Un barbat din Africa sustine ca organele sale sexuale pur si simplu au disparut dupa o stimpla strangere de mana, in orasul Guidiguidi din Camerun. Frica si confuzia s-au raspandit in totata tara dupa ce mai multi africani au sustinut acelasi fenomen ciudat. Totul a inceput acum cateva saptamani, cand trei barbati sustineau foarte convingator ca au ramas fara organe sexuale dupa ce au dat mana cu un al patrulea barbat, afirma Romantica.

Daca nu aveai planuri pentru data de 21 decembrie si daca vrei sa ai un cuvant de spus impotriva razboaielor din intreaga lume, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai un orgasm la ora locala 14:04. Este al treilea an in care se organizeaza "Orgasmul Global pentru Pace" si initiatorii acestui proiect sunt convinsi ca "orgasmul si sentimentul de bine pe care acesta il provoaca" pot influenta lupta impotriva razboaielor din lume, scrie Romantica.

Moda sinistra: sicrie personalizate. O casa funerara din Exmouth, Anglia, s-a specializat in confectionarea de sicrie personalizate, o moda care devine din ce in ce mai populara in Marea Britanie. Doritorii au la dispozitie o gama destul de variata: imagini cu pajisti de maci, cu sporturi, poezii sau orice motiv reprezentativ pentru persoana trecuta in nefiinta, afirma Romantica.

A trimis e-mail-uri in somn. Medicii spanioli au identificat primul caz de somnambulism in timpul folosirii internetului. E vorba de o femeie, de 44 de ani, care a trimis e-mail-uri prietenilor, invitandu-i la ea acasa pentru a sta de vorba la un pahar de vin si caviar. Somnambula a aflat cu stupoare de ceea ce a facut, dupa ce unul dintre destinatari i-a spus ca accepta invitatia, scrie Click.

Casa de moda Versace va crea prima plaja racita artificial din lume, in Dubai, unde temperaturile medii sunt de 40-50 de grade. Plaja va fi amenajata in apropierea hotelului Palazzo Versace, care se afla in constructie. Plaja racita va fi disponibila in curand, o data cu deschiderea hotelului Palazzo Versace la Dubai, centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite, dupa cum informeaza site-ul Ananova. Un sistem de conducte controlate prin intermediul computerului se va afla ingropat in nisip, asigurand pastrarea temperaturilor acestuia la un nivel confortabil, scrie Click.

S-au dezbracat ca sa stranga bani pentru animale. Mai multe ingrijitoare de la Gradina Zoologica din West Midlands au gasit o metoda extrem de ingenioasa de a strange banii necesari ingrijirii animalelor din parcul Dudley, informeaza Daily Mail. Astfel ele au pozat nud pentru un calendar in prermiera, chiar in custile animalelor pe care le ingrijeau. Spre deliciul furnicarilor, ornitoringilor, viezurilor, vidrelor, paianjenilor si chiar serpilor, ingrijitoarele s-au jucat cu ei in costumul Evei. Daca fetele au preferat animalele mici, barbatii s-au pozat cu tigrii, scrie Click.

Peste 14.000 de persoane imbracate in Mos Craciun au participat duminica la o parada in Porto, din Portugalia. Scopul acestei parade a fost unul caritabil, fiecare participant platind 1 euro. In acelasi timp, portughezii au vrut sa depaseasca recordul mondial pentru parada cu cei mai multi Mosi Craciuni. Recorul de 14.200 de mosi a fost inregistrat de cei de la Guinness Book, inlocuindu-l pe cel din Irlanda unde au fost adunati laolalta circa 12.965 de mosi, scrie Click.

Playboy a dezbracat-o pe Fecioara Maria! Editia mexicana a celebrei reviste Playboy a declansat un scandal de proportii in aceasta tara, dupa ce un manechin a pozat nud, imitand-o pe mama lui Iisus, chiar in luna in care crestinii sarbatoresc Craciunul, informeaza Click. Pentru a-si atrage cat mai multi clienti, revista "Playboy", versiunea mexicana, a publicat un pictorial in care modelul Maria Florencia Onori apare costumata in Fecioara Maria. Setul de poze intitulat "Te adoram Maria!", o prezinta pe tanara mexicanca nud si purtand un voal alb pe cap.

Desi criza financiara mondiala a adus in pragul disperarii milioane de persoane, care s-au vazut obligate sa stranga serios cureaua, cele mai luxoase centre comerciale din lume au hotarat sa nu se abata de la standardul cu care si-au obisnuit clientii de-a lungul anilor. Astfel, vitrinele unor magazine precum Harrods sau Selfridges s-au umplut de potentiale daruri de Craciun, realizate din aur si decorate cu diamante, pietre pretioase, perle sau cristale. "De departe, cel mai pretios obiect pe care l-au scos la vanzare in magazinul meu, pentru Craciun, este closetul incrustat cu cristale. Desigur, nu este un obiect pe care sa si-l permita oricine. Costa 56.000 de euro, dar merita. Persoanele care il vor achizitiona vor fi foarte multumite de el. Nu doar ca arata grozav, dar este si functional. Cei care doresc sa aiba o toaleta stralucitoare pot comanda si chiuvete sau cazi de baie care sa se potriveasca cu el", si-a laudat marfa designerul Jemal Wright, citat de Cancan.