Pometii lui Obama ii ingrijoreaza pe prezicatorii chinezi. Potrivit prezicatorilor chinezi experti in feng shui, faptul ca Barack Obama a depus juramantul chiar inaintea startului Anului Bivolului, iar faptul ca el insusi este nascut intr-un astfel de an este ingrijorator. O astfel de coincidenta este numita de acestia "un an ofensator", iar rezultatul va fi acela ca Barack Obama va avea multe bariere de trecut in primele 12 luni la Casa Alba. Un alt prezicator chinez, Sermon Lee, care este specializat in studierea trasaturilor faciale, s-a aratat sceptic in privinta calitatilor de lider ale lui Barack Obama. "Obama este emotional si prea bun la suflet, calitati care nu sunt indicate unui politician de success", a precizat Sermon Lee, scrie Libertatea.

A fost data afara din armata fiindca se prostitua online. O britanica blonda care facea parte din fortele armate a fost concediata fiindca avea o a doua slujba: se prostitua. Femeia, in varsta de 21 de ani, avea sarcina de a-i disciplina pe colegii sai, insa aceasta ducea si o viata dubla, prostituandu-se pe internet cu 100 lire sterline pe ora. Superiorii Caporalului Rebecca Smith au surprins-o pe aceasta in timp ce isi facea reclama pe internet. Conform The Sun, femeia oferea servicii sexuale contra cost, iar fotografiile postate pe internet o aratau pe aceasta in posturi provocatoare. Departamentul de Investigatii Speciale al Politiei Militare Regale a initiat o ancheta, in urma careia Smith a fost eliminata din armata, scrie Gardianul.

Detinutii si-au facut trupa Jilava Band. Sase condamnati inchisi la Penitenciarul Jilava au pus pe picioare o formatie vocal-instrumentala, care interpreteaza cantece din folclorul autohton, dar si hituri din repertoriul international. Cu totii au de ispasit ani buni de puscarie. Unii dintre ei au ajuns aici pentru talharii, altii pentru trafic de droguri si chiar crima. Dincolo de zidurile inchisorii, i-a unit pasiunea pentru muzica. Asa a aparut Jilava Band, formatia penitenciarului cu acelasi nume. Trupa are sase membri: un clapar (care este si liderul), un acordeonist, un chitarist, doi vocali si chiar si un recitator. Si pentru ca si-au luat rolul in serios, fac repetitii zilnic. "Componenta initiala s-a schimbat in timp, pentru ca doi membri au fost eliberati. Le-am gasit, insa, inlocuitori repede", ne-a spus T.S., liderul trupei, care nu a avrut sa fie, insa, fotografiat. Fost om de afaceri, patronul unei fabrici de mobila si al unui centru de frumusete, T.S. este inchis la Jilava pentru trafic de droguri, scrie Cancan.

Englezii de pe Titanic au murit pentru ca erau prea politicosi. Majoritatea pasagerilor britanici de pe pachebotul Titanic, care s-a scufundat in 1912 dupa ce s-a lovit de un aisberg, au murit pentru ca au asteptat politicosi lansarea barcilor de salvare, informeaza bbc.co.uk. Un expert in studii comportamentale a declarat ca datele actuale sugereaza faptul ca barbatii britanicii erau pe atunci inclinati sa aiba o atitudine eleganta fata de femei, in timp ce americanii erau mult mai "individualisti", scrie Libertatea.

Cel mai inspaimantator pod suspendat. Cei pasionati de sporturi extreme pot incerca sa traverseze podul Musou Tsuribashi, cunoscut si ca "Cel mai inspaimantator pod suspendat din Japonia". Localizat in Sudul Alpilor Japonezi, Akaishi Mountains, podul dateaza din 1950, fiind totodata si unul dintre cele mai vechi poduri suspendate ale Japoniei. Inainte de a ajunge la pod, curajosii trebuie sa urce pe muntele abrupt, in care sunt intepenite doar cateva bare de metal pentru a-i ajuta pe turisti la urcare, noteaza Gardianul.

