Femeile cu parteneri bogati au mai multe orgasme. S-a tot zis despre marime... daca aceasta conteaza sau nu. Ei bine, acum, cercetatorii au ajuns la concluzia ca da, marimea conteaza. Dar nu va ganditi la prostii. E vorba despre marimea contului bancar. Psihologul Thomas Pollet de la universitatea Newcastle din Marea Britanie a realizat un studiu aprofundat in ceea ce priveste relatia dintre dorinta femeii si situatia financiara a barbatului. Astfel, pentru ca un partener avut le poate oferi o viata mai buna, reprezentantele sexului frumos sunt mai atrase si mai excitate de un barbat bogat, scrie Libertatea.

"Seductia" - expozitia pieselor sexy de vestimentatie de-a lungul timpului. In New York se va deschide, pe data de 16 iunie 2009, o expozitie mai putin obisnuita. Este vorba despre expozitia pieselor de vestimentatie pe care au folosit-o barbatii si femeile de-a lungul timpului pentru a seduce. "Seduction" este prima explorare cronologica a ultimilor 250 de ani in ceea ce priveste sexualitatea in moda. Exemplarele includ un corset de satin negru, o rochie mulata din piele neagra, semnata John Galliano pentru casa de moda Christian Dior si pantofi rosii cu toc, marca Manolo Blahnik, scrie Gardianul.

Cel mai lung discurs din istorie. A vorbit singur timp de 124 de ore. Un francez a doborat recordul mondial pentru cel mai lung discurs din istorie, sporovaind nonstop de unul singur timp de 124 de ore, despre pictorul spaniol Salvador Dali, cultura catalana si alte astfel de subiecte. Lluis Colet a vorbit neincetat timp de cinci zile si patru nopti, in gara din Perpignan, sudul Frantei. Trei notari l-au ascultat cu randul pe Colet, pentru a se asigura ca acesta respecta regulile si intra in Guinness Book of Records pe merit, noteaza Libertatea.

I s-au cerut bani, desi tocmai fusese jefuita. Cazul romancei Cristina I., victima a unui jaf in orasul spaniol Barcelona, ilustreaza perfect modul defectuos in care autoritatile romane de peste hotare “apara” interesele cetatenilor nostri aflati in strainatate. Ramasa fara bani, fara acte si fara carduri bancare, pagubita era cat pe-aci sa nu poata parasi Spania din cauza unei situatii absurde: consulatul a refuzat sa-i elibereze un titlu de calatorie, pe motiv ca nu a avut bani sa achite o taxa consulara de 55 de euro, informeaza Libertatea.

Au construit un oras de gheata. In cadrul celui de-al 25-lea Festival International al Ghetii si Zapezii, in China, s-a construit un intreg oras din gheata. Conform MSNBC mii de turisti vin in orasul Harbin, din provincia Heilogjiang pentru a admira imensele sculpturi in gheata. Anul acesta s-au folosit 100.000 metri cubi de gheata, iar suprafata de expunere este egala cu cea a 75 de terenuri de fotbal. Harbin este unul dintre cele mai reci locuri din China, temperaturile de aici ajungand chiar la -35 de grade Celsius in timpul iernii. Turistii pot vedea aici cladiri traditionale chinezesti, un Mos Craciun urias, temple, catedrale, moschei, toate din gheata, informeaza Gardianul.

Un hormon, gasit vinovat de infidelitatea femeilor frumoase. Femeile frumoase prefera relatiile de scurta durata. Femeile frumoase nu pot fi monogame din cauza hormonului estradiol, sustin cercetatorii de la Universitatea din Texas. Acest hormon este unul steroid secretat de ovarul femeii si al carui nivel creste in perioada ovulatiei. Oamenii de stiinta spun ca nivelul acestui hormon este mai mare la femeile frumoase. Acestea isi schimba mai des partenerul de viata din cauza ca nu se simt protejate si iubite. „Femeile frumoase considera ca nu isi pot gasi sufletul pereche care sa le accepte asa cum sunt. Sunt mereu nemultumite de partenerul de langa ele. Ajung chiar sa duca o viata duplicitara pentru a fi pe deplin satisfacute”, mentioneaza dr. Kristine Durante, coordonatorul studiului, citat de Gandul.

Rade non-stop de 12 ani. Conform The Sun, fetita, in varsta de 13 ani, i-a uimit pana si pe doctori dupa ce a inceput sa rada si nu s-a mai oprit timp de 12 ani. Totul a inceput in urma unei febre ciudate, cand micuta Xu Pinghui avea numai 8 luni. "De atunci, a inceput sa rada intruna, incontrolabil", a spus mama fetitei. "Nu suntem deloc fericiti. Vazand-o cum rade ne face si mai tristi decat am fi daca ar plange" a adaugat Xu Weiming, tatal.

Doctorii cred ca lobul frontal al creierului fetei a fost afectat de febra si de aceea Xu Pinghui nu se poate opri din ras. De la varsta de 2 ani, situatia fetei s-a agravat fiindca si-a pierdut abilitatea de a vorbi si n-a mai facut altceva decat sa rada, informeaza Gardianul.

O chinezoaica si-a omorat copilul pentru a putea avea altul cu noul sot. O femeie din China fost condamnata la moarte pentru ca a angajat pe cineva sa-i sugrume fiul de noua ani. Pentru a putea avea un copil cu noul ei sot fara a incalca legea copilului unic, femeia a decis sa-i ia viata fiului ei de noua ani. Femeia, care avea copilul din prima casnicie, s-a recasatorit, dar cel de-al doilea sot avea si el o fiica din prima casatorie, asa ca noul cuplu nu putea avea un alt copil, potrivit legii, scrie Libertatea.

A fost sclava 40 de ani. Autoritatile austriece au eliberat zilele trecute o femeie de 55 de ani, care aproape patru decenii a fost sclava intr-o ferma din Styria. Martina Moik nu stie sa scrie, de abia poate vorbi, nu tine minte unde s-a nascut si nu a vazut in viata ei un telefon mobil. Femeia s-a angajat menajera la ferma respectiva pe cand avea 15 ani. La inceput lucrurile au decurs normal, dar in timp s-au inrautatit. Martina nu era platita, dar primea trei mese pe zi, haine curate si avea voie sa se uite la televizor, cu toate ca nu i se permitea sa paraseasca ferma. Situatia s-a inrautatit si mai mult in 2004 cand barbatul familiei a murit, iar sotia acestuia isi batea joc de Martina. Nu o hranea decat cu paine si marmelada, o batea si nu o mai lasa sa iasa din casa. Nu ii mai dadea voie nici sa se uite la televizor, scrie Libertatea.