„Anul Boului” in China, care incepe la 26 ianuarie, ofera un prilej de cheltuieli extravagante, pe care Partidul Comunist Chinez (PCC) vrea sa le reduca pe cat este cu putinta, pentru a nu starni iritarea sutelor de mii de cetateni care vor ramane fara slujbe in 2009. Pentru ca stie ce exemplare care risipesc fara rusine banul public are in randul cadrelor sale, PCC nu vrea sa fie „luat de bou” si a trecut la amenintari dure, pentru a evita tulburarile populare, scrie Gandul.

Lantul american de fast-food Burger King a scos pe piata parfumul Flame, un spray de corp barbatesc care combina mireasma seductiei cu o picatura de miros de carne la gratar. Bineinteles ca parfumul nu se adreseaza vegetarienilor, dar este cadoul ideal pentru toti ceilalti reprezentanti ai sexului tare. Flame se gasesste momentan doar in America, dar poate fi comandat si online, scrie Romantica.

Un magazin din China ofera reduceri clientilor care lovesc o fotografie a presedintelui american George W. Bush aruncand cu pantofi. Cumparataorii care ating zonele A-D pot beneficia de un discount intre 20%-50% la acest magazine din orasul Wenzhou. In primele 30 de minute ale promotiei, s-au vandut deja 64 de perechi de pantofi cu reducere, scrie Click.

Chinezoaica Shi Sanba, in varsta de 55 de ani, este atat de dornica sa isi pastreze tineretea incat nu ezita sa calce pragul clinicilor de chirurgie estetica ori de cate ori i se pare ca trebuie sa imbunatateasca ceva. Astfel, in 23 de ani, femeia, care detine propriul centru de infrumusetare, a suferit peste 50 de interventii cu ajutorul carora si-a marit bustul, si-a "sters" ridurile, si-a corectat forma nasului si a barbiei, dar si a pleoapelor. Shi Sanba a pasit pentru prima data intr-un cabinet de chirurgie estetica in anul 1985, la scurt timp dupa ce a fost parasita de barbat, scrie Cancan.

Ginger, un pestisor auriu, a uimit expertii pentru ca a supravietuit 21 de ore scos din apa. Stapana sa, britanica Barbara Woodward, l-a gasit zacand pe podea, dupa ce sarise din acvariul in care era tinut. Expertii spun ca supravietuirea sa este intr-adevar un miracol, scrie Click.