Cu gonflabila la scoala. Distractie noua printre elevii din Constanta. Au vrut sa faca o gluma, dar acum au probleme. Cateva eleve de la Grupul Scolar de Industrie Alimentara din Constanta au plimbat, zilele trecute, o papusa gonflabila pe strada si au vrut s-o ia cu ele chiar si la ore. Ghinion, insa - in fata scolii, au dat nas in nas cu un echipaj de politie, scrie Libertatea.

In Thailanda, asa se serveste masa din WC. Restaurantul “Modern Toilet” s-a dovedit o afacere extrem de profitabila, proprietarul Wang Tzi-wei lansand un intreg lant de localuri la nivel mondial. Oferta consta in servirea mesei in toalete miniaturale, pisoare si bideuri adaptate fiecarui fel de mancare. La inceput afacerea s-a bazat doar pe inghetata aranjata sub forma de excremente, in mici latrine colorate. Si pentru ca cererea crestea de la o zi la alta, iar clientii se inghesuiau in restaurant, proprietarul Wang Tzi-wei s-a gandit sa largeasca sfera de activitate. Asa a aparut restaurantul “Modern Toilet”, scrie Click.

Un cersetor vrea sa-si lanseze o carte de poezii. Valerica Cucu (64 de ani) traieste de ani buni pe strazile din Filiasi, Dolj. Un cersetor din Filiasi, Dolj, a scris trei volume de poezie, iar singura lui dorinta, inainte de a inchide ochii, este aceea de a le vedea publicate. Valerica Cucu (64 de ani) a fost librar jumatate din viata lui. “De cativa ani, de cand, m-a dat nevasta afara din casa, cersesc sau adun sticle de prin oras si le vand ca sa traiesc”, povesteste Valerica, scrie Libertatea.

In satul Totoi, din Alba, se vorbeste "pasareasca". Satenii au transmis din generatie in generatie limba pe care slugile o inventasera ca sa se faca neintelese de boieri. Localnicii din satul Totoi, judetul Alba, vorbesc de zeci de ani altfel decat restul romanilor. Nu este o limba straina si nici macar un dialect. Este doar limba romana usor modificata dupa reguli numai de ei stiute. Totoienii stiu sa se faca neintelesi atunci cand vor acest lucru. Limba pe care o folosesc a fost pur si simplu inventata, cu multi ani in urma, de slugi ca sa nu fie intelese de boieri. Au numit-o "limba intoarsa" pentru ca, de fapt, este vorba despre o inversare a silabelor, dupa o anumita regula, in cuvintele romanesti, scrie Cancan.

Doi ursi panda traiesc intr-o "casa" de 9 milione de dolari. Peste doua zile gradina zoologica din Taipei va fi luata cu asalt de zeci de mii de vizitatori. Motivul? Acestia vor putea admira doi ursi panda uriasi care traiesc intr-o „casa" in care s-au investit 9 milioane de dolari. Chiar daca mai sunt doua zile pana cand expozitia va fi deschisa pentru publicul larg , acestia au fost sorbiti din priviri de 500 de copii, noteaza Libertatea.

Kanchana Kaetkaew a stat 33 de zile cu 5.000 de scorpioni. Regina Scorpionilor din Thailanda a mai castigat un pariu cu moartea. Kanchana Kaetkaew, de 38 de ani, a reusit sa doboare inca un record, dupa ce a stat 33 de zile inchisa intr-o camera de sticla cu 5.000 de scorpioni negri. Thailandeza a intrat in cusca mortii pe 22 decembrie 2008 si nu a iesit decat in clipa in care a aflat ca a intrat in Guiness Book. Thailandeza supranumita Regina Scorpionilor a ajuns in stadiul in care isi doboara propriile recorduri, scrie Click.

Si pinguinii se casatoresc. Angajaii acvariului Wuhan East Lake Ocean World, din China, au organizat nunta a doi pinguini, care erau in perioada imperecherii. Cei doi miri, Micul Rasfatat si Mica Frumoasa, au fost imbracati adecvat pentru aceasta ceremonie. Mirele a purtat papion, iar mireasa o bluzita rosie. Cei doi pinguini proaspat casatoriti au “pasit” spre incaperea de gheata, special amenajata de angajati pentru noaptea nuntii, in acordurile marsului nuptial, informeaza Libertatea.

Cel mai vechi cuptor cu microunde din lume, inca functionabil. Cel mai vechi cuptor cu microunde are 40 de ani si este detinut de catre Frederick Stephens, din Marea Britanie. Barbatul a declarat ca l-a cumparat cu 230 de lire sterline, echivalentul a 3.000 lire sterline astazi si ca, avand in vedere ca a gatit aproximativ 150.000 de mese cu ajutorul cuptorului, acesta a meritat toti banii. "NU sunt surprins ca a rezistat atata timp. Era o noutate pe acea vreme si, cand l-am cumparat, nu existau prea multe modele. A devenit unul dintre acele lucruri care te fac sa te intrebi cum de ai putut trai fara ele pana atunci", a declarat Frederick, anunta Gardianul.

Aproape 5,5 milioane de dolari pentru virginitatea studentei din SUA. Natalie Dylan, studenta care si-a scos la licitatie virginitatea pentru a-si plati studiile este in culmea fericirii. Lucrurile merg mai bine decat se astepta, pana in prezent suma oferita ajungand la 5,5 milioane de dolari. In varsta de 22 de ani, Natalie s-a hotarat sa renunte la virginitate in acest mod pentru a avea bani sa-si plateasca studiile de masterat, iar pana acum mai mult de 10 mii de barbati s-au aratat interesati sa faca sex cu ea, anunta Libertatea.

Jucariile ascunse de ochii lui Hitler. Un barbat si-a ascuns jucariile pe care le avea din copilarie, dupa ce acum 70 de ani le-a bagat intr-un cufar de lemn, de teama sa nu ii fie furate de Hitler. Dewi Rowlands s-a speriat de razboi si nu a vrut ca "pretioasele" lui jucarii sa cada pe mainile lui Hitler. Nici macar sotia sa, Brenda, nu a avut acces la cufarul de lemn al lui Dewi, dar dupa moartea de curand a barbatului, la 77 de ani, Brenda a devenit foarte curioasa si a vrut sa vada ce este in acel cufar, anunta Gardianul.

Cel mai celebru copil toreador a mai ucis 6 tauri. Michelito are doar 11 ani si este deja spaima taurilor. Micutul a intrat din nou in arena chiar daca initial miercuri din cauza unei plangeri a organizatiilor pentru protectia animalelor si a celor pentru protectia copilului, parchetul statului mexican Yacatan a anuntat ca luptele acestuia din arena vor fi suspendate, scrie Libertatea.