Nikita: „Iubitul meu e moldovean si om de afaceri. Nu conteaza ce afaceri, bani sa produca, doar sunt si io femeie pa interes, nu?”, a zis ea despre tatal copilului, la „Rai da’ Buni”. „Nu-l arat la lume, sa vedem daca ma va gini vreodata cineva!” (Gardianul)

Actorul Jim Carrey si-a surprins fanii cu o noua nastrusnicie. Invitat in emisiunea lui David Letterman pentru a promova "Yes Man", cea mai recenta pelicula in care apare, vedeta a fost de acord sa filmeze un moment umoristic in compania jurnalistului Larry King, unul dintre cei mai temuti concurenti ai gazdei sale. Astfel, Carrey a renuntat la haine si s-a cufundat intr-o cada plina cu spuma, de unde, alaturi de King, imbracat pana in gat, a transmis salutari fanilor si a citit o lista a lucrurilor pe care le-ar face intotdeauna cu mare placere. "As accepta sa ma imbrac in irakian si sa arunc cu pantofii in presedintele Bush. As raspunde intotdeauna pozitiv la cererea facuta de Letterman la betie de a ma vedea facand baie. Si, desigur, as accepta sa fac sex cu o chelnerita grasa", a declarat Carrey, de sub un munte de spuma. (Cancan)

Oana Zavoranu nu are niciun fel de prejudecata si oricine e binevenit in preajma ei atata timp cat amuzamentul este reciproc. Tocmai de aceea ea nu se fereste sa iasa in oras, la cafea sau la cumparaturi, alaturi de amicii ei gay. Desi Oana este foarte incantata de companie, se pare ca lui Pepe nu-i plac la fel de mult "prietenele" sotiei lui. Iar sentimentul pare sa fie reciproc. "Sunt cel mai mare fan al lor. Ii iubesc. La caterinca sunt number one. Am cel putin 15 amici gay in telefon. Iesim impreuna si ne distram extraordinar. Ei simt la fel. Imi spun mereu: "Tu esti cula, fa!"". Pe Pepe insa il cam antipatizeaza. Nu au avut absolut nimic de impartit, insa e clar ca niciunii nu se simt in largul lor atunci cand se intalnesc. Unul chiar mi-a zis: "Al tau e un ciufut, fa. Nu stiu cum stai cu el... Dar e treaba ta, e al tau!"". Sotul vedetei se amuza de situatia creata cat poate de mult. "Pepe rade mereu de mine si imi spune ca astia se imprietenesc cu mine ca sa ajunga la el", povesteste Oana amuzata. (Cancan)