Tap arestat pentru furt auto. Ziarul nigerian Vanguard a comentat in editia de astazi cazul unui suspect retinut de politia din sud-vestul tarii pentru tentativa de furt de autoturism. "Infractorul" prezentat presei de oamenii legii este nimeni altul decat un... tap. Purtatorul de cuvant al politiei din statul Kwara, Tunde Mohammed, a organizat o conferinta de presa cu jurnalistii locali pentru a le detalia cazul unei tentative de furt auto, petrecuta in cursul zilei de miercuri. In urma cu doua zile, doi barbati au incercat sa sustraga un vehicul Mazda, fiind surprinsi de un grup de localnici. Cetatenii i-au fugarit pe cei doi hoti; unul a reusit sa scape, iar celalalt, potrivit declaratiei oficialului, "cand a simtit ca este incoltit, s-a intors cu spatele la un perete si s-a transformat intr-un tap". "Localnicii s-au grabit sa inhate animalul si iata-l!", a adaugat purtatorul de cuvant, inainte de a aduce "suspectul de jaf armat" in fata ziaristilor consternati, informeaza Libertatea.

Puiul de maimuta a primit loc in avion. Un pui de maimuta in varsta de doar trei luni, care a trebuit transportat din Birmingham in Frankfurt, a fost tratat asemenea unui om, primind chiar un scaun in avion, langa oameni. In ciuda faptului ca britanicii iubesc "doar caii si cainii", intreg personalul aeroportului a fost placut impresionat de micutul Bili, care infasurat intr-o patura de protectie semana cu un copil. Puiul de maimuta a fost refuzat de mama lui la nastere, asa ca a fost ingrijit de personalul gradinii zoologice Twycross din Leicestershire. "Cand s-a nascut, mama sa nu i-a acordat deloc atentie. Asta se mai intampla in cazul mamelor care nasc prima oara. Nu stiu ce sa faca cu nou-nascutul. Am sperat ca intre cei doi se va stabili o legatura, dar dupa doua sau trei zile, Bili era rece si infometat, asa ca am fost nevoiti sa il scoatem din cusca si sa avem noi grija de el" a declarat Kim Riley, purtatorul de cuvant de la gradina zoologica Twycross, citat de Gardianul.

S-a nascut o fetita cu patru picioare!!! Micuta Faith, din Zambia, va fi operata peste patru zile.Faith Mwape, o fetita de opt luni, din Zambia, va fi supusa unei interventii chirurgicale, dupa ce a venit pe lume cu o malformatie infricosatoare: are patru picioare. In fapt, membrele in plus apartin fratelui ei geaman, care nu s-a dezvoltat. Interventia de extirpare a picioarelor va avea loc peste patru zile, pe 28 ianuarie, in capitala Zambiei, Lusaka, la Spitalul Universitar, unde micuta va fi operata de o echipa formata din zece chirurgi, informeaza Libertatea.

Oameni folositi pe post de greutati intr-o sala de fitness. Proprietarul unei sali de fitness din Londra s-a gandit si a pus in practica o noua metoda de a atrage clientii: a inlocuit greutatile de 85, 75, 65, 55 si 30 de kilograme cu oameni care au aceaste greutati. Cea mai mica dintre "greutati" este Arti Shah, in varsta de 32 de ani, care cantareste doar 30 de kilograme. Cea mai mare "greutate" estre Matt Barnard, 37 de ani, care cantareste 155 de kilograme. "Performantele fizice ale clientilor se imbunatatesc considerabil daca privesc greutatea pe catre trebuie sa o ridice" a declarat Richard Nixon, proprietarul salii de fitness "Gymbox in Bank". Brbatul are incredere in noua sa modalitate de a atrage si de a motiva clientii in timpul exercitiilor si este optimist in privinta rezultatelor pe care le au exercitiile fizice practicate aici, noteaza Gardianul.

Un politist a continuat urmarirea suspectului desi avea o creanga in ochi. Un tanar politist britanic isi dorea atat de mult sa faca prima arestare din cariera sa, incat a continuat sa alerge dupa un suspect, desi avea o creanga infipta in ochi. John Nash, in varsta de 25 de ani a realizat cat de grava este starea sa abia atunci cand barbatul pe care il arestase i-a spus: "Omule, trebuie sa mergi la spital!" John isi incepuse cariera de politist de doar sase zile cand a pornit in urmarirea a doua autoturisme ce erau conduse haotic. Dupa ce una dintre masini s-a oprit, suspectul a coborat si a luat-o la fuga. Politistul a inceput sa alerge dupa suspect, dar a alunecat si a cazut cu ochiul intr-o creanga, scrie Libertatea.

Prepelitele i-au intinerit cu 20 de ani. O familie din Arges a gasit secretul tineretii. De mai bine de opt ani se ocupa de o afacere care a devenit pentru ei un "izvor de sanatate si voie buna": din banii pe care ii aveau si cu un imprumut la banca si-au deschis o ferma de prepelite. In momentul de fata, au peste 2.000 de exemplare care produc peste 600 de oua pe zi, infomeaza Cancan.