A fost prins hotul care prada celebritati. Politistii din Los Angeles, SUA, l-au prins zilele trecute pe Troy Corsby Thomas, un barbat de 45 de ani, suspect ca ani de-a randul a furat de la mai multe celebritati. Astfel, se pare ca barbatul a reusit sa stranga o avere frumusica de pe urma jafurilor, aceasta fiind estimata la peste 5 milioane de dolari si mai multe bijuterii pretioase. In total, Thomas a dat peste 150 de spargeri, iar printre cei care i-au cazut drept victime se afla Paris Hilton, Duran Duran, Faith Hill, John Taylor si Jim McGrow, scrie Libertatea.

Fantasticul blestem al gainilor furate. Tragedii in lant, la Arad, din pricina unor blesteme aruncate la suparare: doi sateni din Galsa s-au sinucis - unul spanzurandu-se, altul taindu-si gatul cu drujba -, fiindca fusesera citati la Parchet, pentru a da explicatii cu privire la uciderea unui vecin. Sirul nenorocirilor a inceput cand Ioan Doru Bej a descoperit cadavrul prietenului sau, Nicolae Mot. Principalul suspect al omorului a fost Viorel Hirjea, care si-a curmat viata cand a aflat ca este citat la Parchet pentru a da declaratii in acest caz. Hirjea se certase de mai multe ori cu victima, de la niste gaini declarate furate de cel ucis. Satenii spun ca atunci cand traia, Mot blestema mereu pe cei care-i furasera gainile, scrie Cancan.

Un bebelus si-a ”denuntat” tatal la politie. Un bebelus de 11 luni din Canada care se juca cu un telefon fara fir a chemat, din greseala, politia. Cu acest prilej, oamenii legii l-au arestat pe tatal sau care cultiva marijuana in casa. Jandarmeria regala din Canada (GRC) a fost alertata dupa un telefon suspect la numarul de urgenta 911. Persoana care sunase a inchis fara sa spuna un cuvant, asa ca agentii au descins la resedinta de unde se sunase, la White Rock (periferia orasului Vancouver). Potrivit acestora, tatal a fost foarte surprins cand s-a trezit cu politia la usa, negand ca ar fi sunat la numarul de urgenta, scrie Libertatea.

A fost la un pas de moarte incercand sa dovedeasca lumii ca are puteri supranaturale. O femeie, in timpul unei emisiuni tv, a vrut sa dovedeasca oamenilor ca are puteri iesite din comun, incercand sa iasa dintr-un bazin cu apa, acoperit, dar in cele din urma nu a reusit decat sa ajunga la un pas de moarte. Tanara, in varsta de 26 de ani, cunoscuta sub numele de Amila, a incercat sa arate tuturor ca are puteri supranaturale si ca poate ghici cele 4 cifre ale lacatului care o tinea inchisa in bazin. Un asistent a sarit pe scena incercand sa sparga incuietoarea bazinului cand a vazut ca fata nu mai avea aer, scrie Gardianul.

Papagalul s-a crezut arbitru. Un papagal a creat haos la un meci de fotbal. Me-Tu a insotit-o pe stapana sa, Irene Kerrigan, la o partida de fotbal care s-a disputat intre echipele Hertfordshire Rangers si Hatfield Town. Femeia si animalul sau de companie, un papagal destul de mare, s-au asezat foarte aproape de tusa, iar de fiecare data cand arbitrul fluiera pasarea imita perfect sunetul. Me-Tu nu se multumea doar cu fluieratul, el mai si striga dupa jucatori “pretty boy”(baiat dragut). “Nu am vazut asa ceva niciodata. La un moment dat o femeie s-a asezat foarte aproape de tusa si dintr-o data a dezvelit o colivie in care se afla un papagal imens. De fiecare data cad suflam in fluier pasarea ma imita perfec, iar jucatorii se opreau din joc. Asa ca am rugat femeia sa mute papagalul. Este pentru prima data cand ma vad nevoit sa elimin din teren o pasare”, a declarat arbitrul meciului, scrie Libertatea.