Un britanic a supravietuit timp de doua zile datorita sticlei sale de whisky. Dupa ce a ramas captiv sub propria canapea fara apa si fara mancare, Joe Galliot, care locuieste singur a supravietuit captiv, timp de 60 de ore, alimentandu-si organismul doar cu whisky. Barbatul este divortat si are probleme cu spatele si, in timpul unei pene de curent, s-a impiedicat de cablul de la telefon, a cazut peste canapea care s-a rostoglit, prinzandu-l pe acesta dedesubt, scrie Libertatea.

Angajatii unei companii de asigurari din Marea Britanie s-au confruntat cu o cerere destul de neobisnuita. Un proprietar al unui Sex Shop a cerut despagubiri de mii de lire sterline pentru ca un hot i-a spart magazinul si a furat mai multe vibratoare si jucarii sexuale. Bunurile din magazinul pentru adulti nu au fost recuperate pana in prezent si compania de asigurari a trebuit sa plateasca daunele materiale, scrie Libertatea.

O canadianca de 49 de ani si-a dat in judecata iubitul pentru ca acesta a agresat-o cu ulei de arahide, stiind ca femeia este alergica la aceasta substanta. Barbatul a uns sistemul de deschidere al portierei masinii cu ulei de arahide, iar femeia, care a vrut sa-si deschida masina, a avut o reactie alergica la acest produs. Aceasta a avut nevoie de spitalizare, iar acum se afla in afara oricarui pericol, scrie Libertatea.

Patiserii din Ciudad de Mexico si-au aratat maiestria cu care isi fac meseria. Acestia au intrat in Cartea Recordurilor Guiness cu cea mai mare prajitura cu branza alba din lume. "Prajitura noastra cantareste peste 2 tone si este cea mai mare din lume, cu un diametru de 2,5 metri si o inaltime de 55 de centimetri", au declarat maestrii patiseri care au lucrat 60 de ore pentru a pregati acest desert. In compozitia acestei prajituri pantagruelice au intrat 800 de kilograme de branza alba, 800 de kilograme de iaurt, 350 de kilograme de foi de placinta, 250 de kilograme de zahar, 150 de kilograme de unt si 100 de kilograme de capsuni, afirma Libertatea.

O femeie din Iowa, SUA, a fost arestata dupa ce n-a returnat la timp o carte imprumutata de la biblioteca. Shelly Koontz (39 de ani) a fost vizitata acasa de un echipaj de politie, care a arestat-o sub acuzatia de furt de gradul cinci. Femeia este acuzata ca n-a inapoiat cand trebuia cartea “The Freedom Writers Diary”, pe care a imprumutat-o in luna aprilie a anului 2008. Cartea, care prezinta povestea unei profesoare care incearca sa-si inspire elevii sa scrie, este evaluata la pretul de 13,95 dolari, scrie Click.

In Japonia, unde programul de lucru este de obicei de 12 ore, gigantul electronicelor, Canon, a decis sa-si lase angajatii sa plece mai devreme doua zile pe saptamana pentru a-i incuraja sa faca copii. Rata natalitatii in Japonia este de 1,34 si continua sa scada. "Canon are un program de planificare familiala foarte bine pus la punct. Scurtarea orarului angajatilor face parte din acest program", a declarat purtatorul de cuvant al companiei, care a explicat ca angajatii vor putea pleca de doua ori pe saptamana la 17.30, scrie Cancan.