Vanator vanat de cerbul pe care il impuscase. Un vanator american a devenit vanat atunci cand cerbul pe care il impuscase s-a ridicat si s-a razbunat. Randy Goodman, un vanator de 47 de ani, din Missouri, a presupus ca cerbul pe care il impuscase de doua ori este mort, insa, cateva secunde mai tarziu, animalul ce cantarea peste 100 de kg s-a ridicat si a inceput sa-l loveasca pe cel ce il impuscase, noteaza Libertatea.

Superoferta la bordel: Doua "fetite" la pret de una. Doua la pret de una - este o reducere tentanta pentru clientii "fetitelor" care isi fac veacul prin hotelurile de lux din Targu Mures. Criza economica are si reversul ei, unul favorabil pentru cei care apeleaza la serviciile prostituatelor. Mai nou, ei se bucura de fantezii sexuale pe care, pe timp de normalitate, nu si le-ar fi permis, scrie Cancan.

Vaticanul si-a lansat propriul canal pe YouTube. Vaticanul a anuntat lansarea propriului canal pe YouTube. Scopul acestei actiunii este o mai buna interactiune cu noua generatie. De asemenea s-a avut in vedere si un mai bun control al imaginii Papei Benedict al XVI-lea pe Internet. Monsignor Claudio Maria Celli, care conduce oficiul de comunicare sociala al Vaticanului, a declarat ca Suveranul Pontif a aprobat in mod direct acest pas, adaugand ca Benedict al XVI-lea este "un om al dialogului", care doreste sa comunice cu oamenii oriunde s-ar afla acestia. In discursul de inaugurare, Papa i-a salutat pe userii YouTube si i-a indemnat sa se alature "acestei mari familii care nu cunoaste granite”, exprimandu-si speranta ca se vor simti ”implicati in marele dialog al adevarului", informeaza Libertatea.

Din bogatasa, a ajuns femeie de serviciu. Pentru ca si-a incredintat toate economiile lui Bernard Madoff, autorul celei mai mari fraude fiscale din SUA, pensionara Maureen Ebel a ajuns in sapa de lemn. Maureen Ebel, o vaduva de 60 de ani din West Chester, este una dintre persoanele care au fost inselate de Bernard Madoff, autorul celei mai mari fraude financiare din Statele Unite, in valoare de 50 de miliarde de dolari. Femeia, care a fost casatorita cu un medic foarte bogat, a avut proasta inspiratie sa isi lase toata averea, estimata la 7,3 milioane de dolari pe mana fostului presedinte Nasdaq, iar acum se zbate intr-o saracie lucie. Pentru a supravietui, Ebel a fost silita sa isi scoata la vanzare casa si masina si chiar sa se intoarca la munca. De cateva zile, Maureen lucreaza ca femeie de serviciu in casa unei batrane, in varsta de 93 de ani, pentru care spala, calca, da cu aspiratorul si chiar gateste. De cand a saracit, Ebel a fost parasita si de iubit, care nu a suportat gandul ca femeia nu ii va mai oferi excursii in jurul lumii, scrie Cancan.

Numarul femeilor singure s-a dublat in ultimii 30 de ani. Daca pana acum cateva decenii rolul femeilor era bine stabilit, ele avand ca prioritate ingrijirea familie, acum reprezentantele sexului frumos isi doresc cel mai mult sa fie independente. Insa totul costa in viata, iar dorinta aceasta are uneori un pret foarte mare. Potrivit unui studiu britanic, numarul femeilor independente s-a dublat in ultimile trei decenii, majoritatea dintre acestea alegand sa ramana singure si sa nu depinda de o familie, informeaza Libertatea.

Un detinut condamnat pentru furt si-a construit o vioara in puscarie. Un detinut din Botosani a gasit o cale de a face timpul sa treaca mai repede si si-a confectionat o vioara. Eusebio S., de 33 de ani, incarcerat pentru furt, isi valorifica dupa gratii pasiunea pentru muzica. Membru al trupei Jail Project, singura formatie de muzica din penitenciar, Eusebio s-a hotarat in urma cu cateva luni sa-si realizeze singur o vioara. Asta dupa ce, in ultimul timp, a facut sute de schite. Intr-un final, s-a pus pe treaba si, in doua luni, vioara a fost gata. "Am facut-o dintr-o bucata de lemn. Mi-a luat mult sa o finisez. De cand au aparut viorile electrice am visat sa am si eu una. Am desenat sute de modele pana sa ajung la acesta", a declarat Eusebio. Nu peste mult timp va fi eliberat, iar scopul lui, odata trecut dincolo de gratii, este sa devina cunoscut prin muzica sa si sa inceapa un nou drum, fara ilegalitati. Cam in aceeasi perioada cu el va fi eliberat si un alt membru al formatiei, scrie Cancan.