scris ca romanii nu au iesit la vot din lene: "Nu ma fa tu pe mine lenes ba umflatule! Eu am emisiuni...am facut matinal...si mai du-te-n in .... mea. Du-te si fa-o tu pe ma'ta lenesa ca a uitat sa ia pilula sau pe ta'tu ca nu si-a pus prezervativ" (Antena 3)