La sfarsit de an, Simona Sensual a fost la un pas de a-si exersa talentul pugilistic pe una dintre cele mai mignone partenere de fotbalisti. Singurul lucru care a oprit-o sa-si razbune jignirile primite a fost tocmai statura net dezavantajata a "adversarei sale", Catalina, fosta sotie a lui Florentin Petre.

Dorind sa fie in forma maxima la sfarsit de an, Simona Sensual a facut chiar inainte de Craciun o vizita la un complex de infrumusetare din Capitala unde, de altfel, este clienta fidela. Insotita de sora ei mai mare, blonda isi propusese sa faca sauna, o sedinta la cosmetica si una de masaj. In timp ce a intrat la masaj, Simona a inceput sa fie barfita la modul grosolan de o alta clienta a locului, nimeni alta decat Catalina, fosta sotie a fotbalistului Florentin Petre.

Instigata de o emisiune care se difuza in reluare la televizorul din sala de asteptare si care o avea protagonista pe Simona Sensual, Catalina a inceput sa isi exprime necenzurat parerile dezaprobatoare la adresa blondei, nestiind ca cealalta persoana aflata in camera este sora Simonei.

"Nu le mai suport pe zdrentele astea care apar la televizor toata ziua. Eu nu vreau ca fiul meu sa creasca vazand-o pe taratura asta (n.r. - se referea la Simona) la televizor, cum vine ea decoltata si spune prostii. Mie imi place de Sexy Braileanca, aia fata ca lumea. Si frumoasa, si in banca ei", a tunat Catalina, cerandu-i in mod paradoxal si ironic parerea aprobatoare tocmai surorii Simonei.

Evident, aceasta i-a comunicat pe un ton deloc prietenos ca Simona este sora ei, iar cand blonda a terminat sedinta de masaj, nu a mai lipsit mult sa se aprinda ditamai scandalul. Enervata ca a fost jignita fara sa-i fi facut nimic, Simona a atentionat-o pe Catalina sa se potoleasca, daca nu vrea sa o bata. "Nevasta parasita si frustrata, ce ti-am facut eu de vorbesti asa de mine? Ai o problema cu femeile care arata bine, ca ti-a plecat barbatul de acasa si te razbuni pe mine. Potoleste-te ca s-ar putea sa ma enervez rau si sa te sparg, isterico!", a replicat agresiv Simona, care nu si-a pus in practica amenintarile, preferand sa plece cu sora ei, bulversata insa de intamplare. Incidentul s-a petrecut cu cateva zile inainte de Craciun, scrie Cancan.