E milionar, dar face curat prin camere! Desi milionari, nu renunta la slujbele prost platite. Michael Crossland, Alan Rowley si Colin Bradley sunt trei britanici care au socat o lume intreaga. Cei trei barbati au castigat la loterie nu mai putin de doua milioane de euro fiecare, dar, cu toate acestea, nu au renuntat la slujbele prost platite pe care le aveau inainte de a deveni foarte bogati, scrie Libertatea.

Snowzilla, omul de zapada care se “construieste singur”. Un om de zapada urias, numit Snowzilla, a aparut, in mod misterios din nou, in acest an, in orasul Anchorage, Alaska, chiar daca anul trecut a fost interzisa construirea lui. Cand a aparut in anii trecuti, in fata casei lui Billy Powers, nu toata lumea a agreat multimea de turisti care se strangea pentru a fotografia omul de zapada. De aceea autoritatile au interzis construirea lui acolo. Anul acesta, nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru crearea lui Snowzilla. In anii trecuti Snowzilla nu a depasit 5 metri, dar acum a batut recordul, avand o inaltime de 7,64 metri, informeaza Gardianul.

Va vine sa credeti? Aici e la puscarie! La Penitenciarul Targsor s-a amenajat camera «Mama si Copilul» unde detinutele isi primesc familia. O camera mare, intesata cu jucarii. Ursuleti si iepurasi de plus, masinute, cuburi colorate si o multime de papusi. Asa arata camera in care, timp de o ora, detinutele Penitenciarului Targsor isi primesc in vizita copiii. Camera “Mama si Copilul” a fost data in folosinta in prima saptamana a lunii decembrie, iar, pana in prezent, aici au avut loc peste 20 de vizite”, ne-a declarat Claudiu Stefan, purtatorul de cuvant al penitenciarului, anunta Click.

A fost impuscat pentru ca vorbea la cinematograf in timpul filmului. Incredibil dar adevarat! Un barbat din Philadelphia a fost impuscat pentru ca a vorbit cu fiul sau la cinematograf in timpul unui film. Politia a fost chemata la Riverview Theatre unde a avut loc incidentul, iar victima le-a spus oamenilor legii ca un individ i-a atras atentia sa nu mai vorbeasca, dupa care a aruncat cu popcorn in fiul sau. Potrivit politiei, agresorul s-ar fi sculat de pe locul sau pentru a se confrunta cu cei doi, tatal a vrut sa isi protejeze fiul, iar atunci a fost impuscat in bratul stang, scrie Libertatea.

A stat 2 minute cu un scorpion in gura! Nou record mondial la categoria scorpioni! Regina scorpionilor, Kanchana Kaetkaew, a reusit sa tina in gura un scorpion veninos mai mult de doua minute. De altfel, vedeta intentioneaza sa-si petreaca 33 de zile intr-o cusca de sticla, impreuna cu 5.000 de scorpioni, informeaza site-ul de stiri australian news. Daca va reusi, ea isi va intrece propriul record: 32 de zile cu doar 3.400 de scorpioni. Performanta i-a adus, acum sase ani, un loc in cartea Guinness si titlul neoficial de "regina a scorpionilor", scrie Click.ro

Suparat ca nu putut scoate bani din contul sau, a sunat la politie si a spus ca banca respectiva este jefuita. Un client al unei banci a fost nemultumit de serviciile pe care angajatii acesteia i le-au oferit, asa ca a decis sa sune la politie si sa spuna ca banca este jefuita. John Pighee a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau, la o filiala a Bancii Americane, dar cand a fost refuzat s-a jurat ca va face tot posibilul sa inchida acea banca. " Si-a luat telefonul, a sunat la 911 spunand ca banca este jefuita. Oricat de ciudat ar parea, el a luat apelul in serios. Pentru el nu era doar o gluma de prost gust." au declarat autoritatile, noteaza Gardianul.

A fost sechestrata zece zile in masina sa O infirmiera de origine sud-africana a fost gasita, vineri, in apropiere de orasul Glasgow, legata in portbagajul propriei sale masini in care ea ar fi stat aproximativ zece zile, relateaza AFP, citand politia britanica. Magdeline Makola, in varsta de 38 de ani, a fost gasita in camasa de noapte de un politist, care a auzit tipetele sale venind din masina stationata in orasul Airdrie. Acesta a spart geamul masinii ca sa ajunga la portbagaj, noteaza Click.

Castiga bani din flatulatii. Britanicul Paul Oldfield isi poate controla atat de bine evacuarile de gaze din stomac si intestine, incat poate interpreta valsul "Dunarea albastra". Meseria pe care o practica britanicul Paul Oldfield, supranumit Mister Methane (Mister Metan), este atat de rara, incat nu are nici macar un nume demn sa fie consemnat in nomenclatorul profesiilor. Mai exact, barbatul, originar din orasul Macclesfield, face bani din parturi. "Sunt mandru sa ma prezint. Sunt Paul Oldfield, sau Mister Methane, singurul artist din lume care poate canta cu ajutorul gazelor din stomac si intestine", isi face reclama barbatul, care are deja 17 ani de experienta in acest domeniu. "Mi-am descoperit acest talent pe cand imi insoteam sora la cursuri de yoga. In timpul exercitiilor, am devenit constient de abilitatea mea cu totul speciala de a introduce aer in organism prin posterior, de a-l retine si apoi de a-l elibera atunci cand doresc", isi explica artistul tehnica, scrie Cancan.