Asta-i noua moda la bikini. Cam asa arata acum duduile pe plajele Braziliei. Un designer a creat acest model superdecoltat de bikini, care face furori printre doamne si ia mintile barbatilor. Prin urmare, romancelor, aveti grija cum va prezentati la vara, pe litoral, scrie Libertatea.

Interogat de psihologi, dupa ce a fost violat de mama perversa. Psihologii vor sta de vorba cu minorul in varsta de 13 ani, la cererea politistilor, pentru a se lamuri daca, intr-adevar, acesta a fost abuzat de mama. Angajata Directiei Generale pentru Protectia Copilului este acuzata, in plus, ca ar fi intretinut relatii sexuale orale cu un tanar autist, in varsta de 20 de ani, pe care il avea in grija, scene filmate cu un telefon mobil, scrie Cancan.

Alcoolicii, dusi cu fanfara la spital. O ceremonie pentru trimiterea mai multor zeci de alcoolici belarusi la o clinica de reabilitare s-a desfasurat saptamana aceasta la Minsk. In cadrul evenimentului a fost organizat un concert de fanfara, in cadrul caruia a fost interpretata compozitia muzicala dintr-o celebra comedie ruseasca precum si un mars patriotic sovietic, informeaza cotidianul belarus “Telegraf”, citat de Click.

„Sexajele“ pun America pe jar. Tot mai mulţi adolescenţi americani sunt condamnaţi pentru ofense sexuale, ca rezultat direct al răspândirii modei „sexajelor“ - expedierea de pe celular a unor fotografii nud pe care şi le fac singuri, scrie cotidianul britanic „The Guardian“, citat de Evenimentul Zilei.

Zimbabwe emite bancnota de... 100.000.000.000.000 $. In incercarea de a opri criza de bani gheata care a lovit tara, autoritatile din Zimbabwe vor lansa in curand bancnota de o suta de mii de miliarde de dolari zimbabweni. Aceasta valora, la cursul de ieri dimineata, 30 de dolari americani pe piata neagra, unde se efectueaza majoritatea schimburilor valutare, scrie Libertatea.

Un interpret de muzica populara a fost filmat in timp ce se dezbraca pentru un partener sexual. Un interpret de muzica populara, care a facut furori in America, agata baieti pe internet, pentru a intretine cu acestia relatii sexuale. CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari video incredibile, care demonstreaza pasiunea lui George Rotaru pentru barbati.

Tren pentru flirt lansat in Germania. Persoanele celibatare din Germania vor putea urca la bordul trenului numit “Flirt-Express”, in ajunul sarbatorii de Sfantul Valentin, in noaptea de 13 spre 14 februarie, in speranta ca vor reusi sa intalneasca sufletul lor pereche, scrie Click.

Danseaza uimitor la varsta de 80 de ani. Rareori vedem pe cineva cu adevarat impatimit care iubeste dansul. Dar, personal, nu am vazut niciodata pe cineva, care la varsta de 80 de ani sa danseze cu atata pasiune si sa aiba atata mobilitate, scrie Gardianul. Mai multe nu mai am de spus. Vedeti filmuletele de mai jos si veti intelege ce vreau sa spun.(video)