Adriana Bahmuteanu: "L-am vazut zilele trecute pe celebrul deja purtator de fes, puta si de Raduleasca, Daniiiii Otil, caci despre el este vorba, cum isi etala un organ, o putulica de toata frumusetea, desenata pe pantaloni. Cred ca trebuie sa fii disperat indeajuns de viata ca sa faci un asemenea gest sinucigas, demn de frustratii cu diploma. Adicatelea, bree Dani, chiar n-ai puta mare si tare e musai s-o desenezi, si daca ai, de ce nu ne-o arati pe cea adevarata, ca pana la urma, daca si Mihaela zice ca esti in regula, nu vad de ce ne mai pierdem timpul cu desene? Arata-ne, pisi si noua motivul de luat mintile, ca altfel o sa ne bramburim complet si-o sa vorbim pana la pensie despre motivele de divort ale Mihaelei” (Libertatea).

Tokes Laszlo l-a salutat pe Dalai Lama, spunandu-i ca provine din „Transilvania, de pe pamantul pe care s-a nascut Korosi Csoma Sandor, creatorul primului dictionar englez-tibetan. Vin de pe pamantul lui natal, Tinutul Secuiesc, din «Tibetul Romaniei»". (Gardianul)

CT Popescu a comparat situatia PSD cu una din zootehnie: "se foloseste un taur batran doar ca sa intarate vaca pentru acuplare. El nu mai poate, nu mai e suficient de potent ca sa o penetreze, dar o intarata si atunci, cand ea este pregatita, este adus taurul tanar ca imperecherea sa fie reusita". (Realitatea TV)