Cel mai mare rebus din lume, construit in Ucraina. Cel mai mare rebus din lume acopera intregul zid exterior al unei cladiri din orasul Lvov, in Ucraina, iar indicii pentru rezolvarea lui se afla in oras, in punctele de atractie turistica, scrie Romania Libera.

A furat doua autobuze pentru a-si putea vedea iubita. Conform The Telegraph, un adolescent in varsta de 17 ani, in stare de ebrietate, a furat doua autobuze pentru a-si vedea iubita insarcinata, aflata la peste 90 de kilometri distanta. Autoritatile au reusit sa il prinda pe tanar, dupa ce s-a oprit la o benzinarie pentru a-si cumpara tigari. Personalul benzinariei a sunat la politie deoarece era ciudat ca un adolescent sa fie soferul unui autobuz supraetajat, scrie Gardianul.

Opere uimitoare de arta recenta. Topul vizeaza numai opere de arta realizate dupa anul 2000. "Bizar" si "uimitor" sunt categorii estetice din arta contemporana al caror scop ultim e acela de a te face sa gandesti. Site-ul oddee.com a realizat mai multe topuri pe aceasta tema, iar "R.l." a facut o selectie din ele. In arta contemporana, "frumosul" a devenit o categorie accidentala. "Instalatiile", "performantele", "actiunile" urmaresc mai degraba sa socheze, scrie Romania Libera.

A fost virgin la 48 de ani inainte sa castige la Loto. Peter Collier si fratele sau, Ian, nu au stat niciodata departe de mama lor pana cand aceasta a murit. Peter nu a avut niciodata o intalnire cu o femeie, asta pana in momentul in care el si fratele sau au castigat 8.5 milioane de lire sterline la Loto. Cand mama lor a inceput sa se imbolnaveasca, din cauza batranetii, cei doi au angajat o asistenta care sa aiba grija de ea. La inmormantarea mamei lui Peter a mers si Donna, asistenta, iar dupa aproximativ un an, barbatul si-a facut curaj si a invitat-o pe aceasta la o intalnire. De atunci cei doi sunt nedespartiti, scrie Gardianul.

A vrut sa-si plateasca ratele la banca pe care a jefuit-o. Un sarb a fost arestat dupa ce a jefuit o banca, iar cateva minute mai tarziu s-a intors pentru a-si achita ratele restante. Barbatul a intrat mascat intr-o sucursala a bancii Kredi Bank din orasul Nova Varos si i-a amenintat pe angajatii cu un pistol, reusind astfel sa fuga cu 35.000 de euro. Angajatii bancii nici nu si-au revenit bine dupa socul jafului cand surpriza - barbatul s-a intors, dar de aceasta data fara sa aiba cagula pe fata si s-a prezentat la ghiseu pentru a-si plati datoriile. In varsta de 33 de ani, Grlic nu si-a schimbat intreaga tinuta si a fost imediat recunoscut dupa ciudatii adidasi rosii cu care era incaltat, scrie Libertatea.

La Bacau s-a deschis scoala de pus prezervative. Pentru ca nu stiu cum sa puna prezervativul, bacauanii au parte de un curs in care un cadru sanitar invata atat femeile, cat si barbatii, manevrele corecte. Cursurile se tin la Centrul de consiliere si testare HIV din Bacau. Pentru ca ora sa fie cat mai atractiva, asistenta foloseste un vibrator, iar cursantii isi arata dexteritatea manevrand prezervativul, dupa ce li se explica in prealabil cum trebuie sa il utilizeze corect, scrie Cancan.

A supravietuit 15 ore in mare chiar daca are picioarele paralizate. Un japonez care are ambele picioare paralizate a supravietuit in mod miraculos 15 ore in mare fara vesta de salvare dupa ce s-a rasturnat cu barca in care se afla la pescuit. In varsta de 55 de ani, Toshiyuki Nashiro a plecat la inceputul saptamanii singur la bordul unei mici ambarcatiuni de pescuit si a naufragiat in timp ce urmarea un calamar in largul insulei Miyakojima, scrie Libertatea.

Un Gheorghe din Strehaia si-a ascuns fantana in dormitor. Viorel Gheorghe, in varsta de 49 de ani, din satul Ciochiuta, suburbie a orasului Strehaia, judetul Mehedinti, a ales sa traiasca intre 8 pereti, intr-o casa octogonala compusa din doua camere: una la parter si alta la etaj. De ce si-a construit taranul o casa asa ciudata? La parter, adica in dormitor, el ascunde... fantana, scrie Click.

Ce nu stiati despre Barbie si Ken. Se apropie ziua de nastere a prea cunoscutei papusi Barbie, in luna martie, aceasta implinind 50 de ani. Foarte putini stiu adevarul despre aparitia ei. Creatorul celebrei papusi, Jack Ryan, decedat in 1991, nu a creat-o pe aceasta pentru copii, ci pentru propria placere. Ryan, absolvent la Yale, a vrut intotdeauna sa-i fie recunoscute calitatile de amant, facand sex cu sotiile altora si facandu-si o reputatie din orgiile organizate de el in Bel Air. Intotdeauna a dorit sa fie inconjurat de femei, si, ulterior, de papusi, informeaza Gardianul.

O vulpe i-a furat pestele din undita. Steve Tilzey, un irlandez de 51 de ani se afla la pescuit in County Cavan si a avut surpriza ca, atunci cand a prins un peste si a vrut sa-l ia din undita, acesta sa-i fie furat de o vulpe, care a fost mai rapida ca el, scrie Libertatea.