Solcanu ravneste la poponetul lui Cabral. Mircea Solcanu este printre primele vedete care a avut curajul sa recunoasca public ca este membru al comunitatii gay si ca nu ii este rusine de orientarea lui sexuala. Cabral nu rateaza nicio ocazie sa faca bascalie de colegul sau, pe aceasta tema. Ce-i drept, caterinca lui Cabral nu e deloc deranjanta, Solcanu fiind primul care rade la glumele colegului sau. Totusi, nici Mircea nu se lasa mai prejos si ii face de fiecare data avansuri lui Cabral, spre disperarea acestuia. Baiat inalt si bine facut, mulatrul Cabral a fost studiat in detaliu de colegul sau gay care are fantezii cu anumite parti ale corpului sau. Se pare ca Solcanu ar fi facut o pasiune pentru posteriorul lui Cabral despre care spune ca este un „poponet apetisant”. (Atac-Online)

Mihai Morar, Antena 2: "Stii parlamentarul ala care a cistigat cu un singur vot? Iti dai seama ca nici macar nevasta-sa nu l-a votat?(7Plus)

Cleopatra Stratan, Antena 1: "Papusa Barbie are multe accesorii: o trasura si un print" (7Plus)

Daniela Crudu, Antena 1: "Ce se intimpla cind, in loc de pofta de viata, ai pofta de mincare?" (7Plus)

Emil Constantinescu a cazut in fantana TVR. TVR International si-a decernat Premiile de Excelenta, moment de bucurie pentru multi, insa de suferinta pentru altii. Probabil emotionat si suparat ca nu a fost premiat, Emil Constantinescu si-a pierdut echilibrul si a cazut intr-o fosta fantana din interiorul cladirii Televiziunii Romane. Desi uimiti de cele intamplate, cei prezenti au sarit repede in ajutorul fostului presedinte. In afara de o sperietura, Emil Constantinescu s-a mai ales doar cu o amintire pe care o poate povesti nepotilor sai. (Gardianul)