Mihai Dobrovolschi (Radio Guerrilla) sare la gatul colegilor sai de la Radio ZU, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, acuzandu-i ca i-ar fi furat ideile. Daniel Buzdugan ii recomanda sa se duca sa faca rating pe scara blocului

La doua luni dupa ce Radio ZU a inceput sa emita, iar Mihai Morar si Daniel Buzdugan au debutat in forta, cu matinalul “Morning ZU”, Mihai Dobrovolschi sustine ca succesul lor se bazeaza pe ideile lui.

Intr-un interviu acordat site-ului Stiletto.ro, Dobrovolschi, director de programe la radio Guerrilla si moderatorul emisiunii “Guerrilla de dimineata”, face acuzatii grave: “Nu as putea sa ii ascult pentru ca ne-au furat. Ne-au furat jingle-uri, ne-au furat ideile. Ei au un umor pe care noi l-am parasit demult... Merg pe populism, pe mase, pe pitipoance. Noi suntem cei mai buni, eu m-as asculta numai pe mine!”.

La aflarea vestii, omologul sau, Daniel Buzdugan, i-a intors reclamantului “complimentele”: “Eu cand m-am apucat sa fac farse la radio, nu facea nimeni asa ceva. Am fost primul. In momentul in care nu faci audienta, incerci sa gasesti tot felul de scuze. Daca pentru Dobrovolschi audienta nu conteaza, pentru noi e foarte importanta. Ar putea sa se duca sa faca rating pe scara blocului”, a declarat Buzdugan.

(Click)