Femeile cu parul scurt nu au chef de sex. Pentru o femeie, parul inseamna mult. Este o reflectie a personalitatii, a starii si a feminitatii unei persoane. Mai multi experti in psihologie si coafezi au stabilit ca exista o legatura intre lungimea podoabei capilare si libidoul unei femei. Astfel, doamnele si domnisoarele care aleg sa-si taie parul, atrag, in mod inconstient, un semnal de alarma asupra faptului ca nu prea au chef de sex, scrie Libertatea.

Ciocolata «porno» unicat in Romania. Cea mai neobisnuita ciocolata din Romania se fabrica in localitatea Cisnadie, judetul Sibiu. Insa, cea mai indrazneata este ciocolata Kamasutra, care face furori. Micul atelier de fabricare a ciocolatei, din Cisnadie, are 25 de angajati. Aici se fabrica “varianta” dedicata…indragostitilor. Aceasta cuprinde scene din Kamasutra, mai bine spus dulci pozitii sexuale servite iubaretilor, indiferent de varsta, scrie Click.

Vrea sperma unui student de la Oxford. Sally Adams, o britanica de 50 de ani, isi doreste cu disperare sa devina mama. Pentru aceasta, femeia a lansat un apel catre studentii universitatilor Oxford si Cambridge, pe care spera sa ii convinga sa ii doneze sperma, dar si ovule. "Studentii de la aceste doua universitati sunt foarte inteligenti, dar cred ca sunt si buni la suflet si asa imi doresc sa fie si copilul meu", a explicat Sally, potrivit Cancan.

Servitoarea lui Hitler: "A fost seful perfect!".pentru Rosa Mitterer, fosta servitoare a lui Hitler, acesta a fost cel mai bun sef pe care si-l putea dori. Rosa are 91 de ani si a jurat sa nu dezvaluie amanunte despre experienta ei. Dar tacerea a fost rupta, atunci cand batrana si-a dat seama ca este ultima supravietuitoare din cercul de angajati al tiranului de dinaintea izbucnirii celui de-al doilea Razboi Mondial. "Era un om fermecator, un om care s-a purtat doar frumos cu mine, un sef extraordinar. Puteti spune ce vreti, dar a fost un om bun cu noi", a povestit Rosa, scrie Romantica.

Doi profesori, surprinsi de elevi in timp ce faceau sex. Doi profesori din Moldova au fost surprinsi de elevi in timp ce faceau sex in sala de sport. Profesoara de limba rusa a intrat in cabinetul profului de sport sub pretextul ca trebuie sa aiba o discutie serioasa cu acesta. O eleva a deschis usa cabinetului aceasta a ramas fara cuvine cand i-a vazut pe cei doi profesori facand sex. Ambii profesori au fost mustrati aspru, insa nu au fost eliberati din functie, deoarece nu are cine ocupa aceste posturi, scrie Libertatea.

A fost injunghiat intr-un bar de karaoke fiindca nu a vrut sa ii lase si pe ceilalti sa cante. Un barbat din Kuala Lumpur a fost injunghiat mortal de catre clientii unui bar de karaoke fiindca nu voia sa dea microfonul si altcuiva. Martorii au declarat pentru autoritati ca un grup de barbati il loveau si il injunghiau pe Abdul Sani Doli, in varsta de 23 de ani, in barul din orasul Sandakan, joi seara, scrie Gardianul.

El rade acum cu muschii de la picior. Spaniolul Isidoro Bejarano, in varsta de 37 de ani, a reusit sa zambeasca prima oara dupa 11 ani, datorita transplantarii unui muschi de la picior la fata. Barbatul nu a mai putut surade o lunga perioada de timp, din cauza unei paralizii faciale bilaterale, scrie Click.

Din legile lui Murphy despre sex. 1. Sexul ocupa cel mai scurt timp dar genereaza cea mai lunga bataie de cap. 2. Sexul este "murdar" doar daca este facut cum trebuie. 3. Virginitatea poate fi vindecata. Citeste mai multe in Atac.

Nu are voie sa-si rada barba in urmatorii cinci ani. Un pedofil din Marea Britanie, care a fost eliberat zilele trecute dupa ce a stat la inchisoare zece ani, a primit o lista cu interdictii pentru urmatorii cinci ani. El nu are voie: sa isi viziteze nepotii, sa iasa din casa dupa ora noua seara, sa-si vopseasca parul, sa-si rada barba si sa mearga in locuri frecventate de copii, scrie Libertatea.

A dat in judecata un restaurant pentru un wc stricat. O femeie a dat in judecata un restaurant din Pennsylvania, fiindca a ramas blocata in toaleta timp de 20 de minute, dupa ce wc-ul pe care statea s-a spart.Femeia nu s-a multumit doar cu atat si a dat in judecata si compania Kohler, care a fabricat wc-ul respectiv, scrie Gardianul